Тресе при натискане на спирачката - РЕШЕНО
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- plam81
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 2.5ТДС->330D Automat Tourin
- Мечтае да кара: М5
Тресе при натискане на спирачката - РЕШЕНО
Друго което ми се случва е да тресе когато натискам спирачката, усеща се във волана .....да ли може да е от нещо друго освен дискове, защото нямат никакъв ръб.
Благодаря на всички предварително.
Днес я взех от сервиза-смяна на ляв диск с друг втора ръка(ПО ПРЕЦЕНКА НА МАИСТОРА)всичко 60лв няма го това биене вече
настоявах за 2 нови но каза не ще стане и така........
така че това е за сега..........

Благодаря на всички предварително.
Днес я взех от сервиза-смяна на ляв диск с друг втора ръка(ПО ПРЕЦЕНКА НА МАИСТОРА)всичко 60лв няма го това биене вече
настоявах за 2 нови но каза не ще стане и така........
така че това е за сега..........
Последна промяна plam81 на 30 Юли 2008, 23:24, променена общо 1 път
- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
Тампони на носачите (кривите или там как им викат още)
...или, а на място като натиснеш спирачката падат ли ти оборотите, и почва ли леко да тресе?
...или, а на място като натиснеш спирачката падат ли ти оборотите, и почва ли леко да тресе?
- plam81
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 2.5ТДС->330D Automat Tourin
- Мечтае да кара: М5
badsharki написа:Тампони на носачите (кривите или там как им викат още)
.. а на място като натиснеш спирачката падат ли ти оборотите, и почва ли леко да тресе?
Не няма такова нещо
в сряда ще е на доктор дано да е нещо малко ще пиша какво ще се окаже

- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Re: странно чукане,тресе при натискане на спирачката
Според мен колега чукането може да идва от компресора на климатика като включва и изключва ,така трака като е разбита шайбата ,за тресенето -първо пробвай с реглаж и баланс ,после дискове ,тампони и за жалост идва ред на рейката ,успех и пиши ,дано е малкияplam81 написа::( от няколко дена започна от времв на време да пречуква все едно като щуцери![]()
примерно паля намя нищо след няколко минути на място и започва едно много не приятно чукане за кратко ,след това спира по някое време пак и така не жсеки пат ама дразни,а и да не се окаже нещо по сериозно![]()
друго което ми се случва е да тресе когато натискам спирачката,усеща се във волана .....да ли може да е от нещо друго освен дискове,защото нямат никакъв ръб![]()
![]()
благодаря на всички предварително

Нищо лично ,Просто бизнес !
broker написа:Здравейте,
аз имам подобен проблем, за съжаление смених предни дискове и накладки и пак тресе.
Възможно ли да е от задните дискове или нещо друго да гледам?
Не е от задните дискове. Гледай тук http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=25522

Re: (Без заглавие)
Здравей колега и при мене беше така. При леко натискане със скорост над 80км. тресеше и ако натиснех по-силно спираше да тресе. Оказа се , че е от криви дискове което се установява само като качиш диска на струг. Получава се ако ходиш на автомивка след екстремно каране и дисковетв са горещи. Студения душ ги измята. Проблема се решава с нови.... Успех
8 мнения
• Страница 1 от 1