Губи мошност 525тдс (над 5'000 об/мин)
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Губи мошност 525тдс (над 5'000 об/мин)
Здравейте,
от скоро и аз съм собственик на BMW, още не мога да кажа горд, но скоро и това ще стане. Като всички начинаещи и аз имам някои въпроси:
1. На 2-ра скорост като стигне до 5000 оборота и забива-спира да ускорява, това нормално ли е?
от скоро и аз съм собственик на BMW, още не мога да кажа горд, но скоро и това ще стане. Като всички начинаещи и аз имам някои въпроси:
1. На 2-ра скорост като стигне до 5000 оборота и забива-спира да ускорява, това нормално ли е?
ЛИТНАХ ОТ КЪЩИ С БМВ-ТО.....
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
Колега добре дошъл във форума.
Само искам да те питам ти нафтата до колко оборота искаш да я вкараш след 5000 ???? Мини на 3та, или опищи по - точно проблема
Колата ти не е М3, а е ТДС КОМБИ 
Само искам да те питам ти нафтата до колко оборота искаш да я вкараш след 5000 ???? Мини на 3та, или опищи по - точно проблема

- BoyVel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528iA вече:)
koman4i написа:Благодаря,за бързите
отговори,това ми е първата дизелова кола и затова питам.Минавам на 2-ри вапрос-нещо чука от долу когато освободя от скорост и двигателят има неравномерни вибрации що е то?Данке
Абе човек , ти да не мислиш че тук са събрани врачки и гадаят

- iii
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: www.transmaks.com
- Kartoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11 535xd LCI
Ха ха ха не искало да върви
Абе ти как искаш да върви при положение, че тоя мотор се кара мах до 4800 а ти 5000 си направил ? И не дей да се чудиш какво трака при положение, че караш дизел - нормално е да има тракане и доволно вибрации... Пази си колата, че така ако я караш няма да живее дълго 

Сега вече знам повече за тези коли ,благодаря на всички много ми помогнахте между другото колата е в много добро състояние и не виждам защо да и са преброени дните с едно вкарване червеното.Тези коли за дни ли са направени или за години?А чукането не идва от двигателя,аот някъде от долу под шофъора и като натисна съединитела изчезва,а сега да видим?
ЛИТНАХ ОТ КЪЩИ С БМВ-ТО.....
- Lexus
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 2003 525i Touring
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Възможна и много вероятна причина са също така и двата тампона на двигателя. Съветвам да провериш първо тях. Лесно се вижда, особено при единия, когато има проблем. Сменят се и двата! 

koman4i написа:Сега вече знам повече за тези коли ,благодаря на всички много ми помогнахте между другото колата е в много добро състояние и не виждам защо да и са преброени дните с едно вкарване червеното.Тези коли за дни ли са направени или за години?
абе то за години си е направено, ама с това каране да не пукнеш главата само че после бая кинти ще дадеш за ремонти

- krasikamex
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: `05 E61 530d
Колега и мойто комби трака от време на време по същия начин, вероятно е от демфер или нещо такова, оправя се със смяна на целия съединител които струва над 1500, не знам точно.
Вече повече от година карам така и съм минал 60-70 000 км.
Ако те дразни тракането на празен ход /мен ме дразни/ пробвай да подадеш малко газ, до около 1000 оборота, при мен над тези обороти не трака.
Вече повече от година карам така и съм минал 60-70 000 км.
Ако те дразни тракането на празен ход /мен ме дразни/ пробвай да подадеш малко газ, до около 1000 оборота, при мен над тези обороти не трака.
- M_krika
- младши ентусиаст
-
- Кара: E70 4.0d и F15 M50d
- Мечтае да кара: BMW
И в краина сметка разбра ли от какжо е тожа тракане и моето трака на свободна само като е загряла колата и скоросния лост леко се покла6та 

Rise Of The Machines-Only The Strong Will Survive
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2