Сабиране Само на е30-ки :Р

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 24 Авг 2008, 21:21

поне тоя с тдс-а научи ли се накъде е посоката на движение или пак си перка яко в насрещното :mhihi:
Tux0 Ca !
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 6estaka » 24 Авг 2008, 21:32

Аааа пак си перка в насрещното ама тва е щото е гъзар.Обаче турбината му все повече започва да му скърца със зъби...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 6estaka » 24 Авг 2008, 21:36

BMWfenomen написа:беше яко...имаше от сичко...е30ски,гоуфове,калибри,лади, :mhihi: аа и щях да забравя как ще мине без куките :mhihi: .....за 1ви път ходя на нещо организирано и останах много доволен доста е весело, зажалост неможах да доида с вас след като ни изгониха куките щото бях на работа но и времето което прекарах беше яко :D :ok:

Ти пък да видиш пътя до кафето и после до омв-то кво беше...доста обратни завои и широки улици...абе добре се представихме за Bi-Fuel е30-ки

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е30-ките на безин
Мечтае да кара: e24

..

Мнение от MeTo_BMWto » 24 Авг 2008, 21:53

ее верно ли са идвали куките :mhihi: те показаха ли нещо дрифтчета тва онова с патрулката :driving:
Изображение
смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре Just e30 :)

ентусиаст
Аватар
Кара: E30 М62B44,Е30 M52B28 Drift Car

Мнение от ico-bmw » 24 Авг 2008, 21:55

Ето гиииии :arrow: :mhihi:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Drive Only Cool Cars - E30 Baby :winky:

младши ентусиаст
Аватар

..

Мнение от MeTo_BMWto » 24 Авг 2008, 21:58

:bcry: ee защо мен ме нямаше
Изображение
смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре Just e30 :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 24 Авг 2008, 23:31

Ся момчета бързате да коментирате преди са съм преразкарал историята :mhihi: :
Първо искам да въведа недошлите снощи, че това беше едно от най добрите сбирания там на които аз съм присъствал, вечер изпълнена с дръпки, куки, каране в насрещното и ресуване по улиците, леко афтърпарти и сетне фотосесии.
Така ... отиваме ний от младост уж по рано да натрием носа на организаторчето ма то уви беше вече там и налилаше някъв хамбургер (да си кажем честно и на мен ми са прияде ... :mhihi: )
Добре до тука бяхме 2 е30-ки и си лафим там смеем се едно друго, Митко разказва за "Милото и 8800 Арте-то" и както и да е дойде и бай ви Динко с ония ксенони там, зима тия обратни завой нетипично настрани. :mhihi: 4-ти пристигна BMWfenomen май за сефте както аз разбрах, после ако не се лъжа дойде и Ицо с жена му (тва е големия МИтко :mhihi: ) и мисля 5-ти пристигна beni barzia - ако не се лъжа. Естествено раздахме си се взаимно и предимно се надлъгвахме както обичайно , ама дойде и на Марто фаворита с тдс-а, Значи колеги мисля че тоя тдс е в 9-тия месец, скоро може да му е термина, незнам :roll: ама както и да е и сноши не успя да роди ... да се надяваме че др. събота ще го погребем. Имаше и някви кучета .....
Изображение
Другия път да носите храна на Спартак че малко хърбав ми се видя.

Ей тука сме Снежинка, Ицовата наказателна М40ка и луксмобила на Динко (шестака) ..
Изображение

Имаше няколко дръпки ... както разбрахте досега по необясними физични и теологични причени Митко все побеждаваше, Ванката даваше стартовете.
Всичко перфе дотука идеалка ... ама закво му беше на Ицо да показва вградената пушка в ауспуха си и то многократно така си постреля и естествено отговора от право охранителните органи не закъсня много и както виждате .... не 1 а 2 астри
Изображение
... другото не мой се сравни с СОТ-а джията от миналата седмица то не беше НСО, НСБОК, Жандармерия, Гражданска защита, ЦРУ, ФБР, КГБ ми и БТВ дойдоха с хеликоптер накрая кацна и Опра Уинфри ... както и да е пръснаха ни и отидохме да порисуваме малко по улиците в посока афтър парти плейса някво мазно кафене с меки кожени столчета и проста като маруля сервитьорка ...
Изображение
На снимката може да видите а може и не (ако сте леко кьоравки) Митко как задява няква цицореста аверка дет си я беше кандрдисал да дойде НАИСТИНА незнам как му връзват, ни визия има ни акъл :mhihi: ) Динко е баш срещу него.
Да подремахме малко Бени бързия пи едно 3в1 :mhihi: (другите не ва гледах големи ора сте).
После разбора се след пак кратък кръжок по рисуване из София и по Точно Хаджи Димитър, решението беше ясно ще има лека фотосесия на моделът най близък до сърцата ни :ok: , на Шела нямаше място а и не са платили за ПР кампанията затва както виждате матрияла е от ОМВ. Динко Благодаря ти за снимките. Само пича с пасата сам се смя на себе си ти като го снимаше :mhihi:
ПП: МИтко намери телефона на МИЛОТО спешно е
ПП 2: Динко смени си филтъра, все пак кара зад мен :mhihi:
ПП 3: Ако някой не донесе храна на Спартак др. събота ич да не идва ама ич, такива коравосъдечия не толерирам :mhihi:
ПП 4: КВО Е ТВА СРАВНЕНИЕ ЗА М40-ТО дето го измислихте ТРАКА като дизел ... квой тва сравнение аре в ЛЕВО arrow:
Лека вечер отивам при жената да пробваме за фенче
:winky: :
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 6estaka » 25 Авг 2008, 0:00

Ма ти се забави с преразказа и ние нетърпеливи почнахме да изтрелваме некомпетентни мнения у форума мислейки че мнооо оригинални,но се появи и твойто мнение и пак като предния път съм се смял с глас :mhihi: :mhihi: :mhihi: на твойте журналистически попадения...А оня бързия Митак ненаситен отиде да наказва ГТИ-айки на бояна таа вечер та ако се представи добре онази от вчера вече нема каде да му избега...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 25 Авг 2008, 9:57

6estaka написа:Ма ти се забави с преразказа и ние нетърпеливи почнахме да изтрелваме некомпетентни мнения у форума мислейки че мнооо оригинални,но се появи и твойто мнение и пак като предния път съм се смял с глас :mhihi: :mhihi: :mhihi: на твойте журналистически попадения...А оня бързия Митак ненаситен отиде да наказва ГТИ-айки на бояна таа вечер та ако се представи добре онази от вчера вече нема каде да му избега...

ХАхаххах стига ве .... др. събота пак земи тоя фотоапарат .... че мой и едва ли не Жоро да ни удостои с присъствието си ХХАха
На тая снимка на митко езика нещо обложен ми се вижда, проверете го за ангина :mhihi:
Изображение
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

младши ентусиаст
Аватар

.

Мнение от щирлиц » 25 Авг 2008, 10:59

OOOO ша дода ша дода :mhihi: :mhihi:
Един е шестака и Крис Бенгъл е неговия пророк, да бъде благословен от Никасила, Ваноса и Голямото прасе , Амин.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от beni barzia » 25 Авг 2008, 19:04

дааааа наистина беше много яка сбирката дано следващите пъти да сме все повече Е30-ки ;)

ентусиаст
Аватар

gh

Мнение от ico-bmw » 25 Авг 2008, 20:20

Иииииии така Дидо пак се развихри :mhihi: :mhihi: Абе ти разби сичко децко в мен бре :ahah: :ahah: Евала, Евала трябвани един такъв писател, като тебе, нали трябва да разказва какво е станало...

БРАВО ДИДО ОЦЕНЯВАМ ГО :!: :!: :!: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

deyan-enchev написа:Митко как задява няква цицореста аверка дет си я беше кандрдисал да дойде НАИСТИНА незнам как му връзват, ни визия има ни акъл :mhihi: )
ПП 4: КВО Е ТВА СРАВНЕНИЕ ЗА М40-ТО дето го измислихте ТРАКА като дизел ... квой тва сравнение аре в ЛЕВО :arrow:
Лека вечер отивам при жената да пробваме за фенче
:winky:

Първо не съм чак толко грозен :mhihi: :mhihi:
Второ ТракаШЕ, като дизел :mhihi: :mhihi:
Трето, правете фенчета, нека има повече такива като назе :mhihi: :mhihi:
Последна промяна ico-bmw на 25 Авг 2008, 23:40, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар

Мнение от ico-bmw » 25 Авг 2008, 23:22

Айде Жорка тебе те чекаме другата събота може да те пробвам :driving: :winky:

младши ентусиаст
Аватар

..

Мнение от MeTo_BMWto » 26 Авг 2008, 10:35

трака като дизел ама поне не се чуват родилните стенания като на ТДСа
Изображение

ентусиаст
Аватар

Re: ..

Мнение от ico-bmw » 26 Авг 2008, 19:04

MeTo_BMWto написа:трака като дизел ама поне не се чуват родилните стенания като на ТДСа

:yes: :mhihi: Добре го каза :winky: :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към E30