Е34 автоматик
Модератор: Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Е34 автоматик
Здравейте! От известно време търся да си купя Е36 но все не намирам точния автомобил
Вчера обаче случайно попаднах на Е34 520 "95 година, всички екстри без кожа, с ББС-ки, уникално запазен на вид, автоматик. В момента в който седнах вътре забравих за "пикливите" тройки! Личи си че този специално екземпляр е нещо спец. Притесняват ме следните неща и ако може някой с такава кола да ми отговори ще съм му много благодарен:
1. Автоматика - прочетох доста теми за автоматика, за смяната на масла и т.н. но да каже някой който кара как е като усещане
2. Динамика - слаба ли е тази комбинация 2.0 мотор + автоматик, т.е. върви ли си колата? Ясно че това не е състезателна кола но не искам да карам тролей
3. Реален разход градско? София?
4. Друго за добавяне
Цената на този автомобил е 5 600 преди пазарлъка, смятам че ще я дадат на 5000лв.
Служебната ми кола е автоматик 4.7 бензин, така че имам горе-долу представа от автоматик но все пак
Също така има следният проблем - перката на климатика не включвала?! т.е. ако работи колата на едно място с вкл. климатик, изключвал след 15.мин.!? Така ми обясни собственика
Благодаря ви

1. Автоматика - прочетох доста теми за автоматика, за смяната на масла и т.н. но да каже някой който кара как е като усещане
2. Динамика - слаба ли е тази комбинация 2.0 мотор + автоматик, т.е. върви ли си колата? Ясно че това не е състезателна кола но не искам да карам тролей
4. Друго за добавяне
Цената на този автомобил е 5 600 преди пазарлъка, смятам че ще я дадат на 5000лв.
Служебната ми кола е автоматик 4.7 бензин, така че имам горе-долу представа от автоматик но все пак
Също така има следният проблем - перката на климатика не включвала?! т.е. ако работи колата на едно място с вкл. климатик, изключвал след 15.мин.!? Така ми обясни собственика
Благодаря ви
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Re: Е34 автоматик
barty написа:Здравейте! От известно време търся да си купя Е36 но все не намирам точния автомобилВчера обаче случайно попаднах на Е34 520 "95 година, всички екстри без кожа, с ББС-ки, уникално запазен на вид, автоматик. В момента в който седнах вътре забравих за "пикливите" тройки! Личи си че този специално екземпляр е нещо спец. Притесняват ме следните неща и ако може някой с такава кола да ми отговори ще съм му много благодарен:
4. Друго за добавяне
Благодаря ви
На това му се вика да ти дойде акъла...
... а за климатика - не е нещо, което не може да се оправи. Ако трябва го закарай на доктор за климатици, но мисля, че и тук ще ти решат проблема...
скачай без да се замисляш................
иначе аз съм със същата и не бих казал че е тролей, но не върви много /от старт на място става въпрос, но като с в скорост примерно 80км, кикдауна върши чудеса/
разход 10-11 извън градско с 150км 13 в града
иначе аз съм със същата и не бих казал че е тролей, но не върви много /от старт на място става въпрос, но като с в скорост примерно 80км, кикдауна върши чудеса/
разход 10-11 извън градско с 150км 13 в града
Golf III е модел на Pernik Heavy Industries, по-точно на секретния му отдел, който се занимава със слънчевото притегляне и отблъскване.
Всичко си зависи аз виждам нещата така:
Спред мен няма никакъв смисъл в 20ка пък и автоматик на мен ми е
кофти дето съм с ръчни пък кво остава за автоматик .... минимума според
мен 25ца .... да де ама като намесиш и парите и картината става малко
по друга ..... но пък ако е някакъв уникат '95 със 17' и широкия
бъбрек и т.н. може и да си заслужава ..... при всички положения
обаче от 320 на 520 петицата ще ти се струва тролей.
Спред мен няма никакъв смисъл в 20ка пък и автоматик на мен ми е
кофти дето съм с ръчни пък кво остава за автоматик .... минимума според
мен 25ца .... да де ама като намесиш и парите и картината става малко
по друга ..... но пък ако е някакъв уникат '95 със 17' и широкия
бъбрек и т.н. може и да си заслужава ..... при всички положения
обаче от 320 на 520 петицата ще ти се струва тролей.
- barty
- старши ентусиаст
-
за мене ска4ай без да мислиш много ина4е малко ще е тромава ама какво толкова аз 2 год карам тдс автомат ама там е друга работата върви кат изтървана ама и въртящия момент е друг , разхода ;
тва е относително но по мой наблюдения в пловдив само градско 20ка ръ4ка гори около 12-13 автомата под 14 не се надявай но незнам къде ще я караш ако е в софия може и 15 да гори ако е в някой малък град ще падне до 12
тва е относително но по мой наблюдения в пловдив само градско 20ка ръ4ка гори около 12-13 автомата под 14 не се надявай но незнам къде ще я караш ако е в софия може и 15 да гори ако е в някой малък град ще падне до 12
- barty
- старши ентусиаст
-
Принципно смятам ако не смогвам на бензин да сложа ГИ, но идеята е да си я карам на бензин. Ще и направя едно кръгче пък ще преценя на момента. Благодаря за отговорите! Ако има някой нещо да добави......
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
удобство
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
5-6 човека ти казват "скачай без да се замисляш"
аз пък ще ти кажа замисли се, пък може и да не скочиш..!
казваш перката на климатика не се включвала..?! "не е проблем"
според мен може и да е проблем, и то голям>! иди в сервиз да премерите газовете в охладителната система...
точно лятото няма да се включва тая перка, и собственика няма да я направи, не мислиш ли че е гнило?
аз ще ти кажа защо - защото като почне да прегрява пича ще ти каже - "оправяш перката и нема проблем"
това са мои разсъждения, дано да не съм прав.
иначе М50Б20 автомат е добре
15 е реален градски разход с включен климатик и даже и ръчкане от време на време 
аз пък ще ти кажа замисли се, пък може и да не скочиш..!
казваш перката на климатика не се включвала..?! "не е проблем"
според мен може и да е проблем, и то голям>! иди в сервиз да премерите газовете в охладителната система...
точно лятото няма да се включва тая перка, и собственика няма да я направи, не мислиш ли че е гнило?
аз ще ти кажа защо - защото като почне да прегрява пича ще ти каже - "оправяш перката и нема проблем"
това са мои разсъждения, дано да не съм прав.
иначе М50Б20 автомат е добре

- barty
- старши ентусиаст
-
Exactly Stanchev
Изглежда прекалено добра а седи от известно време на Горубляне
Както и да е, колата ми харесва и ще я проверя. Благодаря за мненията...

- Djelebov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 325ci кабрио - М3 реплика
- Мечтае да кара: Mercedes S Class Coupe/Convertible
- Djelebov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 325ci кабрио - М3 реплика
- Мечтае да кара: Mercedes S Class Coupe/Convertible
Re: Е34 автоматик
barty написа:Здравейте! От известно време търся да си купя Е36 но все не намирам точния автомобилВчера обаче случайно попаднах на Е34 520 "95 година, всички екстри без кожа, с ББС-ки, уникално запазен на вид, автоматик. В момента в който седнах вътре забравих за "пикливите" тройки! Личи си че този специално екземпляр е нещо спец. Притесняват ме следните неща и ако може някой с такава кола да ми отговори ще съм му много благодарен:
4. Друго за добавяне
Благодаря ви
И аз като теб гледах разни 3-ки, йес-ки , но много се радвам, че не си взех, не щото са лоши, просто в петицата е голяЯЯЯм рахат.
Съжалявам ако съм ти я взел под носа, дано намериш друга такава...
barty написа:Exactly StanchevИзглежда прекалено добра а седи от известно време на Горубляне
Както и да е, колата ми харесва и ще я проверя. Благодаря за мненията...
ти пък точно от горубляне ли ще купуваш тая кола?без пари да ти я дава недей се качвай че сигурно има нещо на колата както ти обясни станчев..погледни форума какво се продава не е гаранция но много голям е шанса да паднеш на много добра кола и остави ги ония пумияри да си таковат таковата
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2