Аларма
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- nikiforov
- Потребител
-
- Кара: BMW E60 525D
Аларма
Колеги, скъсах се да чета из форума и не успях да открия онова, което ме интересуваше
!
Интересува ме, как мога да увелича силата на звука на алармата, че е почти невъзможно да бъде чута и да си на милиметри от автомобила? С оригинална аларма съм - МОЛЯ, ПОМОГНЕТЕ МИ!!!???

Интересува ме, как мога да увелича силата на звука на алармата, че е почти невъзможно да бъде чута и да си на милиметри от автомобила? С оригинална аларма съм - МОЛЯ, ПОМОГНЕТЕ МИ!!!???

- map13
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 525d вагон
може да ти е изгоряла сирената или нещо друго да и има !! моята пищи та се не трае пак е фабрична !!
!
Колега извини ме че ти пиша в темата,за да не отварям нова тема ,кажете как се упарвлява фабричната аларма от ключа.На него имам 3 копчета lock,unlock i и третото(дясно) незнам за какво е..Искам да я пусна да посвири и да я изключа ,как става номера?
- nikiforov
- Потребител
-
- Кара: BMW E60 525D
map13 написа:може да ти е изгоряла сирената или нещо друго да и има !! моята пищи та се не трае пак е фабрична !!
Не е изгоряла сирената, защото свири ама силата на звука и е представи си възможно най-ниското звънене на GSM, като мощност... По-скоро си мисля, че предишния собственик е намалил по някакъв неизвестен за мен начин на MIN звука и сега си е така!?

7 мнения
• Страница 1 от 1