Направи си сам HARTGE !!! добре се справя !

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Reportera » 25 Авг 2008, 8:54

Човека явно има парите и за М3,но просто си е искал сам да си направи неговата така....явно си има хоби :mhihi: :mhihi: Мене лично много ми харесва :)
meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер :idea:

поздрави

Изображение
Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от NEDQLKO » 25 Авг 2008, 14:24

Ми ни ми харесфа как стои с тея джанти особенно задните.Както беше го направил със предните джанти беше яко :D

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 25 Авг 2008, 14:34

Отвътре ефекта с карбона по волата,колонките и другите работи ме изкефи
особенно волана е много як
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от SONYGT » 25 Авг 2008, 20:30

Таэи кола направо каса гумата. Многооо ме радва

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от R1cerBoy » 26 Авг 2008, 0:02

All show no go :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

re

Мнение от slavianko » 26 Авг 2008, 1:18

acho.rs написа:
Nukem написа:Много от нещата ми харесаха ,но е малко прекалено натруфена циганийка за моя вкус конкретно!Иначе евала и повече такива ентусиасти и тук!

Малко ? Със тоя грозен монитор , много бие на Пимп май райд . Е36 е със интериор който не търпи нищо повече от хубаво аудио.Хубаво е почнал ентусиаста (англичанин май) ,но се е олял, и е вложил пари поне колкото за М3 Е46 , ако не и повече - не обичам хора за които външния вид е по-важен от вътрешния (под капака).Ако поне беше сложил някое турбо - да , но за 200 коня кола , да и влагаш толкова пари само за да изглежда като 250 коня кола :help:
Аз ако имах толкова пари - първо щях да избера , кабрио (за англия Е36 е мноого стара кола и ако ще е стара , поне да е кабрио) да му сложа едно турбо и един М-пакет , със нормални (не като тия лайна) 17ки и айдееее на униката ... ех мечти :uups:
Ентусиастът не е само човек който кара М3. Дали ще е М-power или Е30 316 е без значение за истинският фен. Когато имаш желание и любов към марката това значи че си истински ентусиаст. Да се прави сметка колко пари са хвърлени е най просташкото нещо. Някой ги дават за наркотици някой за алкохол. Този човек ги е дал от любов към марката и колата си.
Жалко че виждам само мнения свързани с комерсиялната страна на тази тема. Това говори само че истинските ценители май вече се броят на прърси.
И аз карам Е34. Е не е М5 но какво от това. Никога не съм броил парите които съм наринал. Въпроса е не в това колко съм дал а колко ще ме радва.
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

Шами
Аватар
Кара: с 240 бавно из града
Мечтае да кара: Е36 с V10....
Детайли за колата: Много бързо V10

Re: re

Мнение от _BmW_™ » 26 Авг 2008, 3:27

slavianko написа:
acho.rs написа:
Nukem написа:Много от нещата ми харесаха ,но е малко прекалено натруфена циганийка за моя вкус конкретно!Иначе евала и повече такива ентусиасти и тук!

Малко ? Със тоя грозен монитор , много бие на Пимп май райд . Е36 е със интериор който не търпи нищо повече от хубаво аудио.Хубаво е почнал ентусиаста (англичанин май) ,но се е олял, и е вложил пари поне колкото за М3 Е46 , ако не и повече - не обичам хора за които външния вид е по-важен от вътрешния (под капака).Ако поне беше сложил някое турбо - да , но за 200 коня кола , да и влагаш толкова пари само за да изглежда като 250 коня кола :help:
Аз ако имах толкова пари - първо щях да избера , кабрио (за англия Е36 е мноого стара кола и ако ще е стара , поне да е кабрио) да му сложа едно турбо и един М-пакет , със нормални (не като тия лайна) 17ки и айдееее на униката ... ех мечти :uups:
Ентусиастът не е само човек който кара М3. Дали ще е М-power или Е30 316 е без значение за истинският фен. Когато имаш желание и любов към марката това значи че си истински ентусиаст. Да се прави сметка колко пари са хвърлени е най просташкото нещо. Някой ги дават за наркотици някой за алкохол. Този човек ги е дал от любов към марката и колата си.
Жалко че виждам само мнения свързани с комерсиялната страна на тази тема. Това говори само че истинските ценители май вече се броят на прърси.
И аз карам Е34. Е не е М5 но какво от това. Никога не съм броил парите които съм наринал. Въпроса е не в това колко съм дал а колко ще ме радва.

Е ТВА Е ПРИКАСКА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Евала "slavianko"
///M
Изображение

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 26 Авг 2008, 10:50

Toзи се е побъркал тотално, маняк :twisted: Е36-цата е уникална, просто са неизброими ъпгрейдите и то все качествени! Изглежда страшно. Само ми е чудно защо така са разкрачили задните гуми - така се получава от огромните джанти+гуми или така е настроил окачването ?
BMW only!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 26 Авг 2008, 12:53

определено е маняк но мисля че някаде по средата е трябвало да поспре малко, иначе повече ме кефи от някоя Мка сток верно стават малко комерс и банални,тази поне е уникална сама по себе си!

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 26 Авг 2008, 16:10

....за мен - бмв сами са си направили тунинга, който й седи на тая кола! всякакви такива преработки стават супер грозни, а на моменти и смешни! не ми се мисли какви луди пари е налял и за какво го е правил....за мен, истината за тоя автомобил е:
- оригинален М-пакет 2 (със всичките му неща- брони, окачване.....)
- вдигане на мощността на мотора- дали ще е нов мотор, турбо или друго...
- спирачки брембо - шестбутални апарати + нарязани двойновентилирани дискове
- хубава музика

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

re

Мнение от slavianko » 26 Авг 2008, 22:05

alexsch написа:....за мен - бмв сами са си направили тунинга, който й седи на тая кола! всякакви такива преработки стават супер грозни, а на моменти и смешни! не ми се мисли какви луди пари е налял и за какво го е правил....за мен, истината за тоя автомобил е:
- хубава музика
Ти на HARTGE ако кажеш грозно незнам.
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

моторспорт
Аватар
Кара: 332

Мнение от KIM » 27 Авг 2008, 10:44

всеки има различен вкус все пак,и на мен ми харесва много перфектна м пакетна и м-кова е36
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M50B25,M50B30,S50B30
Мечтае да кара: M1 Procar
Детайли за колата: 325i, E36 BTCC Replica, E36 M3

Мнение от bmw325ci » 27 Авг 2008, 15:36

alexsch написа:....за мен - бмв сами са си направили тунинга, който й седи на тая кола! всякакви такива преработки стават супер грозни, а на моменти и смешни! не ми се мисли какви луди пари е налял и за какво го е правил....за мен, истината за тоя автомобил е:
- хубава музика

Къв е тоя М-пакет 2 за Е36 ? :mhihi: да не е борня от М3 Е46 :mhihi: че тогава вече става грозничко :help: или пък може ди М-тех 2 от Е30, това не съм го виждал на Е36 така че не знам ка ще стои :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 535i, S500

Мнение от furiozo » 27 Авг 2008, 20:47

ненормална!! :twisted:

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 29 Авг 2008, 14:47

за М-пакета- имах предвид броните + окачването и вътрешния интериор

ПредишнаСледваща