Срамувате ли се да носите ментета? :)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Срамувате ли се да носите ментета...?

Цял живот ще пия лимонада,за да нося "ПРАДА"!
12
5%
Дреме ми с какво съм облякън!
57
25%
Срам мъ и!
30
13%
Може менте,но със стил и вкус!
125
56%

Общо гласове : 224
старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от stambo_81dg » 04 Авг 2008, 21:12

що си мислите че като си купите дрехи от некои скъп магазин и сте хванали господ за оная раота :mhihi: всичко идва от димитровградския пазар :mhihi: и го продават по лачените магазини на 50х по висока цена :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

в пловдив по главната не са един или два такива магазини :mhihi: :mhihi:
важното е да ти е яко :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 04 Авг 2008, 22:33

Не знам за другите магазини , но за магазините на energie и replay в пловдив и D&G в софия съм 100% сигурен че всичко е истинско - 1во магазините ги има в официалните саитове на марките , 2ро дрехите които продават са същите като в саитовете на марките , моделите са уникални , номерата винаги са едни и същи , не един път хл да е мнооого голям другия път да е мнооого тесен ( като не броим малките разлики от самия модел - дали е по втален или по широк) и други неща. Енерджи не са много здрави като качество но имат уникални модели както и Д&Г , а реплеи имат хем издръжливи неща хем много качествени особенно дънките.
It`s party time !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 04 Авг 2008, 23:15

Evelin Cotsev написа:...

Недей да бъдеш толкова сигурен. Помоему тукашната стока (независимо дали е в моловете или в представителства на съответните марки) не е истинска.
В България не се внасят оригинални неща, а наистина се шият около Хасково/ Димитровград и т.н.
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 04 Авг 2008, 23:23

Ма наистина ли има вярващи :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каквото изпадне...
Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
Детайли за колата: тотална щета...

Мнение от stozashto » 04 Авг 2008, 23:27

stambo_81dg написа: всичко идва от димитровградския пазар :mhihi:

:yes: :yes: :yes:
stambo_81dg написа:важното е да ти е яко :mhihi: :mhihi:

:yes: :yes: :yes:
"... _ _ _ ..."

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 04 Авг 2008, 23:27

M2PR написа:
Evelin Cotsev написа:...

Недей да бъдеш толкова сигурен. Помоему тукашната стока (независимо дали е в моловете или в представителства на съответните марки) не е истинска.
В България не се внасят оригинални неща, а наистина се шият около Хасково/ Димитровград и т.н.

недеи да слагаш всички под един знаменател,специално за една марка(няма да я споменавам)италянска е ,знам на 100% как си зарежда магазините,поръчва се през интернет и всичко пристига от италия но на етикета например пише че е шито във виетнам например.
отделно мисля че не задължително нешо да е няква марка например за да е качествено,по ме дразни например някои които няма и 5стинки в джоба ама на гъза му пише армани или версаче е това е селското и позиорското тука

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMX » 05 Авг 2008, 2:16

То вече не се казва "менте", а "търговски аналог" :mhihi:

Ето два добри сайта в ЕУ за прилични дрешки:
http://dress-for-less.com
http://laredoute.fr/

И двата сайта са проверени и изпитани лично ;)

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 05 Авг 2008, 6:50

Evelin Cotsev написа:Не знам за другите магазини , но за магазините на energie и replay в пловдив и D&G в софия съм 100% сигурен че всичко е истинско - .

Абе малко си в грешка да ти кажа. Може да се намери тук таме някой парцал, но разликата в цената със същия в Милано, да кажем, и този тук ще е главозамайваща...разбира се България води в класирането :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 05 Авг 2008, 9:51

BMX написа:То вече не се казва "менте", а "търговски аналог" :mhihi:

за ларедут подкрепям жената се пристрастила към тоя саит постоянно получава имеили за някви намаления и горе долу всеки месец си правим поръчки от там :help:има и маркови но има и куче маркаи но не са лоши, купувал съм си пума за 60евро от там а тука са по 200лв

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 05 Авг 2008, 12:05

kiko написа:
BMX написа:То вече не се казва "менте", а "търговски аналог" :mhihi:

за ларедут подкрепям жената се пристрастила към тоя саит постоянно получава имеили за някви намаления и горе долу всеки месец си правим поръчки от там :help:има и маркови но има и куче маркаи но не са лоши, купувал съм си пума за 60евро от там а тука са по 200лв

Момчета и момичета ,един от най добрите ми приятели редовно шие ишлемета за ларедут :mhihi:
Който не вярва да го водя в цеха да види ;)
А жена ми е конструктор моделиер във фирма конструираща и разработваща модели на хакед ,томи хилфигер, и разни други все маркови и скъпи :mhihi:
След като има готов модел той се шие в съответната фабркиа по предназначение примерно в мизия плевен ,дупница,в видин шият бенетон и тн.
Качеството на дрехите е с изключително висико ниво,и най малък дефект да има има глоби от страна на даващия поръчката та така,дефектните остават за нашия пазар ;)
И по димитров град се шие много ,но не баш :idea: там се търгува повече :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от lubeto » 05 Авг 2008, 22:46

Ако ментето е добро и стилно може,иначе оригиналчето си е истината.
Имам и ментета и оригиналки и все си ги нося с кеф :mhihi:

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 05 Авг 2008, 23:15

Дрешките, според парите в джоба, ако има кеш, се вима нещо по-хубаво, но не се прекалява, като нема лев, Илиенци е меката на гардероба. Дрехи втора ръка не си взимам, може да са готини, може да са прани, ама да си носиме новите дрешки, че не е знае кога ше одиме при Свети Петър, че оня ден си отиде едно приятелче, а беше само на 28 :confused:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 05 Авг 2008, 23:39

sonny написа: Дрехи втора ръка не си взимам, може да са готини, може да са прани, ама да си носиме новите дрешки..
А в интерес на истината има доста сред тях ,които са чисто нови..голяма част от тези дрехи при нас идват от скандинавия,където хората си мислят че ги дават за помощи:confused: и оставят доста неща с етикетите,купени и никога необличани :roll: .. Аз все пак не си купувам от тях,шото си имам предразсъдъци,не се гордея с това,но.. :uups:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 05 Авг 2008, 23:53

Като малък съм носил дрехи секънд и сега ми е някак си обидно, дори избягвам да влизам в тия малките магазинета, дето дрехите са нови и маркови но с дефекти. Някак си не се кефа на нещо дето е на камари и да ходиш и да ровиш, да има само една бройка, да няма размери и така. Влизам си в магазина, харесвам си, меря си и така.

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 06 Авг 2008, 17:55

Къф ти секънд хед - тва убива самочувствието. Ако ще да пише някъв китайски надпис, ама ново. Иначе според възможностите като цяло по-скъпите са доста по-качествените, ако не е менте де. Наскоро дадох за първи път 90 лв за лятна горна дреха от diesel и след месец стана на нищо. Как ме е яд, баси боклука. :ranting:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата