Още една тъжна новина...
Модератор: Общи модератори
Жорка чак сега успях да седна на компиютър и видях темата.Много гадно и много съжалявам за колата,ама съм сигурен че ще вземеш по-готино и пак ще си с вратите напред в завоите.Знаеш колко гадно ми беше при моят удар при положение че беше лек а представям си при теб важното е че като яхнеш новата колица всичко ще се оправи.И най-важното че ти си ОК и нищо ти няма.
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Съжалявам за повдигането, ама тука е мястото да кажа, че днес монтираха поредния светофар на това място. Не знам защо не го направят от гума (като колчетата при НДК), та поне да не се набутват по няколко пъти в месеца да слагат нови стълбове, а и колите няма да се мачкат толкова... то явно светофара няма да регулират...
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Грешка... Важното е че си жив и здрав братле.. колата е ламарини.. ще се оправи.. или ще се заменят с нови.. Направи един Курбан за здраве!!!
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Vlados написа:Съжалявам за повдигането, ама тука е мястото да кажа, че днес монтираха поредния светофар на това място. Не знам защо не го направят от гума (като колчетата при НДК), та поне да не се набутват по няколко пъти в месеца да слагат нови стълбове, а и колите няма да се мачкат толкова... то явно светофара няма да регулират...
Аз онзи ден минавах от там и пак личаха пресни петна от масло. Стълбът, както се сещате, бе на същото дередже, като при мен. Не знам кой определя как да светят светофарите на кръстовищата в тоя район, ама май хич не му пука какво се случва...