Ражда се нов член в семейството! Помогнето му!
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
sk. написа:Та като за начало, на какви пари може да се намери примерно 320 или 325? Кое е нормалната цена?
Като за начало един съвет от мен, първо установи каква е разликата между 320 и 325, и после питай колко пари вървят

П.С. Съвсем приятелски съвет

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- tonkata
- 50" ракия тийм
-
- Кара: 330 d
ge_a написа:sk. написа:Та като за начало, на какви пари може да се намери примерно 320 или 325? Кое е нормалната цена?
Като за начало един съвет от мен, първо установи каква е разликата между 320 и 325, и после питай колко пари вървят
и двата са мъртви сток

- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
tonkata написа:ge_a написа:sk. написа:Та като за начало, на какви пари може да се намери примерно 320 или 325? Кое е нормалната цена?
и двата са мъртви сток
Айде ся ти не се прави на умник, момчето все пак се интересува, ама го е домързяло да чете, и за това му казвам да почне да чете от по интересната част направо

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- BMWm5
-
-
- Кара: M5,X5,328iR,e30 330i,
- Мечтае да кара: м6
бе.. мом4ето ако се ка4и в някое е30 м20б20 се е увъртяло като пиле някаде... за тва една зима на жигула и 6те стане пилот номер 1
не е моя работа ама... не се ли фърля6 малко мн пи4... земи си някое е30 м10б18 да се позапознае6 малко със задното предаване.. пак като иска6 тунинг... купи си едно двг по 4итаво и така..

не е моя работа ама... не се ли фърля6 малко мн пи4... земи си някое е30 м10б18 да се позапознае6 малко със задното предаване.. пак като иска6 тунинг... купи си едно двг по 4итаво и така..
sk. написа:Стига с тия слабички двигателчета ве хора.. Ще си купя примерно една 316, или 318-ка ще ми хареса и какво след година трябва 325 примерно. Това са си 1500лв вътре горе долу. Пък и да се увъртя един два пъти, кво толкоз.Нали и вие така сте се учили.
Дай 1000 лв и да ти дам ладата 1700сс олекотен вал маховик биели клапани по големи валове портове и полировки кадето се сетиш вебери само шпер си намери та на нея малко да се понаучиш та тогава чак 325-ца

КВО ТИ ПУКА ЧЕ Е КУХА....НАЛИ ТИ ДУХА
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
...
ама му кажи 4е шпера е по4ти толкова за колкото даваш колатаbega4ka_ написа:sk. написа:Стига с тия слабички двигателчета ве хора.. Ще си купя примерно една 316, или 318-ка ще ми хареса и какво след година трябва 325 примерно. Това са си 1500лв вътре горе долу. Пък и да се увъртя един два пъти, кво толкоз.Нали и вие така сте се учили.
Дай 1000 лв и да ти дам ладата 1700сс олекотен вал маховик биели клапани по големи валове портове и полировки кадето се сетиш вебери само шпер си намери та на нея малко да се понаучиш та тогава чак 325-ца

Re: ...
bavareca_86 написа:ама му кажи 4е шпера е по4ти толкова за колкото даваш колатаbega4ka_ написа:sk. написа:Стига с тия слабички двигателчета ве хора.. Ще си купя примерно една 316, или 318-ка ще ми хареса и какво след година трябва 325 примерно. Това са си 1500лв вътре горе долу. Пък и да се увъртя един два пъти, кво толкоз.Нали и вие така сте се учили.
Дай 1000 лв и да ти дам ладата 1700сс олекотен вал маховик биели клапани по големи валове портове и полировки кадето се сетиш вебери само шпер си намери та на нея малко да се понаучиш та тогава чак 325-ца![]()
![]()
.
eeee сега нестига че за тия пари колата е подарък пък и шпер да включва....в рали форума ако има късмет може и за около 300 ад си намери изпадат

КВО ТИ ПУКА ЧЕ Е КУХА....НАЛИ ТИ ДУХА
Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!
оле мале
сладур,за шофьорче като теб най-подходящи са европейски автомобили с кубатура около един литър,4 цилиндъра и не повече от 60 коня под капака.
някоя астричка,голфче,фордче,ренденце,ей такива автомобилчета,с който дори да се 'увъртиш' един два пъти,както гледам възнамеряваш да направиш ,няма да е с особено голяма скорост,което пък повишава шансовете за оцеляване на ОКОЛНИТЕ.
не че нещо,ама бнв не прощава и историята е пълна със случаи на млади и неопитни рацерчета,изхвърчали на 5-тия завой при по-кофти пътна обстановка с невероятно бързото си тунинговано бнв.
айде успех при търсенето
Като за начало искам да кажа, че вече имам опит с карането и то 3 от 4те коли който карам редовно са над 150кс, не ми е проблем
оле мале

сладур,за шофьорче като теб най-подходящи са европейски автомобили с кубатура около един литър,4 цилиндъра и не повече от 60 коня под капака.
някоя астричка,голфче,фордче,ренденце,ей такива автомобилчета,с който дори да се 'увъртиш' един два пъти,както гледам възнамеряваш да направиш ,няма да е с особено голяма скорост,което пък повишава шансовете за оцеляване на ОКОЛНИТЕ.
не че нещо,ама бнв не прощава и историята е пълна със случаи на млади и неопитни рацерчета,изхвърчали на 5-тия завой при по-кофти пътна обстановка с невероятно бързото си тунинговано бнв.
айде успех при търсенето

- tonkata
- 50" ракия тийм
-
- Кара: 330 d
не ми е ясно кво се праите повечето на интересни с изказвания от сорта че е много силна 320 за начинаещ или трее ти кола около 1 литър.та тия 320 325 318ис се произвеждат и продават за всеки който иска и има възможнос да си ги купи.някаде пише ли не си ги купувайте начинаещи шофиори или нещо такова.а и ако кара разумно и мисли може и м3 - ка да кара , а ако си някой идиот може и с 315 на мокро с галоши да се омотаеш около някой стълб 

- Stoqnov
- Потребител
-
- Кара: s320 cdi
- Мечтае да кара: F10
tonkata написа:не ми е ясно кво се праите повечето на интересни с изказвания от сорта че е много силна 320 за начинаещ или трее ти кола около 1 литър.та тия 320 325 318ис се произвеждат и продават за всеки който иска и има възможнос да си ги купи.някаде пише ли не си ги купувайте начинаещи шофиори или нещо такова.а и ако кара разумно и мисли може и м3 - ка да кара , а ако си някой идиот може и с 315 на мокро с галоши да се омотаеш около някой стълб
определено 6те е добре да тръгне от не6то не толкова бързо..
Последна промяна Stoqnov на 04 Авг 2008, 1:51, променена общо 1 път
- BMWm5
-
-
- Кара: M5,X5,328iR,e30 330i,
- Мечтае да кара: м6
tonkata написа:
не ми е ясно кво се праите повечето на интересни с изказвания от сорта че е много силна 320 за начинаещ или трее ти кола около 1 литър.та тия 320 325 318ис се произвеждат и продават за всеки който иска и има възможнос да си ги купи.някаде пише ли не си ги купувайте начинаещи шофиори или нещо такова.а и ако кара разумно и мисли може и м3 - ка да кара , а ако си някой идиот може и с 315 на мокро с галоши да се омотаеш около някой стълб Wink
66 алооо Франция?! 320 м20 има6 ли си на идея как се върти на топъл асвалт?И карал ли си 316? Представи си го тоя момак как слиза от у4ебното Венто и се ка4ва в някоя 325-ца и запо4ва да се су4е не секи завои??? аиде първите няколко завоя добре след това като се поодпусне (а то не било трудно) и влезе с 80 на врати ти пожелавам ти да си отсре6та ... Аз дето от 12 годи6ен се въртя с лади и жигули по къри6тата и поляните и от 16 годи6ен карам е34 а сега е36 и скоро си купих е30 на което като се ка4их и си глутнах вси4ките граматики по отно6ение задно предаване... кво да ти говоря пове4е ... един расар и се ка4и от голф 3 гти и и смля задния дясен носа4.. има ли смисал да казвам 4е един млад и сигорен в себеси 6офиор които си мисли 4е тия работи дето стават по пъти6тата никога няма да го застигнат... се ка4и не на 20-ка а на 25-ца е30 няма да се увърти като ку4е ли???
БМВ е 4удесна кола мн здрава бърза и икономи4на и ли4но аз не смятам до края на живота си да сменям марката .. съ6то така е перфекния избор за на4инае6 6офиор но не пове4е от 115 коня и с идея "6те си зема 25-ца 4е пове4е се върти и мн върви.."
Както казах по горе вземи си не6то не толкова мо6но усъвър6енстраи умението да се върти6 да изправя6 и да си прецизен спрямо габарити при занасяне и т.н. тогава си земи не 325-ца а М-ка но ли4но мои съвет като на 4овек които е сменил сигорно една куп4ина с носа4и на лади и жигули диференциали и какво ли не 6-цилиндровия двигател много увли4а но трябва 4овек да има мярка .
Аиде поздрави и умната вси4ко което казвам е от опит и го казвам за твое добро и да можем да опазим отсре6ния..
не ми е ясно кво се праите повечето на интересни с изказвания от сорта че е много силна 320 за начинаещ или трее ти кола около 1 литър.та тия 320 325 318ис се произвеждат и продават за всеки който иска и има възможнос да си ги купи.някаде пише ли не си ги купувайте начинаещи шофиори или нещо такова.а и ако кара разумно и мисли може и м3 - ка да кара , а ако си някой идиот може и с 315 на мокро с галоши да се омотаеш около някой стълб Wink
66 алооо Франция?! 320 м20 има6 ли си на идея как се върти на топъл асвалт?И карал ли си 316? Представи си го тоя момак как слиза от у4ебното Венто и се ка4ва в някоя 325-ца и запо4ва да се су4е не секи завои??? аиде първите няколко завоя добре след това като се поодпусне (а то не било трудно) и влезе с 80 на врати ти пожелавам ти да си отсре6та ... Аз дето от 12 годи6ен се въртя с лади и жигули по къри6тата и поляните и от 16 годи6ен карам е34 а сега е36 и скоро си купих е30 на което като се ка4их и си глутнах вси4ките граматики по отно6ение задно предаване... кво да ти говоря пове4е ... един расар и се ка4и от голф 3 гти и и смля задния дясен носа4.. има ли смисал да казвам 4е един млад и сигорен в себеси 6офиор които си мисли 4е тия работи дето стават по пъти6тата никога няма да го застигнат... се ка4и не на 20-ка а на 25-ца е30 няма да се увърти като ку4е ли???
БМВ е 4удесна кола мн здрава бърза и икономи4на и ли4но аз не смятам до края на живота си да сменям марката .. съ6то така е перфекния избор за на4инае6 6офиор но не пове4е от 115 коня и с идея "6те си зема 25-ца 4е пове4е се върти и мн върви.."
Както казах по горе вземи си не6то не толкова мо6но усъвър6енстраи умението да се върти6 да изправя6 и да си прецизен спрямо габарити при занасяне и т.н. тогава си земи не 325-ца а М-ка но ли4но мои съвет като на 4овек които е сменил сигорно една куп4ина с носа4и на лади и жигули диференциали и какво ли не 6-цилиндровия двигател много увли4а но трябва 4овек да има мярка .
Аиде поздрави и умната вси4ко което казвам е от опит и го казвам за твое добро и да можем да опазим отсре6ния..
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
прав си,ама ся повечето вече са стари батки в бранша и 20-а я имат за адски бавна,щот са я карали преди 10г,кога са били на по 15
ама кога станах шофер с лиценз,преди 10г,се носеше славата на 30-те,че не гниели,щот завършвали с удар
ама кога станах шофер с лиценз,преди 10г,се носеше славата на 30-те,че не гниели,щот завършвали с удар
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- BMWfenomen
- младши ентусиаст
-
доста често свършват с удар
купи си нещо силно ама ако мислиш да се въртиш и недаи си боже ме лизнеш.....
тоес върти се и караи бързо само на места кадето това се позволява и като спреш в някое дере няма да повлечеш и някои друг с теб

тоес върти се и караи бързо само на места кадето това се позволява и като спреш в някое дере няма да повлечеш и някои друг с теб

31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3