понеделник ве4ер

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

понеделник ве4ер

Мнение от dizelboy » 12 Окт 2004, 23:06

прибирам се аз кам 10.30 да прибера колата навън студ дъжд ужас гледам пред паркина седи една опел корса с запотени джамци викам си тука маи некои яко целува ,паркирам си аз и питам паза4а кво става тука бе а тои 3 моми4енца закъсали нещо не ба4ка алармата .Отивам питам,как седят нещата ,не 4е рабирам но все пак имам желание ,оказва се 4е не пали и алармата постояно свири хммм ,казвам им 4е може дае от имобилаизера а моми4ето което караше ми виак само кажи кадее и ще го отскубна хахахахах,та питам аз предлагам ослугитеси да ви закарам до кадето сте а те милите изван софия живеят тук на гости само.Добре няма проблеми докаде то и да сте ще помога, а те не наистина 4акаме едни приятели да ни помогнат и аз ок няма проблеми и си тръгвам оба4е нещо ме глозга вътре не можах да помогана обаждам се аз на цанков и викам така и така обеснявам (тука идва момента да му благодаря 4е даде правилния отговор за разрешава не на проблема сило мерси )и тои вика пробваи с акумолатора и аз добре връштам се аз по4ти от пред нас и и питам моми4ето колко време е работила колата с музиката а те милите я оставили да си свири на вън цял 4ас е нали се сещате каде е проблема ,както и дае зимаме кабели веднага се вади дзверо от паркинга готов да помогне на закъсалите девоики давам ток и хоп колицата запали ех камък ми падна от сарцето доволен щастлив прибирам колата и си тръгвам доволен 4е сам помогнал ,моми4е то идва балгодари и ми даде служебния си тел ако имам нужда от нещо щте помага .Няма нужда казвам аз на всеки може да се лу4и хаиде лека ве4ер ,и си тругваме аз да се прибирам и те сащо, хоп спира колата и едното моми4е ти4а .4акаи даи тел дате по4ерпим ма моляви се наистина няма нужда ,не аз държа и ще се обадим да по4ерпим за помоща и така аз давам жи4ката и щастлив се прибирам и доволен от стореното дело
:twisted: :evil: :lol:
ИзображениеИзображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 12 Окт 2004, 23:59

Светът щеше да е по-добро място за живеене,ако имаше повече хора като теб! :) Браво.

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Мнение от Vasilen » 13 Окт 2004, 8:37

Ейййй да му се ненадяваш на това момче, всъщност той си е такъв но под странната кирилица не може да го познаете :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha:
May the BMW force be with you!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 13 Окт 2004, 11:04

На жените винаги трябва да се помага! Само така... :yes:

п.с. тоя пост го прочетох изключително бързо :oops:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 13 Окт 2004, 20:10

И все пак звъннаха ли ?! =) :lol: :lol: :lol:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 13 Окт 2004, 22:00

още не няма зна4ение важнотое 4е помогнах другото е само здраве
ИзображениеИзображение
Изображение

Компактен
Аватар

Мнение от quixzole » 13 Окт 2004, 22:31

мене пък днес как ме ядоса един тъп бакшиш.......паднал ми акумолатора и немога да запаля, а тоя паркирал точно зад мен и гледа в точка....извадих аз кабелите от багажника и отивам да му се примоля....ония с отварянето на стъклото почва да ми обяснява че преди два дена се опитвал да дава ток на същото БМВ, ама понеже акумолатора му бил само 45 ампера и нямало да стане....викам му човек дай да пробваме, акумолатора не е паднал докрай, просто малко не му достига да завърти стартера....тоя тъп и упорит....вика абе сега чакам един клиент/а на стъклото му табелка НЕ РАБОТИ/, докато запаля, докато закачим....викам добре бе...и му теглих една на ум :evil: после чаках 15 минути да дойде един приател а ония бакшиш си седи отзад, кво щеше да му стане да пробваме....баси как може да има такива тъпаци :roll:
Изображение Изображение Изображение Изображение

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 13 Окт 2004, 22:33

Дизелче, като звъннат ги препрати към мен :mrgreen: - ти и без това ще се жениш скоро. Обещавам после да ти преразкажа всичко цветно :mha:
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 13 Окт 2004, 22:46

quixzole
Мите, има роуд асист за таз работа ...звънкаш на който е най-наблизо и си решаваш проблема .. :wink:

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Re: понеделник ве4ер

Мнение от DEFLEPPARD » 14 Окт 2004, 6:46

dizelboy написа:,та питам аз предлагам ослугитеси да ви закарам до кадето сте а те милите изван софия живеят тук на гости само.Добре няма проблеми докаде то и да сте ще помога, а те не наистина 4акаме едни приятели да ни помогнат и аз ок няма проблеми и си тръгвам оба4е нещо ме глозга вътре

май това дето те глозга е че не си успял да ги закараш до тях... или по-скоро до у вас ? :twisted: :twisted:
ако бяхам трима грозни мръсни брадати мангала дали щеше да им помогнеш? дали щеше да се върнеш в дъжда от почти до у вас че и пеша ?.... сега кажи "много ясно бе аз нямах никви "задни" мисли..." :D :D :D

иначе е готино да се помага на закъсал... за жалост на мене никой никога не ми помага докато не се обадя на някои приятел или роднина да дойде... добре че вече съм с бмв та не закъсвам :)
докато бях с реното няколко пъти ми се е случвало да закъсам на средата на пътя, да седя в ламаринена кутийика без парно на адски студ и да не мога да си спра тракането на зъбите и вместо някой да спре да пита кво е станало само ми свиреха и ме псуваха че съм закъсал на пътя... е как да закъсам на паркинга ?
така, че твърдо отказвам да помогна на някой ако не е познат, с бмв :wink: , или въпроса не е на живот и смърт ->> квото почукало такова се обадило... да не съм по-прост от останалите !

старши ентусиаст
Аватар

Re: понеделник ве4ер

Мнение от dizelboy » 14 Окт 2004, 7:13

май това дето те глозга е че не си успял да ги закараш до тях... или по-скоро до у вас ? :twisted: :twisted:
ако бяхам трима грозни мръсни брадати мангала дали щеше да им помогнеш? дали щеше да се върнеш в дъжда от почти до у вас че и пеша ?.... сега кажи "много ясно бе аз нямах никви "задни" мисли..." :D :D :D

ами дам аз задни мисли нямам ,поради ред при4ини, но помагаме според ситуацията то за това е в с трахотни истории,ина4е сам помагал на доста хора дори и било за ток ,по важното е желанието не важно на кои ,пак и ти сам си преценявас дали зикаш да помогнес или не :lol:
ИзображениеИзображение
Изображение

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 14 Окт 2004, 15:24

!!Asen_X написа:quixzole
Мите, има роуд асист за таз работа ...звънкаш на който е най-наблизо и си решаваш проблема .. :wink:

Да де, ама колко човека имат списъка в жабката си. В този ред на мисли, аз го бях преработил в док-формат за да се събира на един лист ама още не се е появил като линк :(
Изображение

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 14 Окт 2004, 21:18

quixzole
Човече ми тва е бакшиш бре, ти кво очакваш, поне бакшиш с БМВ да беше щеша да имаш по голям шанс, може би!

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 14 Окт 2004, 21:32

TheBoss написа:
!!Asen_X написа:quixzole

Да де, ама колко човека имат списъка в жабката си. В този ред на мисли, аз го бях преработил в док-формат за да се събира на един лист ама още не се е появил като линк :(

За това списъка го има в УАП формат... отваряш си сайтчето с ГСМ-чето... и се кефиш... даже може директно в/у ник-а като си да натиснеш зелената слушалка и то те пита дали искаш да го набере... невярвам вече да има много хора който да са лишено от УАП... пък и вече е на свалени данни а не на седяно време.. тъй че едва ли ще излезне повече от 10 стотинки отварянето на сайт-а :roll:
Аз поне така правя и е много удобно! където и да си... дори и с три мацки в нечие чуждо легло пак зимам гсм-то и звъня на Асен или на Любо (ексайтъра:)) то за това е тоя БМВ АСИСТ :twisted:

Дилян Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 14 Окт 2004, 22:11

xterminat0r написа:И все пак звъннаха ли ?! =) :lol: :lol: :lol:

бате днеска звънаха аз опитах да откажа (все пак не кои знае какво да помогнеш) но моми4ето настоя и аз се сагласих нема каде да бегам :oops: :oops: :angel: :twisted:
ИзображениеИзображение
Изображение

Следваща

Назад към Страхотни истории