въпрос???
Модератор: Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
въпрос???
здр колеги
искам да попитам може ли да си ползвам телефона които е в колатами и ако може как с какви карти работи
колата ми е 725 тдс 98г мерси предварително

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
Така значи бачка с нормална сим карта но трябва да не е отчупена
Значи слота който е под телефона не става щото четеца за сим-а не е на точното място явно е някакъв друг стандарт.За това отваряш багажника и отваряш от ляво където е чейнджъра,там трябва да има още едно малко капаче на кората,отваряш го и него и пред теб се появява телефона.Там трява да има друг слот пак за цяла карта,гледай внимателно щото може и да не го видиш.Този слот вече трябва да ти прочете картата поне при мен беше така и вече почти 2 години си ползвам активно телефона в колата.Ако не тръгне пробвай да обърнеш картата може да си я сложил обратно.
Успех!!!

Значи слота който е под телефона не става щото четеца за сим-а не е на точното място явно е някакъв друг стандарт.За това отваряш багажника и отваряш от ляво където е чейнджъра,там трябва да има още едно малко капаче на кората,отваряш го и него и пред теб се появява телефона.Там трява да има друг слот пак за цяла карта,гледай внимателно щото може и да не го видиш.Този слот вече трябва да ти прочете картата поне при мен беше така и вече почти 2 години си ползвам активно телефона в колата.Ако не тръгне пробвай да обърнеш картата може да си я сложил обратно.

Успех!!!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
можеш да вземеш пластмасата за сим картата от някой gsm магазин и отчупената карта която искаш да сложиш просто да залепиш с тиксо или лепило.

9 мнения
• Страница 1 от 1