E36 325 > 328 coupe turbo
Модератор: bum_bum
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
Поздравления и от мен Луд

http://vbox7.com/play:dfb1170d
http://vbox7.com/play:f7941feb
Рано или късно всеки Е30 ентусиаст си купува друго BMW
http://vbox7.com/play:f7941feb
Рано или късно всеки Е30 ентусиаст си купува друго BMW
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Ей т'ва е!

БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
- Лъчоо
- Потребител
-
- Кара: M52B2?...E36
- Мечтае да кара: E30...S52B32
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
archie написа:Поздравления много добре е станало и втория ред се е получил отлично в момента с каква електроника ще я караш колата?
smt6

ludiagsm написа:archie написа:Поздравления много добре е станало и втория ред се е получил отлично в момента с каква електроника ще я караш колата?
smt6страх ме е от пусти мегаскуирти заради многото грижи които създават докато се настрои , а и в момента мотроника си 6трака стандартните 150 кубикови инжектори един по един а не 6-те накуп и на празен ход мотора работи стабилно при 16 смес а преди над 13 по4ваше да тресе. управлява си степ мотор4ето на празния ход когато включа климатика си корегира оборотите и ги държи стабилни и тн. в момента пак няма дебитомер смт-то модифицира сигнала на тпс-а и така си оправям атмосферните режими, а в бууст щракам 6 броя 240-кубикови и сместа е на 12 аванса пак се корегира от смт-то в зависимост от налягането и така
ми вече цела сутрин се разработва тая кола...стига и толко

Бат_Колю написа:ludiagsm написа:archie написа:Поздравления много добре е станало и втория ред се е получил отлично в момента с каква електроника ще я караш колата?
smt6страх ме е от пусти мегаскуирти заради многото грижи които създават докато се настрои , а и в момента мотроника си 6трака стандартните 150 кубикови инжектори един по един а не 6-те накуп и на празен ход мотора работи стабилно при 16 смес а преди над 13 по4ваше да тресе. управлява си степ мотор4ето на празния ход когато включа климатика си корегира оборотите и ги държи стабилни и тн. в момента пак няма дебитомер смт-то модифицира сигнала на тпс-а и така си оправям атмосферните режими, а в бууст щракам 6 броя 240-кубикови и сместа е на 12 аванса пак се корегира от смт-то в зависимост от налягането и така
ми вече цела сутрин се разработва тая кола...стига и толко![]()
![]()
вади маркучето и пиши как е
![]()
Той се научи да не ги разработва кат тебе

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
- BMWRACING
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30 м20б20 90г
- Мечтае да кара: е30 с38турбо
- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
- Кара: Луда Баба Яга
- Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга
sonny написа:Бат_Колю написа:ludiagsm написа:archie написа:Поздравления много добре е станало и втория ред се е получил отлично в момента с каква електроника ще я караш колата?
ми вече цела сутрин се разработва тая кола...стига и толко![]()
![]()
вади маркучето и пиши как е
![]()
Той се научи да не ги разработва кат тебе![]()
Вервай си