Сервиз в Бургас ?!?
Модератор: Технически модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
аз не съм доволен от тоя на 5-ти километър, нещо тракаше леко и глухо отпред вляво. Е ония не можаха да разберат че болта на носача е хлабав и трябва да се завие. Искаха да сменят всички носачи, изобщо цялата предница за по лесно. Пълни безхаберници, гледат да ти сменят колкото може повече части дори и да са здрави и с някакви тъпи обяснения те правят на балък. Отидох на друго място и момчето веднага щом я вдигна разбра къде е проблема и го оправи за 5 минути.
- m@rtin
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 520i E39 Touring M54
opomopo написа:Лично аз съм адски недоволен от един сервиз в Бургас - намира се зад BILLA (която е на кръстовището трапезица)... трябва да видя как се казваше....
Много време ме забавиха и ми върнаха колата осрана! Наложи се да я дооправям в два серзиза в София.![]()
Та за шефа на тоя сервиз се говореше, че бил голям разбирач на BMW-ta...
alLan написа:Реших да възродя темата с въпрос, дали някой се е сблъсквал с обявените по-горе сервизи и евентуално какви са впечатленията Ви.
Похвалиха ми този сервиз зад Била, но нямам никаква информация за него. Споделете.
при тези протеворечиви мнения и аз да споделя..собственика на сервиза ми е приятел и при него си поддържам колата,младо момче е но мога да кажа че е доста на ТИ с баварците,никога не ме е връщал разочарован или недоволен.Бих го препоръчал на всеки!!

milenkk написа:аз не съм доволен от тоя на 5-ти километър, нещо тракаше леко и глухо отпред вляво. Е ония не можаха да разберат че болта на носача е хлабав и трябва да се завие. Искаха да сменят всички носачи, изобщо цялата предница за по лесно. Пълни безхаберници, гледат да ти сменят колкото може повече части дори и да са здрави и с някакви тъпи обяснения те правят на балък. Отидох на друго място и момчето веднага щом я вдигна разбра къде е проблема и го оправи за 5 минути.
Точно тук беше момента да споделиш кое е това друго момче.

@martin318 - Да, и аз така чух. Надявам се да няма избираемост и делене на приятели и всички останали клиенти.
- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
Аз като бях при МИТКО останах много доволен от обслужването, малко бавно се вредих, но проблема го отстраниха за 5-10мин.А за времето което чаках видях ,че доста Баварки правят там и има голям интерес от собственици на BMW, постояно се вясваха хора да си пребират колите и други да оставят свойте (предимно BMW-та).Това според мен говори,че човека си разбира от работата,няма значение че по разхвърлен и мръсен сервиз не съм виждал
Според мен това е най удачния сервиз за BMW в Бургас , поне сравнение с останалите (например: отсреща КАТ до сервиза на ТОШКО и ВЪКАТА има един "страшен разбирач" който ми направи диагностика и тъй като на неговия комп нямаше BMW 318 IS до 95 , а само от 95-97 това веднага значи , че бмв 318 IS от 93-та НЯМА, че и обеждава иначе.. 35 лв. ей така ха харабия за да ми каже да покарам 3 днеа така и да св върна пак.. абе кво да ви говоря майстори само..) Я кажете някой сервиз да направя един регулаж на предницата ,че нещо бие в дясно .. Питах за това Митко и той самия ми каза да е регулирам на някой сервиз,ако не се опрай чак тогава да ходя при тях
П.С. Това последното изречение беше за да се премахнат въпроси от типа : Ми като толкова го хвалиш тоз Митко ходи той да ти го направи.

Според мен това е най удачния сервиз за BMW в Бургас , поне сравнение с останалите (например: отсреща КАТ до сервиза на ТОШКО и ВЪКАТА има един "страшен разбирач" който ми направи диагностика и тъй като на неговия комп нямаше BMW 318 IS до 95 , а само от 95-97 това веднага значи , че бмв 318 IS от 93-та НЯМА, че и обеждава иначе.. 35 лв. ей така ха харабия за да ми каже да покарам 3 днеа така и да св върна пак.. абе кво да ви говоря майстори само..) Я кажете някой сервиз да направя един регулаж на предницата ,че нещо бие в дясно .. Питах за това Митко и той самия ми каза да е регулирам на някой сервиз,ако не се опрай чак тогава да ходя при тях
П.С. Това последното изречение беше за да се премахнат въпроси от типа : Ми като толкова го хвалиш тоз Митко ходи той да ти го направи.

- Константинов
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320dA '02
реглаж
EcLipSeR написа:Аз като бях при МИТКО останах много доволен от обслужването, малко бавно се вредих, но проблема го отстраниха за 5-10мин.А за времето което чаках видях ,че доста Баварки правят там и има голям интерес от собственици на BMW, постояно се вясваха хора да си пребират колите и други да оставят свойте (предимно BMW-та).Това според мен говори,че човека си разбира от работата,няма значение че по разхвърлен и мръсен сервиз не съм виждал![]()
За реглаж аз ходя на Фулдата и съм много довален.
За реглаж на преден заден моста мисля че в алианц са най добри, сервиза, който е до бензиностанцията на петрол в комука.Иначе общо взето повечето хора които разбират найстина от БМВ в бургас са работили с Митко от 5 км и той найстина е много добър, макар че сервиза му изглежда много зле
За бовата няма да говоря както обсъди колегат те знаят да продават коли и ако ти се развали нещо сменят цялата кола и цените им са не като за България.
Ако имате проблеми по двигателя мога да ви препоръчам и сервиза на сузуки в кумука там има едно момче, което доста разбира от двигатели на БМВ

За бовата няма да говоря както обсъди колегат те знаят да продават коли и ако ти се развали нещо сменят цялата кола и цените им са не като за България.
Ако имате проблеми по двигателя мога да ви препоръчам и сервиза на сузуки в кумука там има едно момче, което доста разбира от двигатели на БМВ

- dancenation
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 324TD '88
- Мечтае да кара: Custom made e30 with шукариии батко
- Детайли за колата: E30 1987 10'th october grey mettalic 203/7 4 door Diesel 324 td (turbo-diesel)Mechanical Fuel Pump,Xenon lights,
Къде в Бургас имат уред за регулиране на светлини че на няколко места ходя и все им била развалена машината а неискам вечер да гоня прилепи.
- vodkarulez
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW G80 M3 Competition xDrive
dancenation написа:Къде в Бургас имат уред за регулиране на светлини че на няколко места ходя и все им била развалена машината а неискам вечер да гоня прилепи.
На фулдата извършват тази услуга срещу 5 или 10 лв ... забравил съм

27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Назад към Сервизно обслужване на БМВ