...

Останалите BMW-та.

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

...

Мнение от icak » 17 Авг 2008, 11:20

...
Последна промяна icak на 31 Окт 2013, 21:38, променена общо 1 път

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Re: Класика!

Мнение от ivoo » 17 Авг 2008, 14:09

::Айде нема нужда: Тая кола мисля че не струва толкова , пък ако ще от завода вчера да е излязла.Това е морално остарял модел ,колкото и да му се прехласват някои хора. В обявата пише че ДВГ-то бил на около 6000км. Швейцария екстрадиция, от 1992 г. насам в ЕС// каквото и да означава това// , спортни джанти,мн. нови части, съединител , гуми , и изпускателна система.Те това са и екстрите на талигата. Ами СОРИ , ама един съединител и 4 гуми да дадеш 95000 лв някак си не върви.
Виж за това по си заслужава , и пак ще си маниак № 1.
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=2
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Re: Класика!

Мнение от Valentin_Peev » 17 Авг 2008, 14:22

.
Последна промяна Valentin_Peev на 06 Юли 2020, 13:34, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 17 Авг 2008, 19:26

къв манияк с тая 6-а :roll:
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

ентусиаст
Аватар
Кара: е21

Мнение от magareto_yori » 18 Авг 2008, 15:49

ivoo богохулстваш баце :mhihi: тя тая кола я продават за ценители ;)
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 18 Авг 2008, 18:02

ivoo , тази кола с турбината си нямаш представа колко много значи за БМВ.Заради нея специално са заседавали в Западна Германия някога парламента - с тези обърнатите надписи по предницата и лудостите които са взели да стават по всички шосета тогава ,цялото Грманско общество е било скандализирано :twisted: 2002 турбо е произведена в малко екземпляри и най-много и читави има естествено в Швейцария :!:

В тая кола има толкова много адреналин и трябват толкова много "гащи" да се кара както подобава,че тая 6-ца , "електронната игра" вероятно и в музея на БМВ няма да влезне никога :roll:
Аз такъв автомобил ,като този дето показа след иконата не съм да видял да върви бързо освен на Кралев ///М6-цата из София ;) Всичките ги карат с патрулна скорост ,така както могат да си карат стрийт Ка-тата на Форд мадамите на хората с многото кинти ;)

Съпоставка не може да има никога в никой случай ,според мен

Георги Пенчев
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: миньол

Мнение от speedtool » 18 Авг 2008, 19:09

Penchev написа:ivoo , тази кола с турбината си нямаш представа колко много значи за БМВ.Заради нея специално са заседавали в Западна Германия някога парламента - с тези обърнатите надписи по предницата и лудостите които са взели да стават по всички шосета тогава ,цялото Грманско общество е било скандализирано :twisted: 2002 турбо е произведена в малко екземпляри и най-много и читави има естествено в Швейцария :!:

В тая кола има толкова много адреналин и трябват толкова много "гащи" да се кара както подобава,че тая 6-ца , "електронната игра" вероятно и в музея на БМВ няма да влезне никога :roll:
Аз такъв автомобил ,като този дето показа след иконата не съм да видял да върви бързо освен на Кралев ///М6-цата из София ;) Всичките ги карат с патрулна скорост ,така както могат да си карат стрийт Ка-тата на Форд мадамите на хората с многото кинти ;)

Георги Пенчев

Респект
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 18 Авг 2008, 20:08

Penchev написа:ivoo , тази кола с турбината си нямаш представа колко много значи за БМВ.Заради нея специално са заседавали в Западна Германия някога парламента - с тези обърнатите надписи по предницата и лудостите които са взели да стават по всички шосета тогава ,цялото Грманско общество е било скандализирано :twisted: 2002 турбо е произведена в малко екземпляри и най-много и читави има естествено в Швейцария :!:

Георги Пенчев

С 4 ръце подкрепям. 6-ци бол 2002 Турбо колко са в това състояние ?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 18 Авг 2008, 22:27

абе друго си е лъскава шестичка кабрио с лети жанти деветнайски :evil:
Изображение

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 18 Авг 2008, 23:12

Ок. Няма да споря. Живейте си в миналото тогава, радвайте се на 50 годишни коли за 100 бона , щото били класика , а нас :Богохулниците : ни качете в 6-те , и ни разкарайте из цяла София , да ни се посмеят всички. :mhihi: :mhihi:
Въпрек и всичко, на тази кола мястото и е в музея. :)
Последна промяна ivoo на 18 Авг 2008, 23:15, променена общо 1 път
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Valentin_Peev » 18 Авг 2008, 23:14

.
Последна промяна Valentin_Peev на 06 Юли 2020, 13:33, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: e28 turbo

Мнение от Ma7e4k0 » 21 Авг 2008, 23:10

Valentin_Peev написа:Никой нема да ти се смее ;) щото никой нема да те забележи :mhihi:

Точен отговор на място..брато евалата ..как го затапи
BMW e30 320i Powered by LowBudgetPerformance™ & 88' BMW E30 330i Turbo & BMW e36 m40b16

Назад към Други модели