KRADCI VURLUVAT

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bip » 16 Яну 2003, 17:27

ne e iasno 4e nasilieto pomaga v takiva slu4ai : nai-mnogo vie da se ponapregnete pove4e ot cialata slu4ka i dori da bastisate niakoi : moje ia iazva ia neshto drugo da lepnete ot nervi. Hubavo bi bilo da e sigurna i hitra zashtitata na kolata : ia da go zakliu4va v~tre po niak~v na4in : ia da mu puska gaz i da go uspiva.
S kamerata predlojenieto e 4udesno : osobeno ako taka ili ina4e si si slojil v kolata laptop niak~v i to s niakolko kameri ... ta i tia s pironite da mojesh da razpoznavash ... ama ottam natat~k reshenieto ne e da si pravim mizerii ve4no... neshto drugo triabva da izmislim ... [/list]
~karmapa chenno~

Аватар

Мнение от DA WOLF » 19 Яну 2003, 11:03

BMW_POWER написа:Ще започна да продавам оригинални секретни болтове за БМВ (около 50-60 лв. са) тук в сайта и ще стана милионер.
Работата е неприятна, но и ти много разчиташ на добросъвестността на българина.
Ето наколко съвета :idea:
1. Сложи една камера и пусни видеото на бавна скорост на запис. Рано или късно "пиленцето ще кацне.
2. Като разбереш кой е:
2.1. Хвърляй редовно трохи върху колата на въпросната персона - пилетата ще направят необходимото.
2.2. Поливай я ежеседмично с киселина от акомолатор. 2 месеца и стигат.
2.3. Сипвай вода в ключалките.
Когато някъде ти скроят "номер", наблюдавай кой спира там. Може просто да си му "спрял на мястото". Нататък знаеш ... :wink:

hah ako shte e taka, kvi trohi i kvi kiselini ot akumolator?!? hich ne se zanimavaite s gluposti! zvemete si za 6.80lv ot nai-blizkia magazin za boi "Paint Remover" i mu plisnete na kolata... za 1 min. boiata (ako shte i na 20+ godini da e) ZAVIRA i ostava samo lamarinata otdolu... muahhaha
DaWolf
ИзображениеИзображениеИзображение
:bowdown::bowdown::bowdown: forced induction M42B18

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от del_sol_fen » 19 Яну 2003, 11:38

Abe neshto mi se skapa PC-to i nemoga da opravia citatie, taka che:
Da Wolf napisa:
"hah ako shte e taka, kvi trohi i kvi kiselini ot akumolator?!? hich ne se zanimavaite s gluposti! zvemete si za 6.80lv ot nai-blizkia magazin za boi "Paint Remover" i mu plisnete na kolata... za 1 min. boiata (ako shte i na 20+ godini da e) ZAVIRA i ostava samo lamarinata otdolu... muahhaha"

Hehehe, Ei tva e naistina dosta dobro reshenie, i sum pochti 100% siguren che shte e DOSTA :twisted: efektiven!
Super plan "DA WOLF"!!! :twisted: :twisted: :lol: :lol: :twisted: :twisted:
Si Power - Wona Go ???

WiLdOnE
Аватар

ebalo si e mamata

Мнение от WiLdOnE » 20 Яну 2003, 1:22

Tva da si ostavqsh kolata navun veche ne si e rabota. Na vashte mqsto ako imam podobni problemi she se iznesa 1 mesec da spq navunka :) Nakraq she gi fana i boi :) Az predi q durjah navun i edna sutrin se subudih i nekoi i beshe otnesal prednite gumi :( Sega obache veche q slagam v garaja na toplo i sigurno. Znam za edin pich deto zavaril nekav narkoman da mu pribira kasetofona zavrql se prez prozoreca. Za neshtastie narkomana ne go vidql... :wink: A nekoi drug mi razpravqshe istoriq za otiva si sobstvenika pri kolata i gleda nekav mu burnika po kluchalkata. Vika kakvo problem s kluchalkata li? Da, neshto imam problem tuka otgovoril mizernika. I picha mu kazal mi da ti dam klucha she ti e po-lesno a? I... :) Napast sa drogite

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Re: ebalo si e mamata

Мнение от ati » 20 Яну 2003, 17:40

WiLdOnE написа: A nekoi drug mi razpravqshe istoriq za otiva si sobstvenika pri kolata i gleda nekav mu burnika po kluchalkata. Vika kakvo problem s kluchalkata li? Da, neshto imam problem tuka otgovoril mizernika. I picha mu kazal mi da ti dam klucha she ti e po-lesno a? I... :)

МУАХАХАХАХАХА :mha: :mha: :mha:

ПсихопатVANIO
ПсихопатVANIO
Аватар
Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
Мечтае да кара: BMW E24

Re: ebalo si e mamata

Мнение от MadVanio » 20 Яну 2003, 23:40

ati написа:
WiLdOnE написа: A nekoi drug mi razpravqshe istoriq za otiva si sobstvenika pri kolata i gleda nekav mu burnika po kluchalkata. Vika kakvo problem s kluchalkata li? Da, neshto imam problem tuka otgovoril mizernika. I picha mu kazal mi da ti dam klucha she ti e po-lesno a? I... :)

МУАХАХАХАХАХА :mha: :mha: :mha:

Te Tvae Izrodtsko napravo :)

Предишна

Назад към Страхотни истории