Сбъдната мечта Е39 2.5 ТДС
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- FNC_VeNoM
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39
Еми значи колата я купих за 8000 от автокъща без номера.На километража пише че е на 120 000 км и аз гледам и викам тва не е възможно ма после на диагностиката пак показа толко.Баща ми като я разглобида смени некви дребни забележки като четки на алтернатора филтри масла ( редовните ) се оказа че почти всичко по нея е оригиналното така както си излиза от завода и се оказа че колата найстина е на 120 000.Сега може и да не е може и да е но седи като на толко.Салона и е перфектен.Изобщо вътре няма забележка.С лети джанти със прилични гуми.Изобщо който я е гледал каза че съм ударил 6-ца с нея
А дайте някакви идей как да си сложа мп3 в колата без да променям интериора че касетките със Нана съм си ги изхвърлил отдавна
А на бястото на оригиналния дек може ли да се сложи оригинално бмв сд ?

А дайте някакви идей как да си сложа мп3 в колата без да променям интериора че касетките със Нана съм си ги изхвърлил отдавна

- BoyVel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528iA вече:)
FNC_VeNoM написа:Еми
А дайте някакви идей как да си сложа мп3 в колата без да променям интериора че касетките със Нана съм си ги изхвърлил отдавна![]()
Честито и от мен колега

- FNC_VeNoM
- кандидат ентусиаст
-
Еххх да му ......... Немога само на радйо в колата.Трябва да го измисля и сигурно ще си сложа оригинално СД.Колко парички излиза СД със чейнджъра и всичките му там екстри 

- Jordandim
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E-39 520i
- Мечтае да кара: M5-E39
- FNC_VeNoM
- кандидат ентусиаст
-
попринцип черно най ми харесва защото седи много агресивно но тази кола прекалено много ме грабна от пръв поглед.
Искам мп3 в колата или поне СЦ а най-добре мп3 с навигация 

- FNC_VeNoM
- кандидат ентусиаст
-
Еее мамицата му да.... значи вчера някои доборожелател е минал покрай колата за промеждутъка след като баща ми я остави за малко пред блока а аз да се изкъпя и да слезна да я зема и ми е счупил 1 халоген и го е вкарал навътре явно със шут.А може и на паркинга да е станало ма не ми се вярва.Добре де тия хора мислят ли че ако ги бях видял щях да му счупа и 2 ръце.Еб...ти държавата къв е смисъла нищо не печели ... направо съм бесен.Единствения + е че поне не са надрали боята че халогена лесно се сменя а боя тепърва да се боядисва щях да откача сигурно
- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
- iii
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: www.transmaks.com
- FNC_VeNoM
- кандидат ентусиаст
-
засега само фаровете смених.Трябва нещо да измисля със музиката че ми писна от радио.Чипче ще видиме
може по натам и това да стане.
А баща ми ми пуска некви оферти да ми даде да карам А6 2.5 ТДИ неговата а тои да земе е39 ма маи няма да го огрее

А баща ми ми пуска некви оферти да ми даде да карам А6 2.5 ТДИ неговата а тои да земе е39 ма маи няма да го огрее

30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2