...
Модератор: Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Класика!
::Айде нема нужда: Тая кола мисля че не струва толкова , пък ако ще от завода вчера да е излязла.Това е морално остарял модел ,колкото и да му се прехласват някои хора. В обявата пише че ДВГ-то бил на около 6000км. Швейцария екстрадиция, от 1992 г. насам в ЕС// каквото и да означава това// , спортни джанти,мн. нови части, съединител , гуми , и изпускателна система.Те това са и екстрите на талигата. Ами СОРИ , ама един съединител и 4 гуми да дадеш 95000 лв някак си не върви.
Виж за това по си заслужава , и пак ще си маниак № 1.
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=2
Виж за това по си заслужава , и пак ще си маниак № 1.
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=2

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
къв манияк с тая 6-а 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
ivoo , тази кола с турбината си нямаш представа колко много значи за БМВ.Заради нея специално са заседавали в Западна Германия някога парламента - с тези обърнатите надписи по предницата и лудостите които са взели да стават по всички шосета тогава ,цялото Грманско общество е било скандализирано
2002 турбо е произведена в малко екземпляри и най-много и читави има естествено в Швейцария
В тая кола има толкова много адреналин и трябват толкова много "гащи" да се кара както подобава,че тая 6-ца , "електронната игра" вероятно и в музея на БМВ няма да влезне никога
Аз такъв автомобил ,като този дето показа след иконата не съм да видял да върви бързо освен на Кралев ///М6-цата из София
Всичките ги карат с патрулна скорост ,така както могат да си карат стрийт Ка-тата на Форд мадамите на хората с многото кинти
Съпоставка не може да има никога в никой случай ,според мен
Георги Пенчев

В тая кола има толкова много адреналин и трябват толкова много "гащи" да се кара както подобава,че тая 6-ца , "електронната игра" вероятно и в музея на БМВ няма да влезне никога

Аз такъв автомобил ,като този дето показа след иконата не съм да видял да върви бързо освен на Кралев ///М6-цата из София

Георги Пенчев
- speedtool
- младши ентусиаст
-
- Кара: миньол
Penchev написа:ivoo , тази кола с турбината си нямаш представа колко много значи за БМВ.Заради нея специално са заседавали в Западна Германия някога парламента - с тези обърнатите надписи по предницата и лудостите които са взели да стават по всички шосета тогава ,цялото Грманско общество е било скандализирано2002 турбо е произведена в малко екземпляри и най-много и читави има естествено в Швейцария
![]()
В тая кола има толкова много адреналин и трябват толкова много "гащи" да се кара както подобава,че тая 6-ца , "електронната игра" вероятно и в музея на БМВ няма да влезне никога![]()
Аз такъв автомобил ,като този дето показа след иконата не съм да видял да върви бързо освен на Кралев ///М6-цата из СофияВсичките ги карат с патрулна скорост ,така както могат да си карат стрийт Ка-тата на Форд мадамите на хората с многото кинти
![]()
Георги Пенчев
Респект
Penchev написа:ivoo , тази кола с турбината си нямаш представа колко много значи за БМВ.Заради нея специално са заседавали в Западна Германия някога парламента - с тези обърнатите надписи по предницата и лудостите които са взели да стават по всички шосета тогава ,цялото Грманско общество е било скандализирано2002 турбо е произведена в малко екземпляри и най-много и читави има естествено в Швейцария
![]()
В тая кола има толкова много адреналин и трябват толкова много "гащи" да се кара както подобава,че тая 6-ца , "електронната игра" вероятно и в музея на БМВ няма да влезне никога![]()
Аз такъв автомобил ,като този дето показа след иконата не съм да видял да върви бързо освен на Кралев ///М6-цата из СофияВсичките ги карат с патрулна скорост ,така както могат да си карат стрийт Ка-тата на Форд мадамите на хората с многото кинти
![]()
Георги Пенчев
С 4 ръце подкрепям. 6-ци бол 2002 Турбо колко са в това състояние ?
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
Ок. Няма да споря. Живейте си в миналото тогава, радвайте се на 50 годишни коли за 100 бона , щото били класика , а нас :Богохулниците : ни качете в 6-те , и ни разкарайте из цяла София , да ни се посмеят всички.
Въпрек и всичко, на тази кола мястото и е в музея.

Въпрек и всичко, на тази кола мястото и е в музея.

Последна промяна ivoo на 18 Авг 2008, 23:15, променена общо 1 път

12 мнения
• Страница 1 от 1