За КАТ София въпрос с регистрация
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
За КАТ София въпрос с регистрация
Ами да питам:) някой скоро да е прехвърлял BMW (за други знам че става) със Сф.регистрация? Интересува ме трябва ли да се ходи в КАТ с колата или само с документите( и аз и и собственика сме със соф.жителство и колата е със Сф. номера)
колата не не нова Е34 520 -92 год.
И нещо друго ме мъчи-каде е номера на мотора (с 24 клапана е) и номера на купето. Нещо съм се надъхал за 3-те букви ама ще видиме .Благодаря предварително на споделящите своите знания фенове

И нещо друго ме мъчи-каде е номера на мотора (с 24 клапана е) и номера на купето. Нещо съм се надъхал за 3-те букви ама ще видиме .Благодаря предварително на споделящите своите знания фенове

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- plamenar
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: черно бмв и още някои неща
- Мечтае да кара: .... карам си мечтите :)
- Детайли за колата: абе много детайли са :)
номера на купето е ,там където са чистачките има едни пластмасови кори-та под тях е,а на двигателя е от станата на дебитомера някъде отдолу ,гледаха го с някакво огледало като я регистрирах
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
plamenar написа:номера на купето е ,там където са чистачките има едни пластмасови кори-та под тях е,а на двигателя е от станата на дебитомера някъде отдолу ,гледаха го с някакво огледало като я регистрирах
бе незнам с какво са я гледали твойта ма мойта 2 часа я търках със шкурка и накрая са я писали "без номер"

5 мнения
• Страница 1 от 1