Българските пътища...
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Българските пътища...
Българските пътища... Ето - това е резултатът за средна скорост и продължителност на пътуването по българските пътища. Тези близо 3500 км. са навъртяни по почти всички основни маршрути в България: София - Бургас, София-Варна и София - Банско. (Или с други думи - по маршрутите, които почти всички хора ползват, за да отидат някъде на почивка) И имайте предвид, че поне 1/3 от навъртяните километри са по магистрала.
За мен това е идиотщина - в 21-ви век, средната скорост по българските пътища е 65.7 км/ч.

За мен това е идиотщина - в 21-ви век, средната скорост по българските пътища е 65.7 км/ч.

- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Аз затова карам с една винетка от началото на годината(щях а си карам с тази от миналата година но им смениха цветът),а баничарката даже е без винетка
!
Ами това е колега ..... нищо не може да направиш! Ааааааааа можеш премести си го от единият в другият крачол и си свиркай!!!ти правилно си ги написал "ПЪТИЩА",то магистрали няма,претендират че има,ама не може в Германия и Турция мерцедеса ми да не се клати,а тука като на коч м****а,и да се чудя на куде да хвана,то не са завой с обратен наклон и т.н. !!!!!!
Абе лично аз ще ходя да пийна една бира,за вас не знам .....

Ами това е колега ..... нищо не може да направиш! Ааааааааа можеш премести си го от единият в другият крачол и си свиркай!!!ти правилно си ги написал "ПЪТИЩА",то магистрали няма,претендират че има,ама не може в Германия и Турция мерцедеса ми да не се клати,а тука като на коч м****а,и да се чудя на куде да хвана,то не са завой с обратен наклон и т.н. !!!!!!
Абе лично аз ще ходя да пийна една бира,за вас не знам .....

- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
в смисъл че пътищата са лоши ли?
или не позволяват да се кара с 200.лоша работа
колега живях 3 години в щатите и до последно борд компютъра ми показваше средна скорост от около 45 мили
а там хич да не е пътищата са малко по добри от нашите
колкото толкова

- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
magareto_yori написа:в смисъл че пътищата са лоши ли?или не позволяват да се кара с 200.лоша работа
колега живях 3 години в щатите и до последно борд компютъра ми показваше средна скорост от около 45 мили
а там хич да не е пътищата са малко по добри от нашите
колкото толкова
Да колега, в смисъл че са лоши, но не защото не позволяват да се кара с 200, а защото не позволяват да се кара с 90, там където ограничението е 90 и със 130 там където ограничението е 130. Као се лепнеш зад някой камион в прохода Шипка, примерно, ограничението е 60 на повечето места, ама при тази ситуация 60 ти се вижда космическа скорост, щото се влачиш с 30 зад камиона. Или другата случка - на магистралите ни или караш със 150+, или със 100. Просто в дясната лента се влачи какво ли не, а в лявата масово се кара със 170-180, че и много повече. И ти ако не щеш да караш като камикадзе какво правиш - дясна лента, огледало, огледало, огледало, а! дупка в колоната, газ до ламарината, лява лента, огледало, хъм, тоя ми светка с дългите, дясна лента...и така колко пъти за 200 километра? И всичко това, защото пътищата ни не могат да поемат трафика. А както виждаш максималната ми скорост е била 160...и то не защото колата ми не може повече, просто някой ми е светкал с дългите, а съм бил в лявата лента на магистралата...
И освен това статистиката ми изключва градското каране (влизане и излизане от София на път за някъде)
- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
аз затова като тръгвам нанякъде,смятам повечко време,нагласям бая добра музичка и си се клатя в ритъма
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
............
българските какво...ти тук къде видя пътища бе колега????
Аз за това ЗА ПОРЕДЕН път не си закупих минетка и минах почти 2000 километра без такава
...А на "магистралата" ако ще и кола с 2000 кончета под капака да имаш НЕ МОЖЕШ да караш и тва си е-секви пУмияри с талиги, изпреварващи се по 3-4 минути тирове и т.н. и т.н....ма ме мързи да пиша са...бе най-общо и ясно казано-БУЛГАРИСТАН!!!!!!!!!!!!

Аз за това ЗА ПОРЕДЕН път не си закупих минетка и минах почти 2000 километра без такава

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
бате аз си карам със 70-80 по непознати пътища и се оглеждам за торпеда и дупки кладенци, в реда на нещата ти е статистиката
то всъщност е добре, че няма качествени пътни настилки насякъде, че с тея безмозъчници зад волана

то всъщност е добре, че няма качествени пътни настилки насякъде, че с тея безмозъчници зад волана

8 мнения
• Страница 1 от 1