тдс-мощност
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
тдс-мощност
Колеги,някой от вас са запознати че преди 5-6 месеца си правих ремонт на ГНП-то(хидравличната глава) и оттогава нещо мощноста се губи.Трудно и много бавно се движи оборотомерчето особено след 3000 оборота,забелязал сам че на 4-та предавка разходомера не минава повече от 14 а на 5-та от 12 моментния.Моля и се да вдигне 140 трябва дае леко надолнище
Не ми е проблем ама ходих 3 пъти до Варна така и ме хванаха нервите не е самолетчето* което беше преди.Въпроса ми е дали при сглобяването на плочката на ГНП да не сме я препаснали както си беше и да не и достига гориво на колата,или турбото да ми е заминало.

- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Да ще го проверя.Миналата седмица си чистех пак цедката в резервоара профилактично,беше си чистичка и реших да изпробвам помпичката-давам контакт бачка си и след 10-на секунди спре и така няколко пъти.Въпроса ми е така ли трябва да спира или трябва нонстоп да си работи и докато колата си е в движение?
- ///MILEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 31? , E34 525 TDS , E34 525 IX
- dinozab
-
-
dango написа:Да ще го проверя.Миналата седмица си чистех пак цедката в резервоара профилактично,беше си чистичка и реших да изпробвам помпичката-давам контакт бачка си и след 10-на секунди спре и така няколко пъти.Въпроса ми е така ли трябва да спира или трябва нонстоп да си работи и докато колата си е в движение?
Така е с помпата и то само ако колата е студена и ти греят свещите.Иначе на топла няма да върти на контакт

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
- dinozab
-
-
Wenzy написа:Управлението на помпата![]()
![]()
Стига плаши човека веее аз гледам тънко да мине ти направо с лошото

8 мнения
• Страница 1 от 1