Разлика между фар ХЕЛА фейс лифт ксенон и същия без ксенон
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Както казах не искам да ги сменям за гъзария или да имам Angel Eyes на тъмно. Просто светят по-добре, а и колата добива различен вид с тях. Направи си сам не желая. Това го правих преди 20 години на Жигулата 

- kalinm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39
Mad_presley,колата е лифт-ната,хвърли 1 поглед в галерията.Тотално заминал фар в моя случай е =счупен механизъм за регулиране,разлепено от основата стъкло и още малко дреболий:).ще видя какво мога да направя със застрахователите и ако нищо не става треа да се търси 2 ра употреба фар....затова и започнах темата,за да знам какво точно търся.
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Anthony_J написа:...По твоята логика обаче, ако си взема Хелла, която не е за ксенон, няма да имам проблем да я монтирам, запазвайки си сегашните крушки и баласти. Така ли е?
Няма да имаш проблем, ако си вземеш преходници от D2S към Н7, има ги в ebay за по 7$: Линк към ebay
Това е най-изгодният вариант, ако крушките и баластите са ти наред и искаш само да смениш визията на фара.В такъв случай наистина не си заслужава да се дават двойно пари, след като си имаш крушките

kalinm написа:Mad_presley,колата е лифт-ната,хвърли 1 поглед в галерията.Тотално заминал фар в моя случай е =счупен механизъм за регулиране,разлепено от основата стъкло и още малко дреболий:).ще видя какво мога да направя със застрахователите и ако нищо не става треа да се търси 2 ра употреба фар....затова и започнах темата,за да знам какво точно търся.
В твоят случай, наистина е по-добре да търсиш фар втора употреба, ако ти е здрава крушката и баласта.Ако вземеш нов фар, ще има голяма разлика със стария, освен ако не го полираш.Другия вариант е да вземеш два за Н7 и по схемата, която съм обяснил по-горе.
Ама ако застрахователя ти го плати на 100%, си мисля, че най добре да си вземеш нов фар и да полираш стария.Цената на нов за ксенон мисля е към 600-700лв, без каквито и да е отстъпки от D&N.
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
- kalinm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39
Ако наистина нов фар за ксенон от д&н е 6-700 лв.направо взимам 2 и приключвам....застрахователя ако ще да плаща,все ми е тая...колата да е 6,другото ш_го преглътнем:)
Утре ше ги видя тея момчета от д&н дали искат да ми вземат кинтите или да....мерси на всички за помощта.
Утре ше ги видя тея момчета от д&н дали искат да ми вземат кинтите или да....мерси на всички за помощта.
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2