Взривиха два магазина на "Пикадили" във Варна
Модератор: Общи модератори
49 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Vlado Sky Fox
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36, E87
- Мечтае да кара: McLaren F1
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Познайте кой е официален вносител на БМВ за Сърбия
Не ви изпитвам- това е Делта холдинг, или собствениците на "Пикадили". От наще са
Айде сега по- кротко 

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
PIONEER написа:Evelin Cotsev написа:Bogat-Beden написа:Evelin Cotsev написа:кво толкова ви правят тея мутри да ги еба , те без нищо не закачат никои. Кво говорите , много си е добре в наща си държава не знам кво не и харесвате толкова , единственото което ми харесва повече примерно в Германия или друга страна са пътищата , всичко друго тука си ме кефи , не ми пречи корупцията , нито мутрите , ама по принцип това си е българска черта , като не е добре някои да казва че 100 човека са му виновни за положението.![]()
![]()
![]()
![]()
Я опитай пак,че нещо май не се получи...
кое не ти е ясно
Батка ай отвори някакъв магазин,хотел,ресторант или нещо друго и примерно почнеш да се развиваш,защото си пекан и знаеш как да я въртиш работата обаче някой решава,че му ставаш сериозна конкуренция.Да видим тогава дали няма да ти пречат мутрите и да те спъват.Прост пример само.
Скапана ни е държавата и това си е.На улицата може и нищо да не ти стане ама става дума,че като тръгнеш да правиш нещо и отвсякъде всичко е срещу теб дори държавата.Ако всичко това беше нормално и не пречеше дали щяхме да сме на дъното в ЕС.
колега може и да си прав донякаде , но нещата се оправят в добра посока , не е като едно време да влезнат двама сулиовци и да ти чупят магазина че не искаш да им даваш по 100 лева на месец. Вече всички се съобразяват малко от малко и дори престъпници които са на върха на играта не са такива каквито са били преди 2-3 години , а са доста по кротки ( не искам да цитирам имена ) и според мен трябва да гледаме малко по положително на нещата .
It`s party time !
ахам по-кротки били мутрите
ок. Държавата не била виновна ние сме си виновни. Аз не съм съгласен с тези доводи.В БГ народа от близо 600 години няма власт. Вярно има демократични избори ходиме да гласуваме но за кой гласуваме всъщност ? За тези които са спуснати от партиите. И ако не сме доволни какво можем да направим ? Да чакаме и да ги гледаме как се гаврят. Да свалим правителството ? И после пак избори и пак същите. Фактът,че 50% от имащите право на глас не гласуват говори за това,че няма смисъл да се гласува като хората във властта остават едни и същи. Корупцията в БГ е до толкова голяма степен,че няма шанс човек в живота ако не играе по корпуционните правила. Колко се окраде именно по тези схеми. После държавата не ни била виновна ами да ние сме си виновни,че 90% от българите са измет и за нищо не стават.А от останалите 10%, 8% отдавна са заминали останалите 2% се мъчиме и пишеме по форумите и само се оплакваме защото само това ни е останало като на мнозинството им харесва нещата да се случват така останалите трябва да се съобразяваме с тях.

- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
AcOrP написа:ахам по-кротки били мутритеок. Държавата не била виновна ние сме си виновни. Аз не съм съгласен с тези доводи.В БГ народа от близо 600 години няма власт. Вярно има демократични избори ходиме да гласуваме но за кой гласуваме всъщност ? За тези които са спуснати от партиите. И ако не сме доволни какво можем да направим ? Да чакаме и да ги гледаме как се гаврят. Да свалим правителството ? И после пак избори и пак същите. Фактът,че 50% от имащите право на глас не гласуват говори за това,че няма смисъл да се гласува като хората във властта остават едни и същи. Корупцията в БГ е до толкова голяма степен,че няма шанс човек в живота ако не играе по корпуционните правила. Колко се окраде именно по тези схеми. После държавата не ни била виновна ами да ние сме си виновни,че 90% от българите са измет и за нищо не стават.А от останалите 10%, 8% отдавна са заминали останалите 2% се мъчиме и пишеме по форумите и само се оплакваме защото само това ни е останало като на мнозинството им харесва нещата да се случват така останалите трябва да се съобразяваме с тях.
имало корупция ... ти никога ли не си давал подкуп ? като те спрат за превишена скорост кво ще направиш ще оставиш да ти земат книжката или ще кажеш ае да измислим нещо че имам тука едни 10,20,50 лева излишни? И може и да се отклонявам от темата , но според мен можештите и работливи хора , които наистина си разбират от професията и са завършили нещо могат да намерят добра реализация в България , от оплакване и мрънкане кяр няма .
It`s party time !
Evelin Cotsev написа:.........имало корупция ... ти никога ли не си давал подкуп ? като те спрат за превишена скорост кво ще направиш ще оставиш да ти земат книжката.........
Решението на въпроса ти не е в това да дедеш подкуп , а в това , че ако си караш по правилата нито ще те спрът да ти взимат книжката , нито ще им дадваш поткуп и така ако направят всички корупцията в КАТ ще се сведе до минимум.
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Сърбите имат 85% и собственика им е втория по богатство в сръбско , а останалите 15% се държат от Болери ЕООД(ТИМ). Просто причината е друга , защото има поне 4 камери които гледат от към паркингите към сградите ! Сещаите се сами дали не са записани дадените господа ... 

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
LuBo1 написа:Сърбите имат 85% и собственика им е втория по богатство в сръбско , а останалите 15% се държат от Болери ЕООД(ТИМ). Просто причината е друга , защото има поне 4 камери които гледат от към паркингите към сградите ! Сещаите се сами дали не са записани дадените господа ...
те може да са заснети и какво от това ... от технополис са изчезнали 14 лаптопа от един и същи човек , има го на камерите има лицето му и всичко , от техномаркет европа са изчезнали още 6 и го има на камерите , ония ден бях в полицията жалби малби давам им диск с записа как краде и те нищо немогат да направят , в съда саписа от видео камера не важи.
It`s party time !
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
LuBo1 написа:На ония от ТИМ много по малко им трябва ....
Ей тука бате Лупчо си мноого прав, най малкото което може да се очаква е човека пуснал бомбата да го намерят случайно одавен с камък на врата в Камчия

- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
49 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4