Бургас - айде да помагате
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- Cosworth
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 и Е36 и Е90,Е93
- Мечтае да кара: Турбо кола със задно
- Детайли за колата: Е30 318iS RennAuto
Къде е твоя човек ? Майстор има на 5-ти Км - да търси Митко или Игор да пита някои за да му обяснят как да стигне до там.
На haho(Калоян) дрънна ли той най-добре ще ти каже как да помогнем на колегата

На haho(Калоян) дрънна ли той най-добре ще ти каже как да помогнем на колегата

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Аз като гледам указателя в Бургас е30-ки май няма. Има едно е21 с телефон 0889782000- Ленко. Ще помагам с квот мога.
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Във Бургас нещата изглеждат така: SNR - 47 лева и BREDA - 33 лева, и ползвайте указателя не Illusion , че се научи от този форум да взема комисионна

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
ми пребирай и го//Zender написа:Във Бургас нещата изглеждат така: SNR - 47 лева и BREDA - 33 лева, и ползвайте указателя не Illusion , че се научи от този форум да взема комисионна![]()
![]()

абе саше званнете на хахо или на мишел,4укни ми да ти дам тела,имам и на игор,и на още едно място дет е много мой 4овек и ше сварши веднага работа

Значи колеги огромно благодаря на колегите Сашо-Shondy и на Ленко,за помоща която ми оказаха!!! много,малко хора в този форум деистват а не пишат!! те са от ТЯХ за Illusion мога да кажа че ме заведе до магазина,и аз сам си купих лагера които беше порьчал! около 3-4 часа работихме по колата,и наи-накрая,като приключихме му предложих пари ,а тои отказа!!!//Zender написа:Във Бургас нещата изглеждат така: SNR - 47 лева и BREDA - 33 лева, и ползвайте указателя не Illusion , че се научи от този форум да взема комисионна![]()
![]()

Един е шестака и Крис Бенгъл е неговия пророк, да бъде благословен от Никасила, Ваноса и Голямото прасе , Амин.
- Illusion
- Бургаското явление
-
Жорка, със //Zender се видяхте. Аз само ти пратих номера му. Така че общо взето нямам никаква намеса.
Радвам се, че колата е ок вече и от тук нататък само безаварийни километри ти желая. И да се виждаме за по бира, а не по такива причини.
Радвам се, че колата е ок вече и от тук нататък само безаварийни километри ти желая. И да се виждаме за по бира, а не по такива причини.

Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

.
ОТ твоите уста в божите уши ТВА С БИРАТА сьм мнооо навит
Санде може и по джапанки брат
,и по колата вече не остана кво да се чупи(да хлопам на дьска)щото маи 90% е с сменени части

Един е шестака и Крис Бенгъл е неговия пророк, да бъде благословен от Никасила, Ваноса и Голямото прасе , Амин.
13 мнения
• Страница 1 от 1