DSC, Печка и Накладки - проблем
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
DSC, Печка и Накладки - проблем
В неделя се правих на специалист и си свалих таблото уж даму оправя пискелите .. но нещо закъсах....та се едно.
За да сваля таблото, откачих акумулатора.. и след това пак го закачих.. но се пови следната грешка - непрекъснато ми свети ДСЦ'то. Паля.. проверява всичко и тръгвам... карам направо.. не светва.. както и дам повече газ и светва веднага. После нито изключване нито включване.
А и един друг въпрос. Смених си накладки и датчици.. но не гасне на таблото лампата.. дори след изтриване на грешки и т.н...
Трети проблем..
След като откачих акумулатора ми изчезна пускането на печката от навигацията? Някви идеи или да ходя да се карам с тия от Камор..
За да сваля таблото, откачих акумулатора.. и след това пак го закачих.. но се пови следната грешка - непрекъснато ми свети ДСЦ'то. Паля.. проверява всичко и тръгвам... карам направо.. не светва.. както и дам повече газ и светва веднага. После нито изключване нито включване.
А и един друг въпрос. Смених си накладки и датчици.. но не гасне на таблото лампата.. дори след изтриване на грешки и т.н...
Трети проблем..
След като откачих акумулатора ми изчезна пускането на печката от навигацията? Някви идеи или да ходя да се карам с тия от Камор..

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
То е хубаво че само на мене ми се е случвало.. ама чак пък никой да не знае...
- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
- Кара: e65
Колега, проблема с ДСЦ-то сигурно се дължи на лоша връзка в датчиците на абс. На един приятел така му правеше- като тръгне направо няма проблеми, като завие или ускори и светва лампата. Един друг приятел като си смени накладки и датчици лампичката изгасна след 10-тина паления на колата. Така че най-вероятно този проблем ще ти отпадне след 1-2 дена
. Ако не изгасне значи не са ти сложили както трябва датчиците. За печката представа си нямам.

Воденичаров написа:Колега, проблема с ДСЦ-то сигурно се дължи на лоша връзка в датчиците на абс. На един приятел така му правеше- като тръгне направо няма проблеми, като завие или ускори и светва лампата. Един друг приятел като си смени накладки и датчици лампичката изгасна след 10-тина паления на колата. Така че най-вероятно този проблем ще ти отпадне след 1-2 дена. Ако не изгасне значи не са ти сложили както трябва датчиците.

Ти ме беше питал за таблото - дал съм го на един образ уж да го парви и то преди месец, но несъм му звънял да го питам какво е сътворил. Ще го питам утре и ако не е успял е твое!
Re: DSC, Печка и Накладки - проблем
Твоята печка май беше отключвана ако не се лъжа?Въпреки това не виждам връзка с акумлатора.ще следя темата понеже ми предстои отключване на печката
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
Да печката ми беше октлючвана в Дару Кар.. ще мина когато имам време от там да говоря с Йото Радев за печката защото е малко неприятно.. притеснява ме ДСЦ'то, защото останах без гуми

- Lexus
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 2003 525i Touring
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
КАк да проверя дали датчик на АБС работи ????
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
Giorceto написа:КАк да проверя дали датчик на АБС работи ????
"На око" не може да се прецени! Само с компютър пише точно кой е заминал!
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Евтиното излиза винаги скъпоо-о-о-о-о.
Ходи при Йото да ти прочете колата за всичко, не си нов тук, що се правиш на чук?!

Ходи при Йото да ти прочете колата за всичко, не си нов тук, що се правиш на чук?!

печка
Намесвам се в темата с въпрос който не е по темата за което ще ме извините.Скоро ще ходя до София да си отключвам печката.Този Йото от Дару Кар как да го намеря,в смисъл да го търся на някакъв личен тел. или да звъня в Дару и да търся него?Мерси
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
15 мнения
• Страница 1 от 1