Оцеляхме на косъм
Модератори: mitaka7, Общи модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- samsurnik
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 комби
:)
ами моя близък няма в 12 ч вечерта да тръгва да прави обратен завой на главен път в цял свят хората карат като нас и 160км не са скортост а нямат такива произшествия не че липсват но тук е така защото всичко са селяни на пътя нямат култура някой да си даде предимството да ми неш абсурд, да не говорим за пътя завиват си където искат и както искат няма мигачи няма такива неща не искам да се заяждам с теб но ти сам каза имаш книжка от 1 година така че учи се вс еоще да пускаш съединителя пък токава ми казвай как аз да карам
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Lattri написа:...
Аман от моралисти...не съм го купил тфа БМВ да го карам с 80,колкото и да не ти се вярва

- Lattri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i M Пакет, е39
- Мечтае да кара: е39 - сбъдната
Re: :)
samsurnik написа:ами моя близък няма в 12 ч вечерта да тръгва да прави обратен завой на главен път в цял свят хората карат като нас и 160км не са скортост а нямат такива произшествия не че липсват но тук е така защото всичко са селяни на пътя нямат култура някой да си даде предимството да ми неш абсурд, да не говорим за пътя завиват си където искат и както искат няма мигачи няма такива неща не искам да се заяждам с теб но ти сам каза имаш книжка от 1 година така че учи се вс еоще да пускаш съединителя пък токава ми казвай как аз да карам
Никой не те учи, карай си както знаеш се някога ще ти дойде акъла като се надъниш както си трябва не ти го пожелавам, но като ти чета написаното си правя изводи какъв ''шофьор'' си. Също така мога да ти кажа, че за тази 1 година всеки ден каране съм се научил да пускам съединителя можеби доста по добре от тебе, тъй че не говори глупости без да ме познаваш, не съм аз този който пуска истории като ''Оцеляхме на косъм'', в които да разправям как съм карал като идиот и как за малко не съм отнел живота на някой друг мислейки се за национален герой. По добре си замълчи и вместо да се хвалиш в интернет как ти се е разминала гипсовата вана си помисли над това, което си направил и си вземи поука да не го правиш пак.
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- Lattri
- кандидат ентусиаст
-
Да бе по цял свят по междуселските пътища карат със 140 да знаеш. И аз карам така, всички караме така.. но не нападай момчето просто защото е прав!! Поне в БГ това е основната идея да спазваме ограниченията.. защото е пълно с малоумници които грам не знаят какво правят на пътя.samsurnik написа:ами моя близък няма в 12 ч вечерта да тръгва да прави обратен завой на главен път в цял свят хората карат като нас и 160км не са скортост а нямат такива произшествия не че липсват но тук е така защото всичко са селяни на пътя нямат култура някой да си даде предимството да ми неш абсурд, да не говорим за пътя завиват си където искат и както искат няма мигачи няма такива неща не искам да се заяждам с теб но ти сам каза имаш книжка от 1 година така че учи се вс еоще да пускаш съединителя пък токава ми казвай как аз да карам

- samsurnik
- младши ентусиаст
-
въобще не ми пука аз така си карам вече 10 години и някакъв с една година книжка тръгнал да ми говори моето момче за нимавам се с автомбили от 7 години и не съм слезнал от тях до сега нямам нито едно птп и си пожелавам и за напред да е така за мвен скорсот от проядъка 140 - 160 км е напълно нормална скорост и както каза един колега по-горе не съм си купил бмв да го карам с 80 а това че ти си новобранце и като погледнеш стрелката на 160 краката и ръцетте ти почват да тершерят е друг въпрос но недей да говориш глупости не се чувствам виниовен че съм карал с такава скорост
- Lattri
- кандидат ентусиаст
-
samsurnik написа:въобще не ми пука аз така си карам вече 10 години и някакъв с една година книжка тръгнал да ми говори моето момче за нимавам се с автомбили от 7 години и не съм слезнал от тях до сега нямам нито едно птп и си пожелавам и за напред да е така за мвен скорсот от проядъка 140 - 160 км е напълно нормална скорост и както каза един колега по-горе не съм си купил бмв да го карам с 80 а това че ти си новобранце и като погледнеш стрелката на 160 краката и ръцетте ти почват да тершерят е друг въпрос но недей да говориш глупости не се чувствам виниовен че съм карал с такава скорост
Само така сигурно и като убиеш някой на пътя (дано никога не става) в съда ще кажеш ''Ами не се чувствам виновен, и ми е през оная работа, нали не съм умрял аз''. Благодарение на такива като теб върли последователи на Аертон Сена се пълнят черните статистики по пътищата и е затова България никога няма да излезе от калта, в която е потънала защото всеки си прави каквото си иска, всеки се има за велик и всеки си мисли, че му е позволено всичко. И пак ти казвам не говори глупости без да ме познаваш и без да си виждал как карам и с колко карам.
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Re: Оцеляхме на косъм
samsurnik написа:Снощи се прибираме с едни приятелчета от Слънчев бряг към Бургас към 00ч. и на правата на шофьорския плаж преди Сарафово тръгвам да изпреварвам две коли една фиеста и пред нея джип санг йонг (ужас) насреща коли няма аз съм на около 140км/ч и ги застигам с левия мигач всичко както си е и изведнъж санга дава ляв мигач и аз мисля че ще изпреварва, но не, нашия тръгва да прави обратен завой и аз му святкам и свиря а той вместо да се махне спира в лявта лента странично и аз право върху него отстрани спирачки колата занесе малко и без да знам как минах между джипа и фиестата и задницата мн поднесе и се завъртях в обратна посока и тогава слизам аз и като тръгнах към тоя снаг и викам псувам и нашия само обърна и изчезна и моите приятели викат ай стига си го гонил щото аз мислех да тръгвам след него моите хора в колата тъй се изплашиха направо пребледняха, тез от фиестата пък ми викат човек как успя да минеш между двамата виждахме как ни удряш и двамат и аз викам и аз не знам, ама тоя чичко с джипа му записах номера аз ще му е*а мамата
Същата история преди около 5 години в 5часа сутринта. Некъф реши да влиза в нивите

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- samsurnik
- младши ентусиаст
-
на колегата исках да му кажа че това което ми се случи на мен се е случвало почти на всеки тук слава боги че няма пострадали наистина но това което съм направил аз нито е опасни нито е не нормално, нито съм карал рисковано нормално каране със 140 км но заради такива селяни които не се съобразяват че са на главен пъ че туй че онуй стават и доста от големите произшествия, а отделно че и нямаме пътища е същата причина
всички казват страшно много жертви по пътищатат в българия, ами в останалия свят също е висока степента на жертви но при нас прави впечатление последните няколко години и това е така защото до преди 10-15 год имаше 3 пъти по-малко коли от сега на 5 семейства с епадаше по една кола москвич или жигули и дядо ми кара с 60 км как да стане катастрофа а сега когато нещата започнаха да добиват западен вид почти всеки си купува кола и съотношение коли катастрофи си е съшото в процентно състояние преди 10 год 100 коли 5 катастрофи сега 1000 коли 100 катастрофи това е действителността по целия свят докато има КОЛИ ЩЕ ИМА И ЖЕРТВИ
всички казват страшно много жертви по пътищатат в българия, ами в останалия свят също е висока степента на жертви но при нас прави впечатление последните няколко години и това е така защото до преди 10-15 год имаше 3 пъти по-малко коли от сега на 5 семейства с епадаше по една кола москвич или жигули и дядо ми кара с 60 км как да стане катастрофа а сега когато нещата започнаха да добиват западен вид почти всеки си купува кола и съотношение коли катастрофи си е съшото в процентно състояние преди 10 год 100 коли 5 катастрофи сега 1000 коли 100 катастрофи това е действителността по целия свят докато има КОЛИ ЩЕ ИМА И ЖЕРТВИ
samsurnik написа:всички казват страшно много жертви по пътищатат в българия, ами в останалия свят също е висока степента на жертви
Всъщност не е точно така, България е в челната 10-ка.
Във една Германия примерно жертвите спрямо брой население са доста по-малко от тези в България.
http://www.epochtimes-bg.com/2008-01/2008-02-12_01.html
Re: Оцеляхме на косъм
samsurnik написа:Снощи се прибираме с едни приятелчета от Слънчев бряг към Бургас към 00ч. и на правата на шофьорския плаж преди Сарафово тръгвам да изпреварвам две коли една фиеста и пред нея джип санг йонг (ужас) насреща коли няма аз съм на около 140км/ч и ги застигам с левия мигач всичко както си е и изведнъж санга дава ляв мигач и аз мисля че ще изпреварва, но не, нашия тръгва да прави обратен завой и аз му святкам и свиря а той вместо да се махне спира в лявта лента странично и аз право върху него отстрани спирачки колата занесе малко и без да знам как минах между джипа и фиестата и задницата мн поднесе и се завъртях в обратна посока и тогава слизам аз и като тръгнах към тоя снаг и викам псувам и нашия само обърна и изчезна и моите приятели викат ай стига си го гонил щото аз мислех да тръгвам след него моите хора в колата тъй се изплашиха направо пребледняха, тез от фиестата пък ми викат човек как успя да минеш между двамата виждахме как ни удряш и двамат и аз викам и аз не знам, ама тоя чичко с джипа му записах номера аз ще му е*а мамата
400м по-нататък пътя става две ленти в едната посока до Бургас. Можеше там да си надуваш. Не, че оправдавам оня цървул със Санг Йонг-а , ама 140км/ч е стабилно над ограничението, да не говорим че ако е съм разбрал правилно на тази отсечка има и още по-строго ограничение.
DIN - ти пък направо незнам защо го написа този пост. Все едно каза - карам толкова безразсъдно, че за малко да отнеса друга кола и да убия невинни хора !!! На отсечката дето си изпреварвал имаш 60 или даже 40 и е забранено изпреварването ! Никой не ти е виновен , ти си виновен !
- MaXo
- ентусиаст
-
- Кара: 330и Е46 1/4mile- 13.88/163km/h
- Детайли за колата: Е46ца ... тормозителка на М5 Е34 и 330ки Е90
samsurnik той тоя с джипката нали трябва да е намалил или едва да се движи за да направи обратен ... ти така като стигаш коли дето намаляват или едва се движат.... леко не се ли замисляш, че може да се получи ситуация? Аз като застигам колона от коли ... винаги намалявам за да няма голяма разлика между моята и техната скорост ... та ако стане засичане да не е фатално. Има толкова много разсеяни хора ... не може да разчиташ на другите, че няма да направят това или онова ... сам трябва да си се пазиш.
без реклами в подписа...

31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3