Е34 автоматик

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Е34 автоматик

Мнение от barty » 03 Авг 2008, 8:59

Здравейте! От известно време търся да си купя Е36 но все не намирам точния автомобил :( Вчера обаче случайно попаднах на Е34 520 "95 година, всички екстри без кожа, с ББС-ки, уникално запазен на вид, автоматик. В момента в който седнах вътре забравих за "пикливите" тройки! Личи си че този специално екземпляр е нещо спец. Притесняват ме следните неща и ако може някой с такава кола да ми отговори ще съм му много благодарен:
1. Автоматика - прочетох доста теми за автоматика, за смяната на масла и т.н. но да каже някой който кара как е като усещане
2. Динамика - слаба ли е тази комбинация 2.0 мотор + автоматик, т.е. върви ли си колата? Ясно че това не е състезателна кола но не искам да карам тролей
3. Реален разход градско? София?
4. Друго за добавяне
Цената на този автомобил е 5 600 преди пазарлъка, смятам че ще я дадат на 5000лв.
Служебната ми кола е автоматик 4.7 бензин, така че имам горе-долу представа от автоматик но все пак
Също така има следният проблем - перката на климатика не включвала?! т.е. ако работи колата на едно място с вкл. климатик, изключвал след 15.мин.!? Така ми обясни собственика
Благодаря ви

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Re: Е34 автоматик

Мнение от Vlados » 03 Авг 2008, 11:05

barty написа:Здравейте! От известно време търся да си купя Е36 но все не намирам точния автомобил :( Вчера обаче случайно попаднах на Е34 520 "95 година, всички екстри без кожа, с ББС-ки, уникално запазен на вид, автоматик. В момента в който седнах вътре забравих за "пикливите" тройки! Личи си че този специално екземпляр е нещо спец. Притесняват ме следните неща и ако може някой с такава кола да ми отговори ще съм му много благодарен:
1. Автоматика - прочетох доста теми за автоматика, за смяната на масла и т.н. но да каже някой който кара как е като усещане
2. Динамика - слаба ли е тази комбинация 2.0 мотор + автоматик, т.е. върви ли си колата? Ясно че това не е състезателна кола но не искам да карам тролей
4. Друго за добавяне
Цената на този автомобил е 5 600 преди пазарлъка, смятам че ще я дадат на 5000лв.
Служебната ми кола е автоматик 4.7 бензин, така че имам горе-долу представа от автоматик но все пак
Също така има следният проблем - перката на климатика не включвала?! т.е. ако работи колата на едно място с вкл. климатик, изключвал след 15.мин.!? Така ми обясни собственика
Благодаря ви

На това му се вика да ти дойде акъла...
... а за климатика - не е нещо, което не може да се оправи. Ако трябва го закарай на доктор за климатици, но мисля, че и тук ще ти решат проблема...
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от vasko 6 » 03 Авг 2008, 12:48

скачай без да се замисляш................
иначе аз съм със същата и не бих казал че е тролей, но не върви много /от старт на място става въпрос, но като с в скорост примерно 80км, кикдауна върши чудеса/
разход 10-11 извън градско с 150км 13 в града
Golf III е модел на Pernik Heavy Industries, по-точно на секретния му отдел, който се занимава със слънчевото притегляне и отблъскване.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pesho » 03 Авг 2008, 14:05

Всичко си зависи аз виждам нещата така:
Спред мен няма никакъв смисъл в 20ка пък и автоматик на мен ми е
кофти дето съм с ръчни пък кво остава за автоматик .... минимума според
мен 25ца .... да де ама като намесиш и парите и картината става малко
по друга ..... но пък ако е някакъв уникат '95 със 17' и широкия
бъбрек и т.н. може и да си заслужава ..... при всички положения
обаче от 320 на 520 петицата ще ти се струва тролей.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от атоматик » 03 Авг 2008, 17:49

Защо не направиш едно кръгче да видиш как е колата?
Иначе аз съм с 518 автоматик и съм доволен, но никога не съм карал друго БМВ :mhihi:
И карам на газ :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Обвързването с БМВ стана случайно... и явно ще е трайно!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от barty » 03 Авг 2008, 18:45

Ще направя кръгче ама през седмицата..... А няма и номера колата

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от JANI » 04 Авг 2008, 9:44

за мене ска4ай без да мислиш много ина4е малко ще е тромава ама какво толкова аз 2 год карам тдс автомат ама там е друга работата върви кат изтървана ама и въртящия момент е друг , разхода ;
тва е относително но по мой наблюдения в пловдив само градско 20ка ръ4ка гори около 12-13 автомата под 14 не се надявай но незнам къде ще я караш ако е в софия може и 15 да гори ако е в някой малък град ще падне до 12

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от barty » 04 Авг 2008, 10:02

Принципно смятам ако не смогвам на бензин да сложа ГИ, но идеята е да си я карам на бензин. Ще и направя едно кръгче пък ще преценя на момента. Благодаря за отговорите! Ако има някой нещо да добави......

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 04 Авг 2008, 11:59

удобство
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Аватар
Кара: E34

Мнение от ivan. » 04 Авг 2008, 15:43

pavlin_e30 написа:удобство
:yes: и то голямо
Изображение
by ''kompleksa''

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 04 Авг 2008, 17:07

5-6 човека ти казват "скачай без да се замисляш"
аз пък ще ти кажа замисли се, пък може и да не скочиш..!
казваш перката на климатика не се включвала..?! "не е проблем"
според мен може и да е проблем, и то голям>! иди в сервиз да премерите газовете в охладителната система...
точно лятото няма да се включва тая перка, и собственика няма да я направи, не мислиш ли че е гнило?
аз ще ти кажа защо - защото като почне да прегрява пича ще ти каже - "оправяш перката и нема проблем"
това са мои разсъждения, дано да не съм прав.
иначе М50Б20 автомат е добре ;) 15 е реален градски разход с включен климатик и даже и ръчкане от време на време ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от barty » 04 Авг 2008, 21:28

Exactly Stanchev :D Изглежда прекалено добра а седи от известно време на Горубляне :mhihi: Както и да е, колата ми харесва и ще я проверя. Благодаря за мненията...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е46 325ci кабрио - М3 реплика
Мечтае да кара: Mercedes S Class Coupe/Convertible

Мнение от Djelebov » 08 Авг 2008, 1:33

Аз я купих (на 06 август)и съм доста доволен засега...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е46 325ci кабрио - М3 реплика
Мечтае да кара: Mercedes S Class Coupe/Convertible

Re: Е34 автоматик

Мнение от Djelebov » 08 Авг 2008, 1:50

barty написа:Здравейте! От известно време търся да си купя Е36 но все не намирам точния автомобил :( Вчера обаче случайно попаднах на Е34 520 "95 година, всички екстри без кожа, с ББС-ки, уникално запазен на вид, автоматик. В момента в който седнах вътре забравих за "пикливите" тройки! Личи си че този специално екземпляр е нещо спец. Притесняват ме следните неща и ако може някой с такава кола да ми отговори ще съм му много благодарен:
4. Друго за добавяне
Благодаря ви

И аз като теб гледах разни 3-ки, йес-ки , но много се радвам, че не си взех, не щото са лоши, просто в петицата е голяЯЯЯм рахат.
Съжалявам ако съм ти я взел под носа, дано намериш друга такава...

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 08 Авг 2008, 11:26

barty написа:Exactly Stanchev :D Изглежда прекалено добра а седи от известно време на Горубляне :mhihi: Както и да е, колата ми харесва и ще я проверя. Благодаря за мненията...

ти пък точно от горубляне ли ще купуваш тая кола?без пари да ти я дава недей се качвай че сигурно има нещо на колата както ти обясни станчев..погледни форума какво се продава не е гаранция но много голям е шанса да паднеш на много добра кола и остави ги ония пумияри да си таковат таковата

Следваща

Назад към E34