Подмяна на предното стъкло ( и сензор за чистачките)
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Подмяна на предното стъкло ( и сензор за чистачките)
Здравейте
На Предното ми стъкло има много малка дупчица. Застрахователя би трябвало да я покрие но все пак знаем в коя държава се намираме и какво е тва животно "застраховател". В Камор ми казаха че ремонта ще е над 1000лв и това ме накара да ви попитам дали някой е ползвал предно стъкло от друго бмв. Моето е 530Д и сигурно няма да намеря точно такoва стъкло. От 520и или от 525ТДС дали ще пасва и дали като идея е малоумно защото аз искам ново стъкло но заради някаква дупчица по малка от 1мм при това от вътрешната страна на стъклото няма такава..... 1000лв+ !
Моля дайте съвет.
На Предното ми стъкло има много малка дупчица. Застрахователя би трябвало да я покрие но все пак знаем в коя държава се намираме и какво е тва животно "застраховател". В Камор ми казаха че ремонта ще е над 1000лв и това ме накара да ви попитам дали някой е ползвал предно стъкло от друго бмв. Моето е 530Д и сигурно няма да намеря точно такoва стъкло. От 520и или от 525ТДС дали ще пасва и дали като идея е малоумно защото аз искам ново стъкло но заради някаква дупчица по малка от 1мм при това от вътрешната страна на стъклото няма такава..... 1000лв+ !
Моля дайте съвет.

ще я покажа
Нямам почивен ден още 1 седмица. През това време трябва да оправя малките дразнещи неща и да я пастирам да я приведа в приличен вид за форума и тогава ще я покажа
Re: Подмяна на предното стъкло ( и сензор за чистачките)
noname написа:...Моля дайте съвет.![]()
Застрахователя ще го покрие на 100% ако имаш подходяща /т.е. валутна/ застраховка в БулИнс или Армеец. За другите компании ще ти платят по експетна оценка, около 1/4 от реалната стойност на оригинално стъкло. Но трябва да е ударено отвън, а не отвътре.
- Marto66
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525dA
Момчета, ако мога да помогна Ви давам тел.0888873127 Пламен се казва човека и ходи на адреси. Решава проблемите с шуплите за около 10-15мин срещу 20-40лв. В Армеец застраховам и от там ми го дадоха така че е изпитван доста, пък и при мен се справи отлично.
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
Marto66 написа:Момчета, ако мога да помогна Ви давам тел.0888873127 Пламен се казва човека и ходи на адреси. Решава проблемите с шуплите за около 10-15мин срещу 20-40лв. В Армеец застраховам и от там ми го дадоха така че е изпитван доста, пък и при мен се справи отлично.
аз като ходих на маркиране този младеж ремонтираше стъкл вътре в халето на Армеец... оправи ми шуплата и ми признаха целия прозорец за здрав (тоест не го отбелзаха в полицата) . Сега си мисля как да го сменя и с какво най-вече , Кобра не ме кефи , търся оригинлен прозорец
Re: Подмяна на предното стъкло ( и сензор за чистачките)
koko29 написа:noname написа:...Моля дайте съвет.![]()
Застрахователя ще го покрие на 100% ако имаш подходяща /т.е. валутна/ застраховка в БулИнс или Армеец. За другите компании ще ти платят по експетна оценка, около 1/4 от реалната стойност на оригинално стъкло. Но трябва да е ударено отвън, а не отвътре.
Ако искаш ти давам телефон на един пич в Дружба и през БулИнс си минаваш като пич, па на всичкото отгоре после ти го минават като щета и си ти слагат оригинално стъкло, ама трябва изрично да напишеш в полицата, че е със сензор за дъжд, че иначе ще ти изпишат обикновенно стъкло без сензор.

11 мнения
• Страница 1 от 1