от барабани към дискове
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
57 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
.
От няколко часа сьм с 4 диска на Е30,и ефект има вече-СПИРА!!!нищо че са нови дисковете и накладките отзад!!Колега деистваи и не се замисляи
Ако искащ мога да те светна вече кво ти трябва,да ме извинят,тези дето ЗНАЯТ,Ще трябва да е целия носач,защото на тези с барабаните,няма дупка за жилото на рьчната

Един е шестака и Крис Бенгъл е неговия пророк, да бъде благословен от Никасила, Ваноса и Голямото прасе , Амин.
- remaka
- пияния майстор
-
- Кара: на мастика с айрян
- Мечтае да кара: е30 М3

Remi Performance Garage
Което не става с акъл,става с мощност
Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи
Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
Което не става с акъл,става с мощност

Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи

Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
- terziev
- младши ентусиаст
-
- Кара: mega10B18
Re: .
за носачи от 318ti ли става въпрос??Com написа:стават без проблем но ти трябват джанти на 5х120 а и има една друга подробност че ги няма на света тея носачи и цената на парче започва от 250 нагореако искаш
сподели как си го направил тиjorofaceoff написа:От няколко часа сьм с 4 диска на Е30,и ефект има вече-СПИРА!!!нищо че са нови дисковете и накладките отзад!!Колега деистваи и не се замисляи![]()
![]()
Ако искащ мога да те светна вече кво ти трябва,да ме извинят,тези дето ЗНАЯТ,Ще трябва да е целия носач,защото на тези с барабаните,няма дупка за жилото на рьчната
всички е30 комбита ли са с дискови спирачки отзад?
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
terziev написа:Com написа:
всички е30 комбита ли са с дискови спирачки отзад?
тц

Добре господин компетентен,следи темата и виж какво сьм написал по-нагоре!и вместо да се праиш на остроумен,що не вземеш да опишеш как се прави за да помогнеш на човекаCom написа:виж ся за да минеш от барабан на диск няма как да стане без да смениш носача по простата причина че на носача с барабан няма стоика за апаратбез значение компакт или е30 ваобще никои не говори за ръчна

Един е шестака и Крис Бенгъл е неговия пророк, да бъде благословен от Никасила, Ваноса и Голямото прасе , Амин.
сподели как си го направил ти
Взех от един колега от форума 2 носача сьс всичко по тях,после яко тьркане с телената четка(или с машинка,ако имаш)не ми харесаха дисковете,затова си купих нови, и от там накладки,тампони-носачи,жила за рьчната,малко спреи за апаратите,далаверата при мен беше, че ги взех с полуоските и станаха на моя диф.Иначе цялата интервенция при мен протече за около 3-4 часа,като предваритено бях сглобил всичко на терасата у нас,всички сме технически грамотни,и не сме по-тьпи от германците,значи няма да имаш проблем!!ако се запьнеш обади ми се 0884417613 с РАДОСТ ще ти помогна

Взех от един колега от форума 2 носача сьс всичко по тях,после яко тьркане с телената четка(или с машинка,ако имаш)не ми харесаха дисковете,затова си купих нови, и от там накладки,тампони-носачи,жила за рьчната,малко спреи за апаратите,далаверата при мен беше, че ги взех с полуоските и станаха на моя диф.Иначе цялата интервенция при мен протече за около 3-4 часа,като предваритено бях сглобил всичко на терасата у нас,всички сме технически грамотни,и не сме по-тьпи от германците,значи няма да имаш проблем!!ако се запьнеш обади ми се 0884417613 с РАДОСТ ще ти помогна

- terziev
- младши ентусиаст
-
грешката е моя аз помислих че си направил няква друга кирия.... защото го четох в 100 часа вечерта
:) и сега трябва само да си намеря подходящите части
:) мисля че темата се изчерпа : ) благодаря за помоща

- vanko_terziev
- кандидат ентусиаст
-
Ааааа,брато,не си прав
Темата има още да се говори...Давай и шперче да и сложиме на каручката!!!! 

BMW Team Varna
- terziev
- младши ентусиаст
-
този въриант разбрах, че неможе да стане явно поради повече от една причинаЧjorofaceoff написа:Com написа:.... и тва с рьчната беше прост пример,защо няма да станат барабанестите носачи![]()
Грьмко поведение,Слаб успех!! извинявам се за офа!!
![]()
Com а ти не ми отговори за носачите от компакт дето ставали и били много скъпи и не се намирали от 318ti ли са? Пак благодаря на всички колеги за информацията мисля че ми бяхте доста полезни

- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
e30
Тамън сядам да пиша тема за таа работа и гледам има.
Аз съм у филма от вчера. Мъча се сам пред блока. Опрях до момента с дифа и моста. Треа махна дифа първо или мога да го сваля заедно с моста? Дайте жокер.
Мноо проблеми имам със ръждата по болтовете. Мноо мноо - скъсах един, а тия дето са на тръбичките за спирачната течност, ич не ги виждам.
Некви съвети ако имате. Дали бих могъл лесно да си намеря такива нови?
И аз разчитам, че ше спира повече, отделно бях решил, че да си опраам скърцащия барабан е безмислена работа
Аз съм у филма от вчера. Мъча се сам пред блока. Опрях до момента с дифа и моста. Треа махна дифа първо или мога да го сваля заедно с моста? Дайте жокер.
Мноо проблеми имам със ръждата по болтовете. Мноо мноо - скъсах един, а тия дето са на тръбичките за спирачната течност, ич не ги виждам.

И аз разчитам, че ше спира повече, отделно бях решил, че да си опраам скърцащия барабан е безмислена работа

"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
е30
Мерси колега. Ще ги скъсам тия. Въпроса ми бе, понеже кардана влиза в моста и не бях сигурен, че ще може да падне директно надолу. Май ще трябва и назад да го дърпам?
Кажете са за жилата. Тия от барабаните ги режа директно. Как да закача другите? В смисъл, как се закачат за ръчната в купето? Трябва да разглобявам барчето ли? Възможно ли е да я подкарам без жилата и в последствие да ги монтирам? Биалетките за стабилизиращата щанга са с доста износени уплътнения(гумички). Само те продават ли се или директно цели биалетки да търся? Мерси отново.
Кажете са за жилата. Тия от барабаните ги режа директно. Как да закача другите? В смисъл, как се закачат за ръчната в купето? Трябва да разглобявам барчето ли? Възможно ли е да я подкарам без жилата и в последствие да ги монтирам? Биалетките за стабилизиращата щанга са с доста износени уплътнения(гумички). Само те продават ли се или директно цели биалетки да търся? Мерси отново.
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
57 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4