Големият герой!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Дружба Тийм
Аватар

Големият герой!!

Мнение от Reportera » 12 Авг 2008, 15:28

Днес ме беше срам,че имах стикер на форума и другите ще разберат.Ще попитате защо.Ми защото друг колега от форума който се мисли за безсмъртен по пътищата на два пъти щеше да ме удари и даже не се и извини.Правеше на герой между колите.Колега не си герой в моите очи вярвам и на другите участници в движението.Въпросния колега кара черна Е30 с номер СА 9360.Колега има си места където да се правиш на кой съм аз......може и да не съм прав ,но такива като теб са срам за форума....

Извинявам се за темата,но държах да му го кажа.....даже му ръкоплясках но не знам дали ме видя в огледалото ГЕРОЯ!
meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер :idea:

поздрави

Изображение
Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 12 Авг 2008, 15:39

аааа хубавеца и в Подлеза на НДК на трамвай се правеше 1 път :mhihi: :mhihi: по релсите бръмчи
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 325i N53

Мнение от Georgieff » 12 Авг 2008, 16:16

Добре е, че ги пускате тези герои във форума, за да разберат, че не това е начина да бъдеш интересен.

Дано да има смелостта да си каже кой е, а не да се крие като мишка.

Такива хора срамят клуба и форума и създават негативна нагласа към марката.

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 12 Авг 2008, 16:40

Georgieff написа:Такива хора срамят клуба и форума и създават негативна нагласа към марката.

:arrow:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vili » 12 Авг 2008, 17:40

Georgieff написа:
Дано да има смелостта да си каже кой е, а не да се крие като мишка.

чакай да си каже кой е :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 12 Авг 2008, 18:15

Що па трябва да ти казва кой е, скъпа Вили :mhihi:

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Reportera » 12 Авг 2008, 18:30

няма значение кой е....аз,ти админ,директор или който и да е....все същия селянин си оставаш и срамиш всички други :!:
meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер :idea:

поздрави

Изображение

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 12 Авг 2008, 19:00

Абе, хора, как ги помните тези номера, бе...аз хиляда пъти като съм виждал някой тъпак да твори идиотщини на пътя съм се опитвал да му запомня номера, ама...греда...

Иначе-за постъпката на колегата с черното е30 - не бързайте да съдите - всичко може да му се е случило на човека - жена му да ражда в болницата и той да бърза, от СОТ-а да са му звъннали, че някой му е влязъл в апартамента...животът е шарен...ако е някой от нашите (а не просто да е купил колата с вече залепен стикер), нека да каже, защо е карал така идиотски, пък тогава го плюйте.

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Reportera » 12 Авг 2008, 19:26

като е със стикер на форума няма как да го сбъркаш....а иначе гаранция ти давам.....не раждаше жена му :mhihi: :mhihi:

поздрави

Изображение

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 12 Авг 2008, 21:09

someone написа:Абе, хора, как ги помните тези номера, бе...аз хиляда пъти като съм виждал някой тъпак да твори идиотщини на пътя съм се опитвал да му запомня номера, ама...греда...

А и аз това се чуда,абе нали знаеш всеки има фотогравска памет ама некои им е по къса лентата
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: KIA
Мечтае да кара: E39 M5

Мнение от THE DUNK MACHINE » 13 Авг 2008, 8:51

someone написа:ако е някой от нашите (а не просто да е купил колата с вече залепен стикер

За това когато продавате колата си и имате залепени стикери - първо се уверете че човека е от "наще" и ако не е - свалете стикерите ;) Не че не може всеки да си купи и да си залепи стикери но все пак :idea:
THE ONE & ONLY E30

Потребител
Аватар

Мнение от TongPo » 13 Авг 2008, 9:24

e като е от форума дайте да го закараме на площада и да го биеме с пръчки :mhihi: и аз правя простотии чат пат като ми писне в тия задръствания явно не сте карали в истанбул :mhihi:

Назад към Извън Темата