ПРОБЛЕМ С ГАЗОВАТА УРЕДБА НЕ РАБОТИ НА БЕНЗ
Модератор: Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
ПРОБЛЕМ С ГАЗОВАТА УРЕДБА НЕ РАБОТИ НА БЕНЗ
Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!
ОТ ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ КОЛАТА ПРЕКЪСВА И НЕ ИСКА ДА РАБОТИ НА БЕНЗИН
520 I 90 G
520 I 90 G
- Nasic
- Манчестър Юнайтед Фен
-
- Местоположение: София Местожителство: Sir Matt Busby Way, Old Trafford, Manchester M16 0RA
- Кара: E39 525d с много кончета
- Мечтае да кара: GT5
- Детайли за колата: Е39
Re: ПРОБЛЕМ С ГАЗОВАТА УРЕДБА НЕ РАБОТИ НА БЕНЗ
baretbmw написа:Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!
520 I 90 G
Виж са , има голяма разлика от "прекъсва" и "не ще да работи на бензин" .
Кажи точно какво прави, та да могат да ти помогнат.
| 89' E34 520i |
| 96' E39 525tds |
| 92' E36 320i turbo |
| 95' E36 316i |
| 97' E39 525tds |
| 02' E39 525d touring |
| 96' E39 525tds |
| 92' E36 320i turbo |
| 95' E36 316i |
| 97' E39 525tds |
| 02' E39 525d touring |
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
точно-те тука ни е силатаNasic написа:baretbmw написа:Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!
520 I 90 G
Кажи точно какво прави, та да могат да ти помогнат.

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Щом е тука силата-давайте помощ и на мен.
Вчера свалих да почистя стъпковото с бензин и разкачих всумактелите колектори, за да почистя и около тях че преди да сменя гарнитурата на капака за клапаните е текло масло и е станало кофти. Та-почистих всичко, смених маркучите на бензина че се бяха понапукали малко, закачих всичко на местото си и въртя да паля. Малко трудно запали, но запали. Тръгвам и колата тресе и няма мощност. В смисъл-набира ама бавно и тресе цялата
Откачах акомулатора уи го закчих пак обаче пак същото
Покарах я 30-тина километра да видя дали няма да се пооправи, знам ли, обаче не-същото е. Като я карам с 2500-3500 оборота и като я натисна се услушва-тресе и набира много бавно. Това го прави и на газ и на бензин. Мотора е M50B20. Вие сте колеги. Само още веднъж да кажа-колата си работеше нормално преди всичко това. Всички кабели и съединения са проверени-на мястото са си... 
Вчера свалих да почистя стъпковото с бензин и разкачих всумактелите колектори, за да почистя и около тях че преди да сменя гарнитурата на капака за клапаните е текло масло и е станало кофти. Та-почистих всичко, смених маркучите на бензина че се бяха понапукали малко, закачих всичко на местото си и въртя да паля. Малко трудно запали, но запали. Тръгвам и колата тресе и няма мощност. В смисъл-набира ама бавно и тресе цялата

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
aleko написа:до dj_ennsy_1
дърпа ти въздух отнякъде!
Напълно е възможно да дърпа въздух , ако не си затегнал добре някоя от скобите по мъркучите !

- Sesko
- ентусиаст
-
- Кара: е60 525 x-drive
- Мечтае да кара: M6
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
Здравейте момчета. Проблема е открит (да се надяваме
) Имам избила бубина-направо изтекла... Помолих за помощ вече и ако колегата Stambo е успял-утре трябва да е при мен. Искам също да благодаря на bmwfena за готовността му да помогне! Благодаря Ви момчета! Сега само се надявам да е само това, интересно съвпадение стана... да разглобя да почистя нещо, а да издумка друго... явно й е дошло времето. За стъпковото-нали не е проблем че го свалих, напълних го с бензин и го разлопчих известно време-бензина после беше станал черен като катран... така бях чел тук че се чисти, ама да не съм оглепал нещо
Ето я и бубината-разцепила се е и е изтекло това бялото от нея... имаше и по капака на клапаните от него-прилича на пяна за уплътнение на дограма...

Ето я и бубината-разцепила се е и е изтекло това бялото от нея... имаше и по капака на клапаните от него-прилича на пяна за уплътнение на дограма...

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
dj_ennsy_1 написа:Здравейте момчета. Проблема е открит (да се надяваме) Имам избила бубина-направо изтекла... Помолих за помощ вече и ако колегата Stambo е успял-утре трябва да е при мен. Искам също да благодаря на bmwfena за готовността му да помогне! Благодаря Ви момчета! Сега само се надявам да е само това, интересно съвпадение стана... да разглобя да почистя нещо, а да издумка друго... явно й е дошло времето. За стъпковото-нали не е проблем че го свалих, напълних го с бензин и го разлопчих известно време-бензина после беше станал черен като катран... така бях чел тук че се чисти, ама да не съм оглепал нещо
предала е богу дух--как нема да ти гърми

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
Изпрегнала е направо... а аз си помислих че след ремонтните ми дейности, нещо не съм закачил или не съм направил като хората... странното е че минах 50-60км докато издумка и ми изкара акъла
все пак 6-7 месеца не съм чул подобно нещо от тая кола, обаче като изтрещя на светофара и събрах погледите на всички наоколо
след което се изнесох с мръсна газ... на 5 цилиндъра

Nasic написа:baretbmw написа:Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!
520 I 90 G
Кажи точно какво прави, та да могат да ти помогнат. сутрин спира да работи като мине 40 градуса,започва да гасне,като загрее не го прави , тогава няма проблем с ниски започваш да и даваш газ и стига до 4,5 хиляди оборота и спира,на газ няма проблем,,,,,благодаря на всички фенове на БМВ
- Nasic
- Манчестър Юнайтед Фен
-
- Местоположение: София Местожителство: Sir Matt Busby Way, Old Trafford, Manchester M16 0RA
- Кара: E39 525d с много кончета
- Мечтае да кара: GT5
- Детайли за колата: Е39
Бисере разбра ли нещо?
| 89' E34 520i |
| 96' E39 525tds |
| 92' E36 320i turbo |
| 95' E36 316i |
| 97' E39 525tds |
| 02' E39 525d touring |
| 96' E39 525tds |
| 92' E36 320i turbo |