проблем с антифриза

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: Mercedes W140 300 SE

проблем с антифриза

Мнение от Мимо » 29 Сеп 2004, 17:20

Пичове току що се регистрирах и се надявам да се сработим в този форум.Карам е34-ка от 10 месеца и съм много доволен,обаче имам проблемче-значи над 3500 оборота ми чезне антифризчето под тези обороти ако я карам няма проблеми а по принцип двигателя си работи перфектно. :(

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 29 Сеп 2004, 18:22

преди да пишеш тук майсторите които ти поддържат колата какво ти казаха??много неща може да е:
- пукан радиатор
- маркуч
- водна помпа,термостат...може да меси водата с маслото т.е. пукана глава...много неща...мен беше от винта за обезвъздушаване + капачката на радиатора..смених ги с нови и това беше

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: Mercedes W140 300 SE

проблем с антифриза

Мнение от Мимо » 29 Сеп 2004, 20:54

Всички майстори при които ходих не могат да устновят. Всеки вика колата е перфектна.Всеки ден я гледам нито масло във водата нито вода в маслото,термостат-сменен;Водни съединения половината и те сменени;Радиатор-чисто нов;Капачка-също;Остава само водната помпа;НО мерси все пак ще сменя и нея и ще видя има ли положителен резултат

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 30 Сеп 2004, 8:12

въпреки че не меси вода и масло може а е гарнитура на тиквата .. и като гледам че си сменил почти всичко най вероятно е това ...

Назад към E34