Пак за ел. стъклата
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- ivopicha
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E61 530D
- Мечтае да кара: BMW 760Li
- Детайли за колата: сива, 06.2004 г.
Пак за ел. стъклата
Здравейте!Днес ходих в един магазин и питах за машинки за ел стъкла. Девойката отваря разни програми и каза че можела да се доставят такива машинки на цена от 180 лв за брой.Трябва ли няккво специално оборудване за вратата или слагам машинката, кабелите и си джиткам
Ако някой си е слагал такава машинка да сподели!

- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Aз съм слагал на врата без ел.джам мотора за повдигане и сваляне .. не е трудно .. има 2-3 нита с кото е хванат механизма на ръчното повдигане .. само4е не знам точно какво ще ти продадат за 180лв. аз имах целия механизъм .. и просто го свалих от едната врата и го сложих на другата .. като разпорбих нитовете и захванах с болтове от ел системата ... на мойта не бих го направил .. но има и други проблеми като например ел инсталацията ... ти я нямаш най вероятно ... а не е проста работа да се свърже като хората !
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Те моторите между другото не се различават много от тези за чистачките
. Когато се счупи моята тръгнах да търся по магазините и ми изкараха 4 вида все за Е36 и нито една нестана без да се налага да се пробиват дупки във вратата - така че гледай внимателно преди да копуваш. Отгоре на всичко има и с два вида управления - директно от копчетата за моделите до 93 г. и такива които се вързват към комфорт модула за тези след 93 г. А и един бутон за вдигане/сваляне на прозорците е от порядъка на 50 лв. т.е. ако искаш да стане както трябва инвестицията хич не е малка
.
ПП. Аз взех и ги разпробих тези дебелите нитове и сложих болтове с малко по-малък диаметър - нищо че несменях механизмите. Така може по-добре да се центрира механизма и да се избегне донякъде хроничния проблем при Е36 - чупенето на рамената на този механизъм.

ПП. Аз взех и ги разпробих тези дебелите нитове и сложих болтове с малко по-малък диаметър - нищо че несменях механизмите. Така може по-добре да се центрира механизма и да се избегне донякъде хроничния проблем при Е36 - чупенето на рамената на този механизъм.
- ivopicha
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E61 530D
- Мечтае да кара: BMW 760Li
- Детайли за колата: сива, 06.2004 г.
Абе момчета, вие направо ме разубедихте
Май ще е по- добре да си сменя цялата кола. Но кой ще се съгласи за вземе 316i и да си даде 318i, 318is или 320i и колко трябва да е доплащането.Към 1000 нормално ли е?

- Dimitar
- старши ентусиаст
-
© написа:а този комфорт модул какъв е ? и може ли да имплантирам такова нещо на моята кола? /предполагам тогава алармата ще може да вдига прозорците/
Правилно предполагаш

- rtzankov
- Ценко изложбения
-
Dimitar написа:© написа:а този комфорт модул какъв е ? и може ли да имплантирам такова нещо на моята кола? /предполагам тогава алармата ще може да вдига прозорците/
Правилно предполагаш- и още доста неща ша може да прави. Търсиш компфорт модул ZKW IV. Само не съм сигурен колко ще е трудно да се включи към твоята ел. инсталация щото в него влизат 4 куплунга с по 20-на жици
.
A на по старата версия само 2а куплунга

- rtzankov
- Ценко изложбения
-
© написа:а къде се намира ?
ако въобще имам
На моята се намира зад жабката точно до компютъра за АВС-а ! Малка черна кутия в нея влизат два куплунга с специфично захващане !
10 мнения
• Страница 1 от 1