купувам ти колата??

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 535dA LCI

купувам ти колата??

Мнение от simeon » 21 Авг 2008, 10:41

сутринта излизам и какво да видя - някаква малка, жълта бележка, преснимана на копирна машина, с лепенки отзад, не беше залепена, (което ме довежда на мисълта, че това не му е за първи път на този, който я е поставил) поставена върху покрива на която пише - ако продавате колата се обадете на 0898.......

Някой има ли подобен случай? нещо ми се вижда много странно, кой нормален човек обикаля с преснимани листчета и ги кичи по колите, още повече, че това е станало между 2 и 7 часа, дали не е някаква нова схема?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 325 ТД

Мнение от matros » 21 Авг 2008, 10:48

То ясно че не е реален купувач щом е преснимана бележката....Аз се сещам за ИМПУЛСЕН телефон...........,но може и друго да е..........

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 21 Авг 2008, 10:51

по добре от лично съобщение :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 535dA LCI

Мнение от simeon » 21 Авг 2008, 10:54

телефона е нормален, не е импулсен ще го пусна по-късно, че бележката ми остана в колата.

ентусиаст
Аватар

Re: купувам ти колата??

Мнение от Мишел » 21 Авг 2008, 11:07

simeon написа:сутринта излизам и какво да видя - някаква малка, жълта бележка, преснимана на копирна машина, с лепенки отзад, не беше залепена, (което ме довежда на мисълта, че това не му е за първи път на този, който я е поставил) поставена върху покрива на която пише - ако продавате колата се обадете на 0898.......

Някой има ли подобен случай? нещо ми се вижда много странно, кой нормален човек обикаля с преснимани листчета и ги кичи по колите, още повече, че това е станало между 2 и 7 часа, дали не е някаква нова схема?

Да, аз имах на предишната кола преди около година оставено такова листче.....нищо не последва.... беше през деня.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Poki » 21 Авг 2008, 11:08

Няма да се очуда и ако е сериозен купувач, така бяха поставили бележка на нащо рено, и баща ми като звънна на номера, не се договориха за цена, която да устройва и двамата, иначе човека мисля, че беше сериозен.

Също е възможно някои да се бъзика с някои негов приятел, и да дава неговия номер. Имаше подобен случей на форума, на някав голф дето се продава в мобиле, бяха дали номера на някой от форума на бмв :mhihi:

п.с. това трябва само да те радва, явно някои ти е харесал колата :)
Съмнявам се това да е няква схема за кражба, такаче споко ;)

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 21 Авг 2008, 11:19

Аз па вчеа съм си спрел бимата пред един приятел и с него с куркаме на двора и изведнъж влиза некъв (от квартала знам го по физиономия) и вика:
-на кои е БМвто отпред
-викам мое що :roll:
-тои:Продава ли се????
-Аз:ми не ама що питаш
-тои:Казваи неква цена това БМВ го търса от един месец(ми вика тои)
- аз::shock: 26000лв.
-тои:Веднага даи да си стискаме ръцете,точто такова търсе с тея екстри и такъв цвят
-аз:Шегувам се не го продавам,друго такова немога да си купа
-тои:ОК давам ти да размислиш до утре щото сщм много навит на БМВ

Е днеска го видех викам търси си друго.
Нема такова нещо как си влезе спокоино и си ме навива да му дам бимата :shock: аиде..........
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 21 Авг 2008, 11:27

е че то и аз съм оставял такива бележки, даже за една ми се обадиха, ама реших че не ми се занимава с регистраций тогава че тъкмо бях взем комбито и с него се разправях.
иначе преди седмиа последно оставих на една е30-ка в дружба бележка ама ни вест ни кост :confused:
исках и на една друга кола да оставя ама нямах ни лист ни химикалка :confused:
даже са се сещам че и още една трябва да оставя тука в квартала :mhihi:

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 21 Авг 2008, 11:29

Poki написа:Имаше подобен случей на форума, на някав голф дето се продава в мобиле, бяха дали номера на някой от форума на бмв :mhihi:

С мен беше случаят. Бяха дали моя номер за някакъв червен голф 2 в добричко, дето се продаваше.

А за бележката - няма да се учудя ако е реална. Наскоро говорих с един собственик на автокъща, който ми каза, че в момента била голяма далаверата с износ на коли от България към Сирия, Иран и Ирак.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го спокойно

Мнение от ///eMo » 21 Авг 2008, 11:30

на приятел баща му караше лада и един път некви са му сложили под чистачката бележка "колега ако продава колата звънни на ***** " като звъннал на следващия ден се видяли и си стиснали ръцете,така че няма да се очудя ако е реален купувача

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 21 Авг 2008, 11:55

с питане до Цариград се стига :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 316 96', Е46 316 03'

Мнение от overclock » 21 Авг 2008, 13:14

Точно такива жълти бележки имахме на почти всички служебни коли на паркинга преди около месец, но така и не се обадихме.Странното е че те са доста различни като марка, година и клас.
Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 21 Авг 2008, 13:54

Преди няколко месеца някой ми беше оставил под чистачката листче от тетрадка с написан на ръка телефон в случай, че реша да я продавам ;)

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 21 Авг 2008, 14:35

На мен също не ми се струва странно,аз самият съм мислил да го правя,доста пъти съм виждал мечтана от мен конфигурация от модел,цвят,двигател,екстри... :) Не съм го правил,но определено бих..не виждам нищо лошо и нередно :roll:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 21 Авг 2008, 19:52

Аз също съм оставял бележка на стъкло дали се продава колат! Беше преди 20 дни в Света тройца и сделката не стана защото ми обявиха цифра за 320-ката, която бях харесал. Така че споко, за мен е нормално

Следваща

Назад към Извън Темата