БМВ (касетофон -> CD)
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- boksiora911
- Потребител
-
БМВ (касетофон -> CD)
Здравеите днес си взех БМВ 525 но е с касетофон моля ви кажете ми как мога да си сложа СД моля ви помогнете това е мачение?
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Добре дошъл във Форума!
Използвай търсачката, за да намериш подобни теми тук и в раздела аудио-видео. Имаше тема на Иво Войков... потърси я!
Успех!
Използвай търсачката, за да намериш подобни теми тук и в раздела аудио-видео. Имаше тема на Иво Войков... потърси я!
Успех!
- blackrider
- младши ентусиаст
-
Пич ,да ти е честита колицата. Виж аз как си реших проблема. Евтино и качествено + повече бройки на файловете/песните/!
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... highlight=
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... highlight=
- blackrider
- младши ентусиаст
-
На мен ми харесва как свири. Да, започва леко да пращи ,но това се получава почти на MAX!!! Който иска да види как свири,да си направим една среща. Аз съм от София 

Re: БМВ (касетофон -> CD)
Колега,купи си от Метро или Технополис мп3 car,вкарваш го в запалката и си слушаш мп3-ки.Има вход за USB и SD KARD.Цената му е 30лв.Има и букса към която можеш да си включиш и телефона и да си слушаш и от него музика.Аз си го взех скоро и се родих,понеже и аз съм с касетка
re
И аз си купих такъв трансмитер,но определено не съм доволен от качеството на звука,радиото е с по хубав звук даже.Сега се търкаля в жабката и не съм го ползвал от месеци.
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Е аз си сложих Сд понеже ми писна да мисля за чейнджари и такива подобни ....по-късно при желани може да сложа и снимки .....

10 мнения
• Страница 1 от 1