525 тдс - Помпата - гарнитура
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
525 тдс - Помпата - гарнитура
следното:
има N-на брой гарнитури (които аз незнам) в дизеловата помпа на колата. Някой от тях са дали фира и трябва да се сменят, тъй като ми сълзи нафта от нея. В "Супердизел" на околовръстното ми казаха една цена за тази операция, която от съображения за повреди в здравето ви не ви я съобщавам
Въпросът ми е: кой може да ми посочи алтернатива на "Супердизел"? Става дума за разглабяне на помпата и смяна на лошите гарнитури.
данке им фораус
има N-на брой гарнитури (които аз незнам) в дизеловата помпа на колата. Някой от тях са дали фира и трябва да се сменят, тъй като ми сълзи нафта от нея. В "Супердизел" на околовръстното ми казаха една цена за тази операция, която от съображения за повреди в здравето ви не ви я съобщавам

Въпросът ми е: кой може да ми посочи алтернатива на "Супердизел"? Става дума за разглабяне на помпата и смяна на лошите гарнитури.
данке им фораус

- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
Tod написа:Дявол да го вземе и моята помпа тече, колко ти искаха в "супердизел" за ремонт?-Вчера погледнах !!!![]()
![]()
Penchev ми препоръча един сервиз и колата "влиза" утре в него ... там ми казаха 70 лв. труд + цената на гарнитурите на помпата и колектора. За "супердизел" забрави ... тея ме взеха на бъзик там ... цената клонеше към 400 лв ...

- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
днес си взех колата. Засега всичко изглежда супер и си личи, че хората там не само работят, ами и мислят! Направи ми добро впечатление културното държание на работниците и тяхното много добро know-how. Цената за труда беше "спазена" и много ми хареса, че накрая ми обясниха какво е направено и как ...
сервиза си струва и ви го препоръчвам:
Сервиз ЮВЕ на Симеоновско Шосе N 51

сервиза си струва и ви го препоръчвам:
Сервиз ЮВЕ на Симеоновско Шосе N 51

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Е няма защо да казвам че когато правя нещо което не мога да направя сам колата ми сама отива натам
Добре че е неволята, да заведе брат ми там
Дилян Пенчев

Добре че е неволята, да заведе брат ми там

Дилян Пенчев
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
CheGevara написа: За "супердизел" забрави ... тея ме взеха на бъзик там ... цената клонеше към 400 лв ...
Стига ве, че то 700 си е цялостно рециклиране на помпа като мойта, а предполагам да е по- скъпа от твоята като е по- нова уж. ..
7 мнения
• Страница 1 от 1