едно тьжно преживяване
Модератори: mitaka7, Общи модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
едно тьжно преживяване
може би темата не е за този раздел но реших да я пусна тук..та карам си аз сутринта кам 8.45 (карам такси) и се прибирам от нощна смяна и на бул. Гео Милев виждам до бурдиура да се мята безпомощно едно...гьлаб4е спирам аз отивам до него (минават хора по тротоара но хи4 не проявяват желание за помощ) взимам го имаше проблем с кра4етата ина4е крилата бяха ок поне махаше с тях и прибирам го ж кьщи на балкона слагам му вода и овесени ядки да яде и лягам да спя..сьбуждам се кам 17 4аса и гледам го стои си там на балкона и аз ок..преглеждам форума тук и 4ужам някакво прахтене на балкона и хоп то влезе при мене
аз отивам до него взимам го и го остаям на балкона пак давам му да пие вода да яде но уви
то умря ж рьцете ми отпусна глави4ка затвори о4и4ки и си отиде преди малко
отиде си стана ми гадно ...
та моля ви като карате внимаваите за животинките на пьтя толкова сгазени гьльби сам вийдал 4е 4ак ми е отвратително и не само гьльби и ку4ета и котки ...внимаваите..аз винаги се сьобразявам И С ТЯХ
БЛАГОДАРЯ 4е про4етохте това

та моля ви като карате внимаваите за животинките на пьтя толкова сгазени гьльби сам вийдал 4е 4ак ми е отвратително и не само гьльби и ку4ета и котки ...внимаваите..аз винаги се сьобразявам И С ТЯХ
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
ми.....!! не е приятно.....!!! ама ако внимаваме и за гълъбите....!!то трудно за кучетата и котките внимаваме,а и за гълъбите ше е още по-.....!! я си прочети една глава от пауло куельо и си пусни некоя баладка и забрави за ядовете...
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
до сега не ми правеше чак толкова впечатление специално за птиците згазени по улиците,но от разказа ти ми стана и на мен тъжно нищо че е няква нищожна животинка
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Fking написа:на мен ми стана гадно само като го четох....
но погледнато от положителната страна, радвам се че има и свестни бакшиши
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
Re: едно тьжно преживяване
S 70/3 написа:може би темата не е за този раздел но реших да я пусна тук..та карам си аз сутринта кам 8.45 (карам такси) и се прибирам от нощна смяна и на бул. Гео Милев виждам до бурдиура да се мята безпомощно едно...гьлаб4е спирам аз отивам до него (минават хора по тротоара но хи4 не проявяват желание за помощ) взимам го имаше проблем с кра4етата ина4е крилата бяха ок поне махаше с тях и прибирам го ж кьщи на балкона слагам му вода и овесени ядки да яде и лягам да спя..сьбуждам се кам 17 4аса и гледам го стои си там на балкона и аз ок..преглеждам форума тук и 4ужам някакво прахтене на балкона и хоп то влезе при менеаз отивам до него взимам го и го остаям на балкона пак давам му да пие вода да яде но уви
то умря ж рьцете ми отпусна глави4ка затвори о4и4ки и си отиде преди малко
отиде си стана ми гадно ...
Колега, взилам ти в положението!!! И на мен ми е умирало животинче в ръцете, но просто културата ни не е такава. Трябва да внимаваме, но не го правим. ФАКТ!!! Куче, котка...да, ама гълъб!!! Колкото и да съм ЗА, всички знаем, че няма да се промени!!!
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: Third E36 :)
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: За тез пари...
Аз съм спирал колона от автомобили зад мен, за да може едно гълъбче да литне, че нещо го зореше гравитацията.. И ще продължавам да го правя!
- Kaloyan78
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36
- Мечтае да кара: BMW E65
- Детайли за колата: www.izgodnite.com
www.avto-bg.eu
www.recipes.free.bg
www.kotaracite.com
Човек, бих ти стиснал ръката - браво за добрата постъпка, много се радвам, че има хора като теб
. Лека й пръст на животинката
.

acer написа:Умните животни пресичат на зелено на пешеходна пътека, не се базикам, виждал съм псета, които да го правят!
То,гълъбите като не пресичат на зелено не значи ,че не са умни.Гълъба си намира дома от стотици километри,за сметка на някои Хомо сапиенс на няколко напитки,който и на четири крака му е трудно да си открие къщата.

GVT написа:acer написа:Умните животни пресичат на зелено на пешеходна пътека, не се базикам, виждал съм псета, които да го правят!
То,гълъбите като не пресичат на зелено не значи ,че не са умни.Гълъба си намира дома от стотици километри,за сметка на някои Хомо сапиенс на няколко напитки,който и на четири крака му е трудно да си открие къщата.
Тва беше яко

Beautiful Mechanical Wonder
- BeXTMaN
- младши ентусиаст
-
- Кара: е34
- Мечтае да кара: е32
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2