!!!Поредното хитово изпълнение на баварист по СФ улиците!!!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
И по мои наблюдения най- много изцепки стават с точно този модел и определено най- много го ръчкат
.Според мен защото е най-оптималната цена и е бърз. Пиша от Сливен, тук не знам защо, но е пълно със много добри возила-виждал съм E 46 M3
;E 39 M5 и други и винаги ги караха нормално без дрифтове-може би защото са и супер скъпи е от значение, не знам.
Напълно съм съгласен с колегата, който каза, че е глупаво да се дават пари за скъпи екстри, а да не се поддържат основни неща по колата и в частност-гуми, спирачки, светлини-последното винаги ме е учудвало-скъпи коли, а не могат една крушка да си подменят

Напълно съм съгласен с колегата, който каза, че е глупаво да се дават пари за скъпи екстри, а да не се поддържат основни неща по колата и в частност-гуми, спирачки, светлини-последното винаги ме е учудвало-скъпи коли, а не могат една крушка да си подменят

Никой не мое ма връне на селу!
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
Nukem написа:Не мога да разбера караш ОПЕЛ/дето се самотунингова с времето/ и пишеш тук,кво нещо е скучно във вашето форумче,няма хора и нещо не се случва ли???, че си дошъл да спамиш тук????Занеш ли за последната седмица колко опели и фордове са ме засекли????Знаеш ли че видях как един голф3 влиза под един реис и двигателя му влезна в купето???Но не съм напускал безмислени теми!!!!Аман от спамери и опелджии,голфаджии дето искат да си избиват комплексите!
И просто Админите като видят такава тема трябва веднага да и удрят катанеца,защото рано или късно прераства в спорове,караници и прочие просто нищо градивно!
Aбе, охльов, ти ли ще ми кажеш къде да влизам, да чета и да пиша, бе ?! Тоя сайт е за фенове на марката, не за притежатели. А и когато аз съм карал Е36 още си се лигавил по руски автомобили... Да не говорим за изказването за моя "самотунинговащ се опел", дето само ще помечтаеш за такъв, нищо че караш БМВ

А главно идеята на отговора ми беше :
Ще влизам да си пиша и чета къде искам

А ти единствено можеш да ми п*****ш на к**а

П.П: Не си прави труда изобщо да ми отговаряш, видях те достатъчно колко си ограничен още в предния ти пост

Последна промяна Rebel на 09 Авг 2008, 12:30, променена общо 1 път
- BMWfenomen
- младши ентусиаст
-
колега ама и ти малко прекали с тва "да ми пръднеш на к*ра" ......за мен лично марката нее от значение толко голямо (немога да разбера тез докраи фанатизирани хора) колкото колата да е съз задно предаване...а истината е че много от колегите които правят поразии са карали само предно и изведнъж сядат на задно-то и недаи си боже да има и шпер
и после се ражда тема 7-8 страници...

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Ще си направя труда да ти отговоря и спирам да ти пиша в темата да си спокоен,не съм искал да те ядосвам чак толкова,но просто ми писна от тъпи теми!
Ето това е показателно какъв шофьор съм,ти имаш ли такова?
И си смени тона и да ти кажа още нещо колкото и да изпадна в този живот няма да се кача на опел!
П.С:И последно ако съм те обидил извиняваи,но не знам какво очакваш като пишеш такива неща във форума на БМВ!
Поздрави!
П.С2:А за писането си прав,че можеш да влизаш и да четеш и пишеш кавото си искаш,защото ако си беше позволил такъ тон в директен разговор
!
П.С3:Ако имаш да ми кажеш още нещо моля на Л.С да не ти цапаме скапаната тема,щото ти може да си пишеш глупостите на всякаде но модовете трябва да ги трият!
Ей такива аграри като тебе ги правят въпросните бели
Ето това е показателно какъв шофьор съм,ти имаш ли такова?

И си смени тона и да ти кажа още нещо колкото и да изпадна в този живот няма да се кача на опел!
П.С:И последно ако съм те обидил извиняваи,но не знам какво очакваш като пишеш такива неща във форума на БМВ!
Поздрави!

П.С2:А за писането си прав,че можеш да влизаш и да четеш и пишеш кавото си искаш,защото ако си беше позволил такъ тон в директен разговор

П.С3:Ако имаш да ми кажеш още нещо моля на Л.С да не ти цапаме скапаната тема,щото ти може да си пишеш глупостите на всякаде но модовете трябва да ги трият!

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Lattri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i M Пакет, е39
- Мечтае да кара: е39 - сбъдната
Добре де станала е катастрофа с някакво дупенце със е36 и какво? Тука ли му е мястото да се поства тази толкова ''интересната хипер мега сензационна история''?? И с това дето си написал пич ни обиждаш всички дето караме Бмв-та искаш да ни изкараш всички безотговорни маймуни зад воланите, което изобщо не е така. Всеки ден стават катастрофи по една или друга причина обаче ние от Бмв форума нито сме пътна полиция, нито сме народни избиратели нито бащи на въпростното пишлеме та да направим нещо по въпроса. А относно това за марките изобщо няма смисъл да се спори понеже немците правят съвършенни коли било то Опел или Бмв или Фолксваген разликата не е кой знае колко голяма, проблемът тука е, че в днешно време всеки сакатлък може да си изкара книжка по един или друг начин и след 3 месеца да направи ПТП. И все пак темата ти е напълно безмислена и ако вероятно си мислиш, че си постигнал или ше постигнеш нещо освен да се правиш на оригинален и отворен то много се лъжеш. 

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
BMWfenomen написа:колега ама и ти малко прекали с тва "да ми пръднеш на к*ра" ......за мен лично марката нее от значение толко голямо (немога да разбера тез докраи фанатизирани хора) колкото колата да е съз задно предаване...а истината е че много от колегите които правят поразии са карали само предно и изведнъж сядат на задно-то и недаи си боже да има и шпер![]()
и после се ражда тема 7-8 страници...
Човека си го каза...ето това е проблема !!!

И с това дето си написал пич ни обиждаш всички дето караме Бмв-та искаш да ни изкараш всички безотговорни маймуни зад воланите, което изобщо не е така. Всеки ден стават катастрофи по една или друга причина обаче ние от Бмв форума нито сме пътна полиция, нито сме народни избиратели нито бащи на въпростното пишлеме
Не искам да ви изкарвам некадърни маймуни и тн...Всеки ден стават катастрофи по една или друга причина, НО НЕ ОТ КУЦА ГЪЗАРИЯ, каквато е въпросната...а куците гъзарий,се получават с коли със задно, които са (уж) много бързи...Виж какво е писал БМВфеномен и ще разбереш...
ПРОБЛЕМЪТ Е!!!! Че малките ви четат страхотните истории, затова как сте дрифтили из столичните булеварди и решават че е много лесно и трябва да го пробват...от там следват случки като тази!Защо да не пусна тази тема тука, белким някой путьо я види и разбере, че не е шега работа!Нека да я има темата...ей така за контраст най малкото!Тебе кво те бърка...че не е поредната в която се псуват ченгетата или се разказва как някой си набил друг защото щял да му спука гумите ли?
A STORY BEYOND COINCIDENCE - High quality bulgarian essential oils and floral waters - Bulgarian rose oil , rose water , lavender oil etc.
Производство и монтаж на всички видове висококачествени щори за дома и офиса - вертикални, хоризонтални, роло щори, плисе щори, мрежи против насекоми, външни ролетни, дървени и външни хоризонтални щори
Производство и монтаж на всички видове висококачествени щори за дома и офиса - вертикални, хоризонтални, роло щори, плисе щори, мрежи против насекоми, външни ролетни, дървени и външни хоризонтални щори
Аз уважавам почти всички марки коли....Но е36 никога няма да си купя...да ги гледам тея глупаци с като мойта кола...иначе аз още нямам книжка но като си взема няма да преставам да се пързалям по улиците по пистите и навсякаде ако тряя 1 гуми за ден ще ги сменям...на мойта кола няма да слагам 3 тона музика и 5 тонно гърне нито пък ще е е36...по-лошо ще е алфа ромео със задно предаване най малко 2.0 туин спарк...както и да е и аз обичам да се пързалям ама това го правя за собстенно удоволствие не за да впечатлявам мацките...колкото искате ме псуваите че сам бил глупак и ша гледам кат насран и тн...почти всеки млад прави такива изцепки....
- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
Нещо не мога да разбера напъните на автора на темата да се изживява като педагог възпитател.Всеки има мнение и е нормално да го изрази, но да казваш на хората какво да пишат, да правиш произволни изводи за причините водещи до инциденти на пътя е малко странно.До момента не виждам нищо конструктивно в темата, нито ми става ясна позицията на автора, а съдейки по отговорите - не само на мен.
Не разбрах къде е проблема, дали в страхотните истории, дали в BMW E36,дали във шофьорите на BMW и какво очаква от хората пишещи и четящи в този форум да направят.Не ми звучи сериозно, че някой като прочете историята ще се откаже да дрифти по улиците, но явно е удебен повод за обобщения и оплювания на марката BMW и феновете и.Самото заглавие "Поредното хитово изпълнение на баварист по СФ улиците!"дава да се разбере, че явно колегата смята младежа за BMW фен, нищо, че е взел на баща си колата.Откъде разбра, че въпросния келеш е чел истории във форума и това е причина за изпълнението му също остава загадка.Моя съвет към Stranger е :
Ходи се жалвай в опел форум, колко са лоши колите със задно и колко са гадни BMW шофьорите- там със сигурност ще срешнеш разбиране
Не разбрах къде е проблема, дали в страхотните истории, дали в BMW E36,дали във шофьорите на BMW и какво очаква от хората пишещи и четящи в този форум да направят.Не ми звучи сериозно, че някой като прочете историята ще се откаже да дрифти по улиците, но явно е удебен повод за обобщения и оплювания на марката BMW и феновете и.Самото заглавие "Поредното хитово изпълнение на баварист по СФ улиците!"дава да се разбере, че явно колегата смята младежа за BMW фен, нищо, че е взел на баща си колата.Откъде разбра, че въпросния келеш е чел истории във форума и това е причина за изпълнението му също остава загадка.Моя съвет към Stranger е :
Ходи се жалвай в опел форум, колко са лоши колите със задно и колко са гадни BMW шофьорите- там със сигурност ще срешнеш разбиране

- saleen
- старши ентусиаст
-
Според мен проблемът е, че рейсъри с манталитет на голфаджии, които не могат да си позволят нещо повече от E 36 докарват незаслужено кофти имидж на тази страхотна марка
И макар да харесвам BMW и моите наблюдения са като на автора-моделът стана някак прекалено масов, на никого не прави впечатление вече и някои правят такива изпълнения за да привлекат внимание
Впзил съм се в този модел и си е добър, обаче си е яко шоу да го кара някой, който (в случая е карал вектра) беше в луда еуфория и беше решил, че е най-бързия и другите нямат място на пътя-буквално. Става дума за 318i

Никой не мое ма връне на селу!
- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
saarak написа:Айде, колеги - признайте си колко от нас се порадваха на снощния дъжд![]()
Тия с е36, най-вече

- Lattri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i M Пакет, е39
- Мечтае да кара: е39 - сбъдната
''Не искам да ви изкарвам некадърни маймуни и тн...Всеки ден стават катастрофи по една или друга причина, НО НЕ ОТ КУЦА ГЪЗАРИЯ, каквато е въпросната...а куците гъзарий,се получават с коли със задно, които са (уж) много бързи...Виж какво е писал БМВфеномен и ще разбереш...
ПРОБЛЕМЪТ Е!!!! Че малките ви четат страхотните истории, затова как сте дрифтили из столичните булеварди и решават че е много лесно и трябва да го пробват...от там следват случки като тази!Защо да не пусна тази тема тука, белким някой путьо я види и разбере, че не е шега работа!Нека да я има темата...ей така за контраст най малкото!Тебе кво те бърка...че не е поредната в която се псуват ченгетата или се разказва как някой си набил друг защото щял да му спука гумите ли?''
Абсолютно си прав брато всеки един без изключени(момче или момиче,) на възтраст от 16 до 19 ВЛИЗА ТУК да ни чете историите и абсолютно всеки от тях решава, че има скрит потенциал на дрифт майстор в него и благодарение нашите истории той/тя решава да отключи тези ''убийствени'' заложби и именно заради това стават всички катастрофи на Бмв-та в България а можеби и в света. А да те питам реално ли си мислиш, че някой ''путьо'' като ти види безмисления ти пост няма да ти се изсмее на написаното и след 15 мин да излезе и да ходи да се върти:kuku: ? Не мога да повярвам колко си заблуден и колко наивно си вярваш, че ще промениш нещо. Дано някой изтрие тази тема защото наистина е безмислена.
ПРОБЛЕМЪТ Е!!!! Че малките ви четат страхотните истории, затова как сте дрифтили из столичните булеварди и решават че е много лесно и трябва да го пробват...от там следват случки като тази!Защо да не пусна тази тема тука, белким някой путьо я види и разбере, че не е шега работа!Нека да я има темата...ей така за контраст най малкото!Тебе кво те бърка...че не е поредната в която се псуват ченгетата или се разказва как някой си набил друг защото щял да му спука гумите ли?''
Абсолютно си прав брато всеки един без изключени(момче или момиче,) на възтраст от 16 до 19 ВЛИЗА ТУК да ни чете историите и абсолютно всеки от тях решава, че има скрит потенциал на дрифт майстор в него и благодарение нашите истории той/тя решава да отключи тези ''убийствени'' заложби и именно заради това стават всички катастрофи на Бмв-та в България а можеби и в света. А да те питам реално ли си мислиш, че някой ''путьо'' като ти види безмисления ти пост няма да ти се изсмее на написаното и след 15 мин да излезе и да ходи да се върти:kuku: ? Не мога да повярвам колко си заблуден и колко наивно си вярваш, че ще промениш нещо. Дано някой изтрие тази тема защото наистина е безмислена.