Колеги ,какво става за бога ?
Модератор: Технически модератори
43 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
аз в аудито вече съм със седалки с подлакътници от е34
е34-ката ще се стяга до наи наи най и ще стои в гараж и ще се вади само по специални случаи

е34-ката ще се стяга до наи наи най и ще стои в гараж и ще се вади само по специални случаи

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
кат мене ве..таа мойта галеница само в гаража седи--на хладничко и сухичко.Да са ибъ в изпушилияstambo_81dg написа:аз в аудито вече съм със седалки с подлакътници от е34![]()
![]()
е34-ката ще се стяга до наи наи най и ще стои в гараж и ще се вади само по специални случаи![]()

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
bmwfena написа:всеки има глава на раменете си...всеки решава кво да прави..на един не му отърва цената на горивото-на друг друго.Аз моята не бих я продал щото не бих хванал и половината от това което съм налял в нея![]()
![]()
ама и не искам деее щото колата си я обичам и тя си ме слуша за момента дано и в бъдеще да е така
![]()
Една брутално изглеждаща Е34ка е най големия опиат за един Е34 маниак.АЗ МИСЛЯ ЧЕ СЪМ ТАКЪВ. и ако обичате една кола не е нужно да я продавате..По добре я сменете с нова любов-така ще е безболезно.И ако раздялата не ви заболи-значи тва не е била вашата кола
![]()
![]()
вие сте бил в заблуда.Аз не бих продал моята де а знам-равносилно е да продам душата си
![]()
Таа тема е малко тъжна и по добре да я няма
![]()
Е ,по-брутално за мен от Е34 М5 едва ли има,това ми е мечтата да имам и карам,но нещо доста запазено-един колега беше пускал снимка на М5 на 20-30К километра,с много екстри.Хора ,които са се качвали на тази кола казват ,че нищо друго не е по-добро.
Що се отнася до наливане на пари-смятай сам,почти един милион километра от 92година до сега, само на Е34.

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
///peter написа:Аз съм си харесал Фият сикуаченто
Този фиат много нагрубява ! Страх ме е да карам толкова мощн кола !

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
zvetiko , как няма да ти е слабост този автомобил ,като той е последният истински автомобил на компанията от където и да го погледнеш.Бях писал неотдавна по този въпрос това което знам и чувствам ...
Аз също като теб мечтая и само чакам момента да му дойде времето ,мойта мечта е по-трудна от твойта ,защото аз искам комби а те не са много произведени.Аз знам за себе си ,че имам ли един ден финансовата възможност купувам Е30 ///М3 Sport Evo , E34 ///M5 Touring и E32 750iL Highline и приключвам по въпроса с автомобилите в моят живот ,мойте деца живот и здраве каквото искат ,аз това искам и толкова
Един милион километра близо в тези автомобили е респектиращ пробег
Аз за някакви 210 К съм се слял с колата и не искам да мисля за друго четириколесно ,че се качвам и в други и нови коли чат-пат ,представям си какво ти е на тебе
Фена дето вика тъжна тема ,но има и такива моменти ,живи и здрави
Георги Пенчев
Аз също като теб мечтая и само чакам момента да му дойде времето ,мойта мечта е по-трудна от твойта ,защото аз искам комби а те не са много произведени.Аз знам за себе си ,че имам ли един ден финансовата възможност купувам Е30 ///М3 Sport Evo , E34 ///M5 Touring и E32 750iL Highline и приключвам по въпроса с автомобилите в моят живот ,мойте деца живот и здраве каквото искат ,аз това искам и толкова

Един милион километра близо в тези автомобили е респектиращ пробег

Фена дето вика тъжна тема ,но има и такива моменти ,живи и здрави

Георги Пенчев
- AceMF
- младши ентусиаст
-
- Кара: 94' 525тдс
- Мечтае да кара: совалка
Аз пък моето тепърва го взех, тъй че не се отчайвате, няма да изчезнат Е34ките така лесно
пък и лудите нема да свършим.
Май ше го пращам на почивка за 2 хилки в Дару в най-скоро време, че ми се иска дълго още да сме заедно.
Надявам се да мога да се запозная с някои от колегите на следващата сбирка.

Май ше го пращам на почивка за 2 хилки в Дару в най-скоро време, че ми се иска дълго още да сме заедно.
Надявам се да мога да се запозная с някои от колегите на следващата сбирка.
- prestige6969
- кандидат ентусиаст
-
Темата, не е тъжна, а реалността и обстановката в България за момента са такива. Наистина при една продажба ще се загуби доста от това което е вложено и аз затова нямам намерение да продавам, а и това си ми е в кръвта и мечтите - вечно си е мое черното комби! То си ми е част от семейството, като дете ми е, как да се разделя с него?Когато човек реализира мечтите си, тогава е щастлив, чувства се жив и удовлетворен от живота! Темата е много емоционална и носи със себе си само силни чувства и емоции!
На колегите , които продават им пожелавам много финикийски знаци,защото проблема е явно финансов и да бъдат живи и здрави и да следват мечтите си!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
На колегите , които продават им пожелавам много финикийски знаци,защото проблема е явно финансов и да бъдат живи и здрави и да следват мечтите си!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Taurus
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525i e34 '89
- Мечтае да кара: Alpina b10 biturbo
Въпреки това, че съм нов и млад и тн, се занимавам доста с автомобили и моят избор за е34 беше непоколебим.. не разполагах с нужните средства на момента.. нито съветите на хората около мен бяха насърчаващи (приказките за разхода и годинките.. познато, нали?) През годините в които съм се навъртал около баща си (ел.автотехник) знам че разликата в поколенията на автомобилите се различава основно в качество.. както и факта че новите сладури се "акат" на конвейра така, че повечето от частите да са само заменяеми а не ремонтируеми
Както каза Фена влюбих се направо.. като седнах в тая кола и реших че някак си ще завъртя нещата за да я имам.. знаейки че никога няма да взема парите си назад, както казват приятелите ми съм се оженил за нея, но аз знам че каквото и да стане тази кола е правена за да живее дълго. Дано наистина компетентните момчета които напускат да се завърнат с още по-щастливи лица и красиви БМВ-та.. като гледам повечето млади е34 ентусиасти тук ще имаме нужда от вас! 

- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
и аз по едно време бях тръгнал да си продавам е34-ката, но се отказах, хората ми се обаждаха да я купуват обаче не можах, и си я пазя, за 2 години съм и навъртял не повече от 500 километра. Имам да погасявам кредит, с който много трудно се справям, но не мога да я продам и това си е

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна

- nikol78
-
-
- Кара: Е 39 520I 1998г.
кат мене ве..таа мойта галеница само в гаража седи--на хладничко и сухичко.Да са ибъ в изпушилия muhihihihi muhihihihi
тя и моита на там е тръгнала се в гаража тия дни та не знам бензина стана скъп миналата седмица напълних резервоар сега има няма останали 20лт кво ще се прави не знам ужас

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
времето ще отсее най-сериозните
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- nikol78
-
-
- Кара: Е 39 520I 1998г.
pavlin_e30 написа:времето ще отсее най-сериозните
ми то ние сме наи сериозните колега кои друг щом толкова време си караме на тоя бензин и ще продалжаваме аз бавареца не сменям па ако ще квото ще да став

- Stennli
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i 98г.
- Мечтае да кара: Всичко на което пише BMW
Аз смених подфорума от е30 на е34,ама форума не сменям

Таралежа е странна птица,не го ли ритнеш не излита 

- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
Нищо не продавам, потдържам две е34ки но едната я кара тате та бензин не му сипвам, а като купих на жената компакта си викам: таз ше я подкарвам пове4ко 4е по малак разход дава, ама не ми прави тоз кеф
43 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3