Проблемче, помощ (светна лампата на часовника "червено&
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Проблемче, помощ (светна лампата на часовника "червено&
97г. бмв 520и Е39 - проблемчето е че ми светна лампата на часовника "червено" и на дисплея на радиото най в ляво се появи мигащо часовниче и стрелкичка за наляво !!!!!!!!!!!! в пълен шаш съм , някои знае ли за какво става дума?!? ,а и ако ми кажете как да си отворя жапката "не е заключена просто не ще, дръжката мърда но не отваря" без да я счупя също ще съм благодарен
- Dozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39 520i
По първия въпрос,нещо не ми става ясно за кой точно часовник говориш и къде е точно.По втория-напъваи смело механизма ти е счупен вече.И при мен беше така.Ако се нелъжа той се състои от три части.Аз се разминах само с най-предната.В Камор ги имат и 3те части на цени около 20лв. едната.Не е необходимо да се купува ново патронче.ПС-наи вероятно си за смяна на масло. Ето то имеханизма за затваряне на жабката. http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=51&fg=30
Всеки има значение,иначе никой няма значение.
уточнение
по първия въпрос, нали отстрани на радиото има три бутона - аудио , за телефона и за часовника. За часовника е въпроса, от там се настроива часовника. Та точно тои ми светна червено и ми се появи това със стрелкичката на екрана на радиото. След като загасих колта и стартирах отново, на екранчето нищо нямаше но червената светлинка свети постоянно независимо загасена или запалена е колата, притеснява ме да не е индикатор за нещо
само че какво нещо не знам

- Dozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39 520i
Сега разбрах. Незнам защо при теб е светнало от самосебеси,при мен светва само ако задам примерно да ме подсети за дата или да се включи вентилатора на определено време.Т.е.ако си задал някоя опция за подсещане.Един вид органаизер.
Всеки има значение,иначе никой няма значение.
- D.Pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38
- Мечтае да кара: Е38
Dozo написа:Сега разбрах. Незнам защо при теб е светнало от самосебеси,при мен светва само ако задам примерно да ме подсети за дата или да се включи вентилатора на определено време.Т.е.ако си задал някоя опция за подсещане.Един вид органаизер.

"Не става само с ядене , трябва и акъл!!!"
Dozo написа:Сега разбрах. Незнам защо при теб е светнало от самосебеси,при мен светва само ако задам примерно да ме подсети за дата или да се включи вентилатора на определено време.Т.е.ако си задал някоя опция за подсещане.Един вид органаизер.
Обясни ми как да задам на вентилатора да се включи/изключи в определено време? Най долу на климатроника има едно REST-мисля че и то имаше нещо общо.
7 мнения
• Страница 1 от 1