купувам ти колата??
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- simeon
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 535dA LCI
купувам ти колата??
сутринта излизам и какво да видя - някаква малка, жълта бележка, преснимана на копирна машина, с лепенки отзад, не беше залепена, (което ме довежда на мисълта, че това не му е за първи път на този, който я е поставил) поставена върху покрива на която пише - ако продавате колата се обадете на 0898.......
Някой има ли подобен случай? нещо ми се вижда много странно, кой нормален човек обикаля с преснимани листчета и ги кичи по колите, още повече, че това е станало между 2 и 7 часа, дали не е някаква нова схема?
Някой има ли подобен случай? нещо ми се вижда много странно, кой нормален човек обикаля с преснимани листчета и ги кичи по колите, още повече, че това е станало между 2 и 7 часа, дали не е някаква нова схема?
- matros
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 325 ТД
То ясно че не е реален купувач щом е преснимана бележката....Аз се сещам за ИМПУЛСЕН телефон...........,но може и друго да е..........
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
по добре от лично съобщение 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- simeon
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 535dA LCI
Re: купувам ти колата??
simeon написа:сутринта излизам и какво да видя - някаква малка, жълта бележка, преснимана на копирна машина, с лепенки отзад, не беше залепена, (което ме довежда на мисълта, че това не му е за първи път на този, който я е поставил) поставена върху покрива на която пише - ако продавате колата се обадете на 0898.......
Да, аз имах на предишната кола преди около година оставено такова листче.....нищо не последва.... беше през деня.
Няма да се очуда и ако е сериозен купувач, така бяха поставили бележка на нащо рено, и баща ми като звънна на номера, не се договориха за цена, която да устройва и двамата, иначе човека мисля, че беше сериозен.
Също е възможно някои да се бъзика с някои негов приятел, и да дава неговия номер. Имаше подобен случей на форума, на някав голф дето се продава в мобиле, бяха дали номера на някой от форума на бмв
п.с. това трябва само да те радва, явно някои ти е харесал колата
Съмнявам се това да е няква схема за кражба, такаче споко
Също е възможно някои да се бъзика с някои негов приятел, и да дава неговия номер. Имаше подобен случей на форума, на някав голф дето се продава в мобиле, бяха дали номера на някой от форума на бмв

п.с. това трябва само да те радва, явно някои ти е харесал колата

Съмнявам се това да е няква схема за кражба, такаче споко

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Аз па вчеа съм си спрел бимата пред един приятел и с него с куркаме на двора и изведнъж влиза некъв (от квартала знам го по физиономия) и вика:
-на кои е БМвто отпред
-викам мое що
-тои:Продава ли се????
-Аз:ми не ама що питаш
-тои:Казваи неква цена това БМВ го търса от един месец(ми вика тои)
- аз::shock: 26000лв.
-тои:Веднага даи да си стискаме ръцете,точто такова търсе с тея екстри и такъв цвят
-аз:Шегувам се не го продавам,друго такова немога да си купа
-тои:ОК давам ти да размислиш до утре щото сщм много навит на БМВ
Е днеска го видех викам търси си друго.
Нема такова нещо как си влезе спокоино и си ме навива да му дам бимата
аиде..........
-на кои е БМвто отпред
-викам мое що

-тои:Продава ли се????
-Аз:ми не ама що питаш
-тои:Казваи неква цена това БМВ го търса от един месец(ми вика тои)
- аз::shock: 26000лв.
-тои:Веднага даи да си стискаме ръцете,точто такова търсе с тея екстри и такъв цвят
-аз:Шегувам се не го продавам,друго такова немога да си купа
-тои:ОК давам ти да размислиш до утре щото сщм много навит на БМВ
Е днеска го видех викам търси си друго.
Нема такова нещо как си влезе спокоино и си ме навива да му дам бимата

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
е че то и аз съм оставял такива бележки, даже за една ми се обадиха, ама реших че не ми се занимава с регистраций тогава че тъкмо бях взем комбито и с него се разправях.
иначе преди седмиа последно оставих на една е30-ка в дружба бележка ама ни вест ни кост
исках и на една друга кола да оставя ама нямах ни лист ни химикалка
даже са се сещам че и още една трябва да оставя тука в квартала
иначе преди седмиа последно оставих на една е30-ка в дружба бележка ама ни вест ни кост

исках и на една друга кола да оставя ама нямах ни лист ни химикалка

даже са се сещам че и още една трябва да оставя тука в квартала

- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Poki написа:Имаше подобен случей на форума, на някав голф дето се продава в мобиле, бяха дали номера на някой от форума на бмв
С мен беше случаят. Бяха дали моя номер за някакъв червен голф 2 в добричко, дето се продаваше.
А за бележката - няма да се учудя ако е реална. Наскоро говорих с един собственик на автокъща, който ми каза, че в момента била голяма далаверата с износ на коли от България към Сирия, Иран и Ирак.
- ///eMo
- младши ентусиаст
-
- Кара: го спокойно
на приятел баща му караше лада и един път некви са му сложили под чистачката бележка "колега ако продава колата звънни на ***** " като звъннал на следващия ден се видяли и си стиснали ръцете,така че няма да се очудя ако е реален купувача
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- overclock
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 316 96', Е46 316 03'
Точно такива жълти бележки имахме на почти всички служебни коли на паркинга преди около месец, но така и не се обадихме.Странното е че те са доста различни като марка, година и клас.
Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
На мен също не ми се струва странно,аз самият съм мислил да го правя,доста пъти съм виждал мечтана от мен конфигурация от модел,цвят,двигател,екстри...
Не съм го правил,но определено бих..не виждам нищо лошо и нередно 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Аз също съм оставял бележка на стъкло дали се продава колат! Беше преди 20 дни в Света тройца и сделката не стана защото ми обявиха цифра за 320-ката, която бях харесал. Така че споко, за мен е нормално
39 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3