проблеми с 520и
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
проблеми с 520и
Наскоро си купих 520и 1995г с метанова уредба - италианска.Много ми е неприятно обаче,че въпреки 150 к.с. които има колата е ужасно тромава - мисля и че няма мощност.Когато потеглям имам усещането,че се задействува турбо на дизелов двигател - в смисъл има едно забавяне като че ли турбото набира обороти.Мерих компресията - между 10 и 11 на всичките цилиндри.
Друго,което ме нервира е,че щом колата загрее /или просто времето е много топло/ брояча на километража не показва...
Моля дайте съвет.
Друго,което ме нервира е,че щом колата загрее /или просто времето е много топло/ брояча на километража не показва...
Моля дайте съвет.
- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
На метан нема да върви много ясно, смени си виско перката 4е може да е зацепена директно, махни таз метанова уретба, смени и свещите, а те са NGK BKR 6 EК , а за километража, потърси тук в форума някой продаваше
пп. Колата синЬо комби ли е
пп. Колата синЬо комби ли е

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Re: проблеми с 520и
а на бензин как еpimipp написа:Наскоро си купих 520и 1995г с метанова уредба - италианска.Много ми е неприятно обаче,че въпреки 150 к.с. които има колата е ужасно тромава - мисля и че няма мощност.Когато потеглям имам усещането,че се задействува турбо на дизелов двигател - в смисъл има едно забавяне като че ли турбото набира обороти.Мерих компресията - между 10 и 11 на всичките цилиндри.
Моля дайте съвет.

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
чети о-горните постове,те знаят

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
5 мнения
• Страница 1 от 1