Колеги ,какво става за бога ?

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drmirchev » 30 Юли 2008, 20:27

Разбирам напълно за какво става дума тука.Аз докато траеше семестъра, викам край продавам я, сега лятото като дойде, като си ми стигат паричките горе долу да си я търкалям и подържам че и сяка седмица нещичко да и пооправям си ми е много гот.Няма такава кола наистина е един път.Е неска един ми звъни да я гледа и купува и му викам като дойде че не искам много да я давам щот няма кво друго да си купя и за 2х повече пари колата няма да е толкова добра.Ще си я търкалям докат мога и това е.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Хилядолетен сокол

Мнение от NikiNikolov » 30 Юли 2008, 20:44

Е, няма какво да допълня, освен да наредя един 6-так под капака.

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 30 Юли 2008, 22:57

Пожелавам. Да си изкарате колите от гаражите и да им боцнете по едно ЛПГ(ако имате парите за бензина си ги караите на бензин). Аз лично сложих ГИ и не съжелявам. А и като гледам карате доста често ще се избие за 14-15к километра. И сега колата ми несамо нестои в гаража ами и си я джиткам супер редовно. И не карам с 100 извънградско за да пазя разход.. Ами си доставям удоволствие.
Пожелавам ви финансовите вазможности да не ви дреме и бърка карането на бензин.. а до това време не пречи да се кара на газ :-)

А относно привързаността не само незнам как бих могъл да си я сменя колата мислил съм за смяна на мотора ама и това имам чувството че и той би ми липсвал(а съм на 19 едва и я карам от 4 месеца).. Живот и здраве с времето може да и боднем някой охльов или вентилатор :mhihi: :mhihi: :mhihi: :twisted: :twisted:

Потребител
Аватар

Мнение от TERES » 30 Юли 2008, 23:16

zvetiko написа:почти един милион километра от 92година до сега, само на Е34. ;)

Сериозно постижение! 3-4 цистерни гориво (около 80 тона) :shock:

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 31 Юли 2008, 12:20

Все повече се разболявам на тема Е34 Туринг с новата,сега когато карам доста повече километри из БГ :D Няма такава всестранно перфектно балансирана кола :winky:
Само да не ни мореха с посрания акциз та да беше масовата Е34 поне 525,но и така си е чудесна машина :bowdown:
Ще я сменям само когато съвсем рухне под натиска на годините! Още повече при липсата на достоен наследник в лицето на Е39 :(
Поздрав на всички фенове на модела :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 31 Юли 2008, 17:39

Страшна работа - нафтата на черно по 2 лв :shock: ......

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 31 Юли 2008, 18:25

Е как няма да се отказват хората, ей сега ми присветна лампата за резервата и реших да заредя с 40лв, е съвсем леко се отмести :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 31 Юли 2008, 18:39

и кво,да се кара пунтота-мунтота,тикота,106,корсички..и като излезеш извън града и става трагедия.
немога да си го обясня-от 34-а да се качиш на нещо по-малко :roll: тва си е мазохизъм
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Мнение от zvetiko » 31 Юли 2008, 21:54

Penchev написа:zvetiko , как няма да ти е слабост този автомобил ,като той е последният истински автомобил на компанията от където и да го погледнеш.Бях писал неотдавна по този въпрос това което знам и чувствам ...

Аз също като теб мечтая и само чакам момента да му дойде времето ,мойта мечта е по-трудна от твойта ,защото аз искам комби а те не са много произведени.Аз знам за себе си ,че имам ли един ден финансовата възможност купувам Е30 ///М3 Sport Evo , E34 ///M5 Touring и E32 750iL Highline и приключвам по въпроса с автомобилите в моят живот ,мойте деца живот и здраве каквото искат ,аз това искам и толкова :lol:

Един милион километра близо в тези автомобили е респектиращ пробег :shock: Аз за някакви 210 К съм се слял с колата и не искам да мисля за друго четириколесно ,че се качвам и в други и нови коли чат-пат ,представям си какво ти е на тебе :mhihi:

Фена дето вика тъжна тема ,но има и такива моменти ,живи и здрави :have one:

Георги Пенчев

Penchev ,наистина Е34 е невероятна кола за ценители.Ако я караш леко все едно нищо не караш."Ефекта Е34" идва като я настъпиш.Толкова години и още се кефя на невероятното усещане при изпреварване ,когато поради уникалното предно окачване, може да вадиш и прибираш колата почти на 90 градуса.
За мен ти си един от малкото истински ценители на Е34-от темите знам какво си направил за колата си и в техническо и в естетическо отношение.Успех.

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 31 Юли 2008, 22:37

Е 34 е голяма кола. Обаче при всички коли над 15 години идва момент, в който "матреалът" казва: Е.ал съм го, уморих се и почват проблемите. Ами ако това се случи с двигателят, какво правим тогава? Даваме пари като за цяла Е 34-ка, и боли :confused: Аз така си мисля, докато карам моето Е 34. Респект към всички собственици на модела!
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от emok » 31 Юли 2008, 22:51

Извинявам се ако се натрапвам ама направо с мъка я чета тая тема. И аз мислех заради нафтичката да я продавам красавицата , но на по-малка кола не ми се качва пък и тоя шестак ..... си е друга работа кефи отвсякъде! И като взех да смятам за колко пари съм налял , за колко ще я продам , каква кола ще купя после и пак обслужвания , застраховки,каско , ремонт окачване,газови инжекциони..... ,аларми и бла бла други глупости ме заболя главата и излиза че е същото - за около година , две с тея пари за обслужване на новата ще покрия разликата дизел- газ ПБ .
И така твърдо реших докато ми изнася да си карам комфортната кола.
Лоша работа стана с тея горива - болните БМВ мозъци страдат щото само с мерак не става - трябват и средства.: :confused:
А като знам колко теми за ТДС-а съм изчел от вашия форум и какви светила си продават колите... мъка.
Доста кончета в един обор.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от RealDex » 31 Юли 2008, 23:14

Болна тема изглежда за всички ни.
Уникална за времето си машина, изпреварила всички останали тогава.
Това не означава че и сега не си я бива. :lol:
Замислял съм се и аз за смяна само поради факта че горивата просто станаха голям кът за нашата държава.Добрече имам газов инжекцион защото няма как да я карам.Кофтито е че не съм само аз, малко останаха българите на които не им пука колко бензин им гори колата и това да не се усеща на тяхното материално състояние!
И така...докъдето мога ще си я карам защото наистина е комфортна кола, удобна, широка...за дълго пътуване е разкош.Както каза колегата-Мазохизъм ще е да се качил на некъв Орел, Ренде, ГОЛФ 2....и така нататък Бегачки и резачки!
Респект за всички притежатели на Е34 и не падайте духом!

Аватар
Кара: E34

Re: Колеги ,какво става за бога ?

Мнение от ivan. » 01 Авг 2008, 21:02

Penchev написа::help:
Чета в "Продава-автомобили" - bobi_maxo, NAPSTERS и zvetiko продават колите си :( Страх ме е да мина на втора страница на подфорума да не видя още някоя кола ,която е видяла много от собственика си :help: :(

Кофти работа ,защото си отиват (дано не съм прав) много читави хора с много познания оттук :help:

Новите попълнения от колегите ще замоля да четат в базата данни на форума дали със свободно търсене по страниците или чрез търсачката ,но за всичко са писани много теми ,повтарят се нещата :!:

Дано колегите не зачезнат ...

Георги Пенчев
Гошка няма никой да зачезне,много хора смениха марката,но за кратко-дет казват ''стара любов,ръжда не хваща''.Примери много:
човека,от който взех моята след 6 год. си купи пак Е34 автомат;
друг познат притиснат финансово махна бавареца(преди две години),а сега иска пак да си го откупи;
Колегата Станимир(с такова впечатление съм останал) е на принципа-''......имам ауди на двора,а БМВ-то скрито е в обора''
Колегата Зветико след толкова км. на БМВ няма да изкара дълго с друга марка-поне аз така си мисля
.........
Това е колата-марката дето не се забравя
Колегите,които продават читави коли,а не някакви от типа ''нов внос-неизвестни разходи'' им пожелавам Успех.
Какъв ли е ще е утре пазара и колко читави БМВ-та ,които можем да си позволим ще има -един господ знае
Изображение
by ''kompleksa''

Предишна

Назад към E34