Предложение до модераторите!

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Предложение до модераторите!

Мнение от cucko » 25 Авг 2008, 16:14

Бих искал и да обновите сайта ни във форума като се прибави това към всеки който е регистриран да се вижда дали е онлайн или офлайн в момента и кога е влизал за последно!Така също и кои са потребители разглеждащи дадена тема в момента(одолу)!

Ако има и нещо друго което съм пропуснал ще го добавя!Все пак ако някой се сети да пише какво още е нужно!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от cucko » 25 Авг 2008, 19:54

Алоо никой нищо не казва?!
Явно няма подобрение! :(

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 25 Авг 2008, 20:33

аз па си мисла нещо сигурно тупо ама ше го сподела:
В раздела "Извън темата" да се направи една тема в която секи колега ше пише докъде е ходил,от къде е минал,каде е имало полицаи,каде е по лош пъте,как е движението и секви такива неща :roll:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: го ... X-treme!
Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
Детайли за колата: ...

Re: Предложение до модераторите!

Мнение от KIARA_G » 25 Авг 2008, 22:17

cucko написа:Бих искал и да обновите сайта ни във форума като се прибави това към всеки който е регистриран да се вижда дали е онлайн или офлайн в момента и кога е влизал за последно!Така също и кои са потребители разглеждащи дадена тема в момента(одолу)!

Ако има и нещо друго което съм пропуснал ще го добавя!Все пак ако някой се сети да пише какво още е нужно!

Аз не съм модератор, но мога да ти кажа, че това което искаш вече го има!
1. Отдолу ти излизат имената на регистираните потребители, който са на линия, а ако искаш по-подробно си пише Кой е он лайн? ;
Там пак се виждат всички, с изключение на регистрираните, но скири /някой може да не иска пък да го виждаш, което си е негово право!/ потребители, има и хронология кой, кога е бил във форума и в кой форум чете в момента! Вярно няма за отделните теми, ама... за какво ти е?!

2. Друг начин да видиш кой, кога е бил он лайн е от Потребители, метод на сортиране: Дата на последно посещение! ;)
Пълно е с пациенти :!:
Изображение♥™
:idea:Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от [Georgi] » 25 Авг 2008, 22:32

Абе няма да им се счупят ръцете да направят един пробен ъпдейт до phpbb3, ама айде ...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от cucko » 25 Авг 2008, 23:21

За да ни е по-лесно!
Например чета нещо и гледам кой е оставял коментар при което също пише кога го е написал и по същия начин отстрани където е и ник-а му също да можеш да видиш дали в момента е вътре...примерно искам да му пратя ЛС веднага или да му пратя когато го види!Същото и кои потребители разглеждат точно тази тема в момента която я разглеждаш!
Пък и загледайте се малко как е в тунинг форума!Не че правя някаква конкуренция но все пак е по удобния вариант!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Louis » 28 Авг 2008, 17:37

мисля че се занимавате с глупости :mhihi:
като искаш да му пратиш ЛС му пращаш и когато го види тогава къв е проблема :dunno:
Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от cucko » 28 Авг 2008, 18:32

Това е предложение,а вие решавайте!Не мисля че щях да го пиша ако беше глупост!

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума