среден пръст на ченгето...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар

среден пръст на ченгето...

Мнение от [Georgi] » 06 Окт 2004, 14:18

Днес вървя си аз по Дондуков (с кракомобила, щото пръснах едната джанта...) и там срещу т'фа дето се плаща тока стоят 2 полицайчета. Патрулката паркирана в обратна посока незнайно защо. Та едната кука си седи на платното и маха на един джип Мерцедес от ония квадратните. Дето всеки едно са ги дялали с тесла.

За изненада на всички тоз отвътре (дори не приличаше на добре облечен бизнесмен, а по-скоро на некъв дрислив пубертет) показа СРЕДЕН ПРЪСТ на ченгето и го подмина. А куката само седи като насран посред улицата и гледа тъпо. Дори не тръгнаха да го гонят ...

Номера му беше С 62 .. МВ. Бахти държавата ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 07 Окт 2004, 10:47

Мен веднъш ме бяха спрели за превишена скорост на магистралата и 2 G класи минаха в това време със 180+, оня се засили да ги спира ама понзай дали му обърнаха внимание?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: среден пръст на ченгето...

Мнение от cokey » 07 Окт 2004, 11:24

също и бахти хората, къв си ти че ше показваш среден пръст на "представител на закона"
тоз в колата има самочувствие че е голяма работа и е сигурен че никой не може да го пипне с пръст, а "представителя" точно обратното - сигурен е че ако спре джипа го чака лошо бъдеще...
а тряа да е обратното, мамка му

[Georgi] написа:Номера му беше С 62 .. МВ

на милен велчев всичките коли за МВ, ма той май няма джип...па и кой тийнейджър-гей ше му кара джипа...

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 07 Окт 2004, 12:06

Еми много ясно, че ще покажe среден пръст!!! Тея не заслужават никакво уважение бе и евалата правя на пича от джипа! Точно така да ги тъпчат, за да не си мислят че са голяма работа!!! Мразя ги тея шапкари...!!! :evil: :evil: Ония ден ми разправяха как някаква патрулка на сирена карала като ненормална правили и път ... и за какво ??? 1км по-надолу ги видяли да товарят някакви каси с бира, сигурно защото затваряли магазина или и аз незнам какво... среден пръст за тях, за да им станее интересно!!!! Редовно ги виждам да минават на червено и да НЕ спазват правилника... А тръгнали нас да ни гонят за правилника !!! Радвам се, че има кой да им показва, какви са лайна!!!

П.С. Извинявам се на юзерите от този форум, за реакцията ми, но не се извинявам на куките!

ентусиаст
Аватар

Мнение от [Georgi] » 07 Окт 2004, 18:15

xterminat0r, не си прав батка ... Това все пак са хората които трябва да се грижат за реда в държавата... С тях лошо, ама и без тях лошо. Само си представи как след 30-40 години циганите ще станат повече от българите и ще тръгнат да се колят с брадвите...

Верно има яко лекенца. Аз примерно познавам един "кукер" дето наскоро завърши Симеоново и сега щял да остане в полицията 2-3 години за да завържел запознанства. (А баща му е мастит мафиот)

А за появата на такива лекенца като тоя с джипа сме си виновни ние. Аре пробвай да покажеш среден пръст на някое ченге в Щатите примерно... Мисля че резултата ще е доста по-различен.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 07 Окт 2004, 19:43

полицията е закона. те са хората на които разчитаме да ни защитават. те са хората които вдъхват респект и доверие у гражданите. те са тези при които тичаш като стане страшно.

или поне така трябва да бъде.

винаги е имало недостойни за всяка професия- полицейството не прави изключение. това обаче не промения цялостната картина.

проблема е че във бг по една или друга причина няма респект към полицията. и полицията няма авторитет със които да се налага където и когато трябва. баланса е деликатен- как да създадеш сила която хем да е авторитена (като силова групировка), хем да е човешка. това отнема време. не сме още на този етап.

като начало трябва да има пълно подчинение на полицията. за всеки. без изключение. думата/желанието им на улицата трябва да са закон и неспазването му трябва да има сериозни последици- нещо което в момента, на социалното положение и манталитета които имат полицайте не може да се случи. вината е комплексна- на полицайте че ги е страх (разбирам ги), и на апарата над тях че не ги е позиционирал на подходяща силова позиция във обществото.

общи мисли...
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 07 Окт 2004, 23:19

Абсолютно прав съм си за мен... Тея веднъж не съм видял да свършат нещо като хората, нито веднъж не са ми спасили задника и винаги съм се оправял сам... Ще ти дам за пример нещичко, едно време е имало бюро "Изгубени Вещи", което е било за цяла София! Сега ако някой намери нещо си го бута в джоба и си тръгва, пример за това са изгубените телефони... Те като се изгубят да не потъват в дън земя?! Не! Някой ги намира и си ги ипозлва/продава или както е там. Същото, ако изникне някакъв проблем, никога не търся куките а се опитвам сам да си спася задника, защото това е загубена кауза да ги викам тях. Не ЛЕКЕТАТА са изключение, а ИСТИНСКИТЕ ПОЛИЦАИ са изключения и да кажа бройки...

Към alx какво уважение към тях? От къде да дойде, хайде моля ви се... Да ни спират за превишени скорости от сорта ма +20 е смешно, да ти правят проблем за стикера на стъклото пак е смях... Някой ще каже това е закона, ами добре аз ще го попитам законно ли е да плащам пътен данък и да има толкова дупки по улиците, и маркировката на много места да е под всякаква критика... Така и баба знае да следят за изпълнение на чуждите задължения, а да не си гледат техните... Ама най-лошото, че те знаят какви са в очите на хората и знаят, какви са в действителност, обаче не им пука! ... Оф много се нервирам на тази тема...

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 08 Окт 2004, 10:38

xterminat0r написа:...

Не си прав. Защо пък да е смешно да те спират като си превишил скоростта с 20 километра? Има знак и на нега има някво ограничение и закона е такав че трябва да го спазваш, не само в БГ е така.
Патищата не зависят от полицаите дали са с дупки или не за това не може да ги обвиняваш тях.

Щете питам нещо. Кажими ако ти откраднат колата кам кой ще се обърнеш :?: :?:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 08 Окт 2004, 12:31

*andrey* написа:Щете питам нещо. Кажими ако ти откраднат колата кам кой ще се обърнеш :?: :?:

Към БулИнс.
Куките само могат да регистрират кражбата, но не и да ми намерят колата. Т.е. могат да я намерят (примери за това има доста как като изчезне колата на който не трябва се намира броени часове), но не искат.
Единственото съдействие, което мога да очаквам от тях освен регистрацията на кражбата е да предадат номера на телефона ми на крадците за да се обадят и да ми предложат да си я откупя ако не е застрахована.
Тъжно, но факт!
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Tano » 08 Окт 2004, 13:50

По тая тема много пъти съм казвал "Не е луд тоя дето яде баницата, а тоя дето му я дава". С малкото мозък които трябва за да разбереш смисъла (надявам се го имате, макар че съдейки по някой постове едва ли) ще разберете и защо полицаите са такива. Когато всички почнат да се отнасят с тях като хора и те така, като спрем да си плащаме за да нямаме акт, и те ще спрат да искат пари. Когато те мачкат, ти съответно мачкаш по низшестоящите, та и затова този дето са му размахли пръст от Г-класата, като спре някой от нас ще си го изкара на него. И това е нормално, нарича се комплекс за малоценност и всеки от нас го има. И всеки който го отрича май има многоОООООООО голям проблем с многоООООО комплекси. Та оставете полицайте на мира, те не са виновни че ние сме боклуци.
Не ви прави чест, някой дето блъска като луд, разправя се с кви ли не идиоти, с риск да вземе да го гръмне някой от тях, рано или късно трябва да разтовариш някъде или да изпускаш съвсем по малко. Това е огромно напрежение, вместо да викате кви са тъпаци, отнесете с тех като хора, и те ще се отнесат така с вас, ако ли не кво ви пука. Една мъдра приказка гласи: Да се ядосваш, значи да наказваш себе си за грешките на другите. Та като ви ядосат, мятай го в другия крачол и толкова. НО НЕ С ЛОШО, ПРОСТО НЕ СТЕ ПРАВИ, И НА ТЯХ НЕ ИМ Е ЛЕСНО.
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Sasho 28 » 11 Окт 2004, 22:25

xterminat0r написа:Еми много ясно, че ще покажe среден пръст!!! Тея не заслужават никакво уважение бе и евалата правя на пича от джипа! Точно така да ги тъпчат, за да не си мислят че са голяма работа!!! Мразя ги тея шапкари...!!! :evil: :evil: Ония ден ми разправяха как някаква патрулка на сирена карала като ненормална правили и път ... и за какво ??? 1км по-надолу ги видяли да товарят някакви каси с бира, сигурно защото затваряли магазина или и аз незнам какво... среден пръст за тях, за да им станее интересно!!!! Редовно ги виждам да минават на червено и да НЕ спазват правилника... А тръгнали нас да ни гонят за правилника !!! Радвам се, че има кой да им показва, какви са лайна!!!

П.С. Извинявам се на юзерите от този форум, за реакцията ми, но не се извинявам на куките!
Що си мислиш че в касите е имало бира?!

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 11 Окт 2004, 22:36

преди малко се обадих да попитам :) :D за да не говоря наизуст. Казаха, че са видяли бутилки с бира вътре :) Ти какво намекваш ? :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Sasho 28 » 11 Окт 2004, 22:53

xterminat0r написа:Абсолютно прав съм си за мен... Тея веднъж не съм видял да свършат нещо като хората, нито веднъж не са ми спасили задника и винаги съм се оправял сам... Ще ти дам за пример нещичко, едно време е имало бюро "Изгубени Вещи", което е било за цяла София! Сега ако някой намери нещо си го бута в джоба и си тръгва, пример за това са изгубените телефони... Те като се изгубят да не потъват в дън земя?! Не! Някой ги намира и си ги ипозлва/продава или както е там.
Телефоните се издирват чрез имеи-а им,регистриращ се в мрежата,а той се сменя много бързо и лесно,програмите за това ги има в нета и последния балък може да ги свали и използва.Как предлагаш да се търсят,чрез следово куче със силно развито обоняние,а? :lol: Посочения от теб пример говори за коефициента ти на интелигентност и това,че ако ти го прибереш/телефона/,ще те разбере и глухия цар :mha:

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 12 Окт 2004, 17:49

Sasho 28 написа:
xterminat0r написа:Абсолютно прав съм си за мен... Тея веднъж не съм видял да свършат нещо като хората, нито веднъж не са ми спасили задника и винаги съм се оправял сам... Ще ти дам за пример нещичко, едно време е имало бюро "Изгубени Вещи", което е било за цяла София! Сега ако някой намери нещо си го бута в джоба и си тръгва, пример за това са изгубените телефони... Те като се изгубят да не потъват в дън земя?! Не! Някой ги намира и си ги ипозлва/продава или както е там.
Телефоните се издирват чрез имеи-а им,регистриращ се в мрежата,а той се сменя много бързо и лесно,програмите за това ги има в нета и последния балък може да ги свали и използва.Как предлагаш да се търсят,чрез следово куче със силно развито обоняние,а? :lol: Посочения от теб пример говори за коефициента ти на интелигентност и това,че ако ти го прибереш/телефона/,ще те разбере и глухия цар :mha:

Ок, ок все едно ... Първо няма да го направя! Второ дадох примера ей така, че просто това се случва и е факт, че никога няма да отиде някой да го върне някъде, а това говори колко тъпо парче си ... Тоя форум се напълни с всерабиращи и всеобщуващи!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Sasho 28 » 12 Окт 2004, 20:02

[/quote]Тоя форум се напълни с всерабиращи и всеобщуващи![/quote]Ами тогава спри да пишеш :mha:

Следваща

Назад към Страхотни истории