здравеите (спрял сам се на 520...)
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
здравеите (спрял сам се на 520...)
от доста време 4ета мнениа във форома,искам да си купиа 520 е39 след 97,имам познати които внасят коли от италиа,до сега са ни продавали само здрави автомобили,искам да 4уя мнениа по вапроса,спрял сам се на 520,приварженик сам на бензина,благодаря предварително
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Спрял си се на чудесен автомобил .... 97 , бензин 520 .... всичко е супер ... Колата е супер ... Взимай ... здрави са ,возят хубаво ,поддръжката им бива ...
Re: здравеите
relikt написа:от доста време 4ета мнениа във форома,искам да си купиа 520 е39 след 97,имам познати които внасят коли от италиа,до сега са ни продавали само здрави автомобили,искам да 4уя мнениа по вапроса,спрял сам се на 520,приварженик сам на бензина,благодаря предварително
Абе не четеш от доста време форума или четеш всичко ако четеше и правилно щеше да разбереш,че такава тема се пуска тук -- E39
Иначе 520 е много готина и хубава кола,но не веднъж съм чувал че мечо пух е прав колкото повече толкова повече така и така ще ти го вкарат твои хора скачай на по-голям двигател и с някой м пакет и удоволствието ще ти е на макс

Последна промяна go4et0o на 25 Юли 2008, 2:06, променена общо 2 пъти
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
go4et0o написа:relikt написа:от доста време 4ета мнениа във форома,искам да си купиа 520 е39 след 97,имам познати които внасят коли от италиа,до сега са ни продавали само здрави автомобили,искам да 4уя мнениа по вапроса,спрял сам се на 520,приварженик сам на бензина,благодаря предварително
Абе не четеш от доста време форума или четеш всичко ако четеше и правилно щеше да разбереш,че такава тема се пуска тук -- http://bmwpower-bg.net/forums/viewforum.php?f=35
Иначе 520 е много готина и хубава кола,но не веднъж съм чувал че мечо пух е прав колкото повече толкова повече така и така ще ти го вкарат твои хора скачай на по-голям двигател и с някой м пакет и удоволствието ще ти е на макс
Я по-полека имаме си новобранес тук!С първото мнение е и първото питане!
Чудесен избор е!
А за колата можеш да разгледаш подфорум Е39....има изписани тонове матр'ял и + това работи с търсачката
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
go4et0o написа:,,,,,,,,, така и така ще ти го вкарат твои хора скачай на по-голям двигател и с някой м пакет и удоволствието ще ти е на макс
Да ама от там нагоре са акцизите

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
AGT написа:...
Мани го гочката...кфо е акциза за неговата фирма...нали трябваше да се скара на новия ентусиаст...по темата...
Здравеити и ти ... добре дошъл сред нас...почети малко техническа литература за автомобила,който си харесал,разбери кои са тънкостите при закупуването на такъв,какви са детските болести и т.н. и тогава се пускай в приключението,за да не стане така,че накрая да намразиш марката...имаше няколко такива случая вече

ми тука лощо мнение за бензина няма да чуеш. Това което си избрал има действително голям диапазон в цената. Особено чената се влиае от екстрите от този клас нагоре.
Мотора е супер но в никакъв случай не е икономичен.
Бих те посъветвал ако не мислиш да даваш една торба с пари за тази кола гледай само състоянето на колата, тя тази кола със стандартните екстри си е много прилична.
Мотора е супер но в никакъв случай не е икономичен.
Бих те посъветвал ако не мислиш да даваш една торба с пари за тази кола гледай само състоянето на колата, тя тази кола със стандартните екстри си е много прилична.

- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
8 мнения
• Страница 1 от 1