Шпер?
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Шпер?
Пуснах си въпроса .. в подфорума на Е30 в темата за шпер.. ама не получих отговор..
Изчетох темата 2 пъти.. и въпроса, който смятам да задам може би няма да говори много добре за мен. Карам си колата от подписа от около 5 месеца и чета ли.. чета за шперове и т.н.
Снощи не издържах.. то маи тая сутрин беше към 2:00 слязох закарах я на равно място сложих подпирка на предната гума изключих от скорост без ръчна и вдигнах задната лява гума на крик.. върти се но не може с един пръст.. определено си трябва цялата ръка и то ако само яко я хвана за спиците на джантата я завъртам с една ръка иначе трудно.
Е а са тва шпер ли да е го еа..
И пуснах там заявка .. чрез вин-а да ми изкарат екстрите.. ама _|_..
Та затва си питам..
Изчетох темата 2 пъти.. и въпроса, който смятам да задам може би няма да говори много добре за мен. Карам си колата от подписа от около 5 месеца и чета ли.. чета за шперове и т.н.
Снощи не издържах.. то маи тая сутрин беше към 2:00 слязох закарах я на равно място сложих подпирка на предната гума изключих от скорост без ръчна и вдигнах задната лява гума на крик.. върти се но не може с един пръст.. определено си трябва цялата ръка и то ако само яко я хвана за спиците на джантата я завъртам с една ръка иначе трудно.
Е а са тва шпер ли да е го еа..
И пуснах там заявка .. чрез вин-а да ми изкарат екстрите.. ама _|_..
Та затва си питам..
- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
Вземи и вдигни колата от зад, от двете страни, и завърти едната гума и погледни другата на къде се върти, ако се върти в обратната посока или въобще не се не се върти то тогава нямаш Шперец бате
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
я си карай аудито,за какво ти е тоз шпер на тоз умреляк 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
така е така е така еjullydjs написа:Юзър написа:я си карай аудито,за какво ти е тоз шпер на тоз умреляк

- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
За зимате се интересувам.. Хахах. Така е пък и аудито върви в пъти по-добре.
Като за първа кола и толкова стаж и това ми стига засега по-нататак за нещо с охлюв умувам.
Ама ми стана интересно дали имам шпер сега да е*а така ше направя цялата ше я вдигна отзад.
Като за първа кола и толкова стаж и това ми стига засега по-нататак за нещо с охлюв умувам.
Ама ми стана интересно дали имам шпер сега да е*а така ше направя цялата ше я вдигна отзад.
7 мнения
• Страница 1 от 1