Някои да играе World of Warcraft
Модератор: Общи модератори
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
13 euro на месец.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- Azrail
- UFO Pilot
-
- Archangel
- старши ентусиаст
-
Аре де, на ПризрачниЗеми никой ли няма? 

Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
S1z3 написа:Я кажете ква пара д/г излиза цъкането в близз![]()
100км нафта градско в софия

Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
- Archangel
- старши ентусиаст
-
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
2 години играх в нептулона с роуг (копеле тая игра е измислена от роуг) бях 14ти ранк в пвп, но пък нямах личен живот, както се изрази 1 колега по нагоре... играх, играх и пак играх.. после излезе тбц и я спрях, след време играх във уоускейп (фриисървър) с роуг и ферал друид
иначе, някъде четох, че има 10 смъртни случая заради уоу, а милиони са пристрастени.. Също така 1 фрд от дружба цъка 48 часа без да мигне и като излязъл навънка се спънал в куче и се пребил
(нали в играта минаваш през мобовете) и така... не почвайте играта!!! Мен лично вмомента ме е страх да я инсталирам

Цаката не е да умреш за родината си, а да накараш копелето отсреща да умре за неговата!
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-

It`s party time !
- Archangel
- старши ентусиаст
-
Evelin Cotsev написа::mhihi: маи има бая болнави и тука анякои да играе в дентарг ? и я кажете кви пари вървят по другите сървъри воид кристалите ?
Тука в ПризрачниЗеми са по 15на голд. За кво са ти тия прост'ии, минавай вече на неща, които искат Heart of Darkness

А че е дрога- дрога е. Чудя се кеф ли да ми е, че за мен не е така или да съжалявам, че изпуснах всички рейдове в MH/BT от януари до юли, понеже ми беше писнала играта.
То си е до това какъв човек си. Нормално е на някакъв асоциален тип да му е интересно 48 часа. Аз мога да го откарам до 6-7 часа ако нямам какво да правя, ама максимум.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
- Acceleration
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW M5
нямам пц от 1-2 месеца не сам я и пускал играта ама като ви зачетох така ми се доигра че нема на къде

- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
Archangel написа:Evelin Cotsev написа::mhihi: маи има бая болнави и тука анякои да играе в дентарг ? и я кажете кви пари вървят по другите сървъри воид кристалите ?
Тука в ПризрачниЗеми са по 15на голд. За кво са ти тия прост'ии, минавай вече на неща, които искат Heart of Darkness![]()
А че е дрога- дрога е. Чудя се кеф ли да ми е, че за мен не е така или да съжалявам, че изпуснах всички рейдове в MH/BT от януари до юли, понеже ми беше писнала играта.
То си е до това какъв човек си. Нормално е на някакъв асоциален тип да му е интересно 48 часа. Аз мога да го откарам до 6-7 часа ако нямам какво да правя, ама максимум.
хаха вдигнал съм до 60то ниво и сега само яко пвп да направя 70к хонор та като стана 70 направо да се облеча. иначе питах за кристалите че в нашия сървър са по 35-40 парчето та мисля да си платя едно преместване на акаунта , после за 2то к голд дето имам воидове , и пак обратно в моя си сървър , ама пък като се замисля маи е по лесно просто да си купя злато от някои саит

It`s party time !
- Archangel
- старши ентусиаст
-
Evelin Cotsev написа:Archangel написа:Evelin Cotsev написа::mhihi: маи има бая болнави и тука анякои да играе в дентарг ? и я кажете кви пари вървят по другите сървъри воид кристалите ?
Тука в ПризрачниЗеми са по 15на голд. За кво са ти тия прост'ии, минавай вече на неща, които искат Heart of Darkness![]()
хаха вдигнал съм до 60то ниво и сега само яко пвп да направя 70к хонор та като стана 70 направо да се облеча. иначе питах за кристалите че в нашия сървър са по 35-40 парчето та мисля да си платя едно преместване на акаунта , после за 2то к голд дето имам воидове , и пак обратно в моя си сървър , ама пък като се замисля маи е по лесно просто да си купя злато от някои саит
Ми да, като имаш предвид, че след траснфер трябва да чакаш месец и половина май преди нов трансфер...
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,