За диагностика

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

За диагностика

Мнение от dreamland_1 » 04 Авг 2008, 17:20

Къде да отида за диагностика и евентуално ако трябва да се смени нещо да е на разумни цени?Колко струва диагностиката?Трябва ли и за нея да се заяви предварително час?В Благоевград ми казаха че рейката била за смяна,но и нямам много доверие.Дайте съвет.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 320D TOURING
Мечтае да кара: X6 M-POWER

Re: За диагностика

Мнение от Lyubo » 04 Авг 2008, 20:12

Най добрата диагностика според мен могат да ти я направят в Камор или Дару кар.Вярно че е солена но те си знаят всички тънкости.

кандидат ентусиаст
Аватар

Колко скъпо

Мнение от dreamland_1 » 04 Авг 2008, 23:29

Колко солено?някакви ориентировъчни цени ако може?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Lino_Velev » 05 Авг 2008, 0:52

Ако не ме лъже паметта в камор беше около 60 лв на други места могат да ти вземат 30 аз лично съм правил само веднаж при познат преди да купя колата и не можаха да прочетат всичко с тяхното устройство. Също така в камор правят услуга за цялостен оглед на кола по 72 показателя или нещо такова, което включва и диагностика разбира се.
А относто това къде е изгодно да се ремонтира и потдържа, незнам но ми е интересно да науча. Аз до сега само масло съм сменял.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от aleks_al » 05 Авг 2008, 8:17

Във "Вари 2000" на Ботевградско шосе - 55лв. Освен софа за БМВ диагностикът им разполага и с хардуерния модул, който сваля информация от всички системи по колата :!: Без предварително записване е, като трябва да отидеш с колата към 11ч..УСПЕХ :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kasico » 14 Авг 2008, 9:47

aleks_al написа:Във "Вари 2000" на Ботевградско шосе - 55лв. Освен софа за БМВ диагностикът им разполага и с хардуерния модул, който сваля информация от всички системи по колата :!: Без предварително записване е, като трябва да отидеш с колата към 11ч..УСПЕХ :yes:

А там пълна ли е диагностиката .. имам в предвид ходова част, окачване, двигател, борд компютър, или само борд компютър проверяват за грешки? Мерси предварително за отговора.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от aleks_al » 14 Авг 2008, 10:40

kasico написа:
aleks_al написа:Във "Вари 2000" на Ботевградско шосе - 55лв. Освен софа за БМВ диагностикът им разполага и с хардуерния модул, който сваля информация от всички системи по колата :!: Без предварително записване е, като трябва да отидеш с колата към 11ч..УСПЕХ :yes:

А там пълна ли е диагностиката .. имам в предвид ходова част, окачване, двигател, борд компютър, или само борд компютър проверяват за грешки? Мерси предварително за отговора.
Всичко което се дава като информация от датчиците по колата, колега..иначе в сервиза биха могли да ти проверят и сходимоста и окачването, но на други стендове и сигурно ще трябва да си запишеш час предварително!

Назад към E46