izbor na usilvatel.kakva marka

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

Мнение от ludiagsm » 21 Сеп 2004, 20:02

bass mechanic написа:Здравейте, имам един въпрос към ludiagsm:
Кой модел на Ланзар ти е усилвателя и само един ли използваш за двете 15-ки или на всяка по един.

Да само един е модела е Vibe 1000 двуканален , вързал съм го мостово и храни двете 15-ки свързани паралелно , значи мостово и работи на 2 0ма е :) фабри4но го дават на 4-ри ама аз съм отдалечил малко термодатчика на защитата който е монтирсан на радиатора и сега сработва по-късно , не съм имал проблеми с него само иска яко енергия от електросистемата на колата :)

Потребител
Аватар

Мнение от bass mechanic » 21 Сеп 2004, 20:36

ludiagsm:
Можеш ли да го снимаш отгоре че нещо не мога да го намеря в нета.

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Мнение от ludiagsm » 21 Сеп 2004, 20:50

bass mechanic написа:ludiagsm:
Можеш ли да го снимаш отгоре че нещо не мога да го намеря в нета.
ако си от София ела в четвъртък на Еко петролиум 21.00 ще го види6 и чуеш

пп: и вземи си оправи инфото в профила , нищо не си писал като данни

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ludiagsm » 27 Сеп 2004, 0:46

признавам го BOSCHMANN PCH-990ATX по сериозен e от LanzaraVIBE 1000 а толкова си приличат отвътре , много съм доволен , в четвъртък ще го чуете

Потребител
Аватар

Мнение от bass mechanic » 11 Окт 2004, 16:47

Колко вата изкарва boschmann-a заслужава ли си парите, грее ли яко, държи ли на 1ом. Общо взето става ли за нещо.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dZvero » 12 Окт 2004, 15:04

Общо взето прекаляваш :lol: Има и Class-D Dual Mono Block, който без проблем ще ти извади 1х600-700W RMS на 4 ома, а може на 2 и 1 ом да се върже. На двуканалното (990ATX) има 2 ohms Stereo Stable, но както е направил лудия на 2 ома и bridge може, за 1 не мога да говоря, но не го препоръчвам! Това е може би най-добрият усилвател в този ценови клас :!: Ако (приятел) продава един дето е свирил не повече от 3 седмици на 320лв., а нов малко повече...
dZvero Sound... The funs starts here...
:arrow: Peerless, Seas, Kicker, Audison, Orion, Hertz, Pioneer, DLS, Alpine, Biema... AUDIO

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ludiagsm » 13 Окт 2004, 0:57

аз сега се замислям за клас D бате Явор си взе такъв ама се 4удя каква им е разликата като мощност между 990-ката и този клас D (забравих модела как беше :) )

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dZvero » 14 Окт 2004, 0:04

Да ти кажа Class D-то си е друго нещо. Само като го видях/вдигнах ... мамата си страка, а са скоро ще може и да го чуя. Има си sub-sonic филтър, което е доста полезно, правен си е само за бас (до 150Hz, ама ти си знаеш), може да се сключи на 1, 2 и 4 ома - а бе ПРОФИ работа, по-хубаво захранване - голяма и сигурно оправдана косумация и т.н. :shock:
dZvero Sound... The funs starts here...
:arrow: Peerless, Seas, Kicker, Audison, Orion, Hertz, Pioneer, DLS, Alpine, Biema... AUDIO

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: lanzar

Мнение от Bass_Man » 14 Окт 2004, 13:44

e30m3evo написа:zna4i imam 1 predlozenie kam ludiagsm.imam pioneer sub ts-w121spl v bandpas box.121spl e 750w sin 2000wmax.da vidim tazi marka lanzar vazi li.pioneer 972 stapalo ne go buta.a ipioneer prs320 sa6to e ne efektiven.ako proiaviava6 interes pi6i na mail bmwfanatik@abv.bg.ako slu4aino vidia kak meri6e laka na namotkata zna4i stpaloto vazi .

ПИШИ НА КИРИЛИЦА!!! (alx)

Батка можеш да дойдеш и в моя гараж по всяко време и да ти го пусна на който искаш ланзар даже и на OPTI2000D и да видиш как му се цепи мембраната на баса , а и да го сравниш с подобни решения на Lanzar . Ако те интересува драсни едно ПМ .

Предишна

Назад към Car аудио и видео