BMW X5 4.6 is

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнение от DieselPower » 24 Юли 2008, 11:46

alx написа:
fuck you написа:купи си Г 55 АМГ и ще забравиш бмб

а може би някои хора са карали г55 и като са се метнали на 4.8ис-ката са забравили за амг-то?

това точно амг е за позьори, а 4.8ис-ката - за шофьори.. виж- дори се римува...

А може би точно братовчед ми имаше точно такава ис-ка умряла 4.8 и наскоро си купи 5.5 компресорче ( facelift ) ...не иска да чува за друг джип...Само 550 кончета...когато бмв изкарат такъв двигател ми звъннете...AMG-то остава в точка умрелия ис...просто в точка го оставя...ровя си се аз из интернет в сайтове за сравнение на автомобили...избирам 5.5 афалтербахското чудовище...избирам 4.8 ис-чето...и гледам резултатите...определено бих искал да ги споделя с вас...малко да ви изплакна очите...даже това амг е от 2000г...
http://www.carexpert.ru/compare.php?vie ... g-2000j55&

vesko06 написа:Тфа гадното и ръбатото ли? muhihihihi То е за дебели костюмирани чичковци... За ценители е БМВ-то

И това вече ме разби...
samsurnik написа:караи си пенсионерския мерцедес а ние младите и готините хора ще си караме бмв - тата

Колеги забелязал съм, че дори и бмв-то да е по-бавно, после като се говори винаги ще се лъже и ще има "направо го издухах с моя баварец"...винаги бмв-то ще е по-добро от другата кола...а всъщност истината е съвсем друга...иначе бмв си е бмв...но то човек неслучайно си го е казал...само две са марките...мерцедес и всички останали...
Може би всичко идва от там, че вие я обичате тази марка и проявявате огромна завист от немския гигант Мерцедес-Бенц, който бие по-всичко Ауди и БМВ...нормално да ви е гадно...но още по-гадното, е че никога бмв няма да настигнат мерцедес...никога...
Звънете когато бмв изкарат 730 коня заводски...или когато подобрите световния рекорд за най-бърз седан В СВЕТА...естествено поставен от Мерцедес-Бенц...брабусче... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
:1: :1: :1:
Ако не живееш на ръба,значи заемаш твърде много място...

ентусиаст
Аватар

Мнение от zvezdo88 » 24 Юли 2008, 12:13

Е що не караш Г-класа ами голф :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от DieselPower » 24 Юли 2008, 12:17

А ти защо не караш 4.8ис а караш тдс от 20век и една 16-ка ? :mhihi: :mhihi: :mhihi:
А пък аз съм на 20 години и нямам пари да си купя амг...голфа приятелю струва 20000лв. и е три червенки...325-ци ги оставям в точка...:mhihi: :1: :1: :1: :mhihi: :mhihi:...бмв никога няма да си купя...но пък е много по-лесно да събереш пари за ис-а отколкото за амг-то...може би ис-а влиза като цена двойно в тази на амг-то :mhihi: :mhihi: ...иначе след време дай боже ще дойде реда и на амг-то... :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от zvezdo88 » 24 Юли 2008, 12:30

Приятел по простата причина, че караш голф и парадираш с това, че струва 20 000 лева, които са парите на мама и на тати и ника ти е DieselPower, говори само лоши неща за теб. Какво правиш в нашия форум? Разтоварваш и храниш. Като никога не би си взел БМВ какво правиш тук? Да ти кажа бих предпочел е30-ка пред голф и ще ми доставя много по голямо удоволствие независимо ,че е 2000 лева. Това си е лично мнение. На 20 години трябва поне малко да си пораснал за тея неща които ги правиш и начина ти на комуникация с хората. И аз харесвам АМГ, и VW са отличници, но съм си заклет фен на БМВ. Направи си едно акаунтче в www.vwclub-bg.org или www.mercedes-club-bg.com и мисля ,че там ще мислят като теб. Ако бях модератор да съм те разкарал още след първия ти пост. И повярвай ми не си мисли , че си ни нахранил , защото за всички тук ти си СМЕШЕН...

П.С Карам ТДС и 16-ка защото ми вършат идеална работа и ми доставят удоволствие. А отностно ИС-а , родителите ми имат 4.4 и от време на време я разкарвам, но предпочитам да си карам 16-ката защото е най хубаво да караш това , което сам си си изработил и купил.

В поста си не целя да те убидя или нещо подобно просто си казвам личното мнение :)

Респект
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от DieselPower » 24 Юли 2008, 12:37

Приятелю аз имам акаунт и във VW форума и във BMW форума...естествено, че ще има разнообразие...теб ти доставя удоволствие да караш една марка...на мен друга...БМВ...Мерцедес-Бенц...Ауди...ФВ...много са добрите марки...аз може да ви изглеждам смешен но това изобщо не може да ме засегне...просто се издразних, че някой твой колеги говорят глупости за мерцедес...аз също съм заклет фен на Мерцедес...просто като се говори нещо да се говори истина...а не "истински ентусиастски историйки..."
Не сме селяни да се караме за глупости...но на вас определено ви липсва чувството за уважение... ;)
Иначе и аз не искам и не съм целял да засягам теб или някой друг...от 2005-а чета форумите на бмв и фв... Със здраве на всички фенове на БМВ

Респект ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от zvezdo88 » 24 Юли 2008, 12:46

Е това вече е дума. Всеки фен си защитава марката и както виждаш за всеки марката на която е фен е най- бърза, но ... няма какво да се направи по този въпрос :mhihi: Как усрахме темата за служебния хиксън , за което се извинявам. ;)

Поздрави на всички VW и Мерцедес фенове.
;)
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от DieselPower » 24 Юли 2008, 13:19

zvezdo88 написа:Е това вече е дума. Всеки фен си защитава марката и както виждаш за всеки марката на която е фен е най- бърза, но ... няма какво да се направи по този въпрос

Прав си...и наистина няма какво да се направи :mhihi:
Верно я усрахме за което и аз се извинявам ! :) Колега честито и от мен за служебната возия и внимавай, че това си е машина с много кончета ! Успех

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e28 525e, e34 520, e36 316,next иде
Мечтае да кара: Всичките които не са описани горе

Мнение от boricha » 24 Юли 2008, 13:22

Ми да я върнем в пътя.
Честито и на мен това би ми било сбъдната мечта x5 с як двигател и free бендзен. Със здраве да и се радваш :driving: :driving: :driving:
BMW RULEZ !!!
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 комби

:)

Мнение от samsurnik » 24 Юли 2008, 13:55

направо се насраахте наистина с тея мерцесеси, колегата не искам да го засягам с мерцедесите но той ми говори за някакви Г55 амг или 700 и няколко си коня брабус абе колега ние говорим за обикновено бмв х5 с 4.6 мотор нито шницер нито м нищо, а ти взе да сравняваш с амг-та и брабуси това заводско ли му викаш знаеш ли какво викам аз заводско G clas 320 cdi ili 400 cdi с некакво си едвам достигнааит 200 и косур коня всички сток мерцедеси са с големи двигатели и доста по-малко коне за възможностите на двигателите ето затова са и толкова издържливи, друг е въпроса когато амг и брабус и баарнат така че няма защо да се спори коя кола е по-бъррза и коя не всичко е мн относително те и амерканската фирмаа за тунионга тунингова новата петица и я направи 760 к.с но не говорим за такива коли а за обикновени коли със сток двигатели

и още нещо, скоро купихме във фирмата новата е-класа 200 cdi - 136к.с е това мисля че е подихравка кола от класа на петицата най-малкия и мотор 136 к.с. че тя моята иеска дето е 14 годишна е повече коне но това е

Потребител
Аватар

Мнение от DieselPower » 24 Юли 2008, 14:31

Този път едвам се сдържам но както и да е...абе пичага...ти не си наясно с конете при мерцедесите майче...G 400 CDI 272 коня БИ-ТУРБО...би турбо пич...
Иначе дам...E 200 е под всякаква критика...наистина е пълна гавра...няма да спорим повече...виж с твоя колега как се разбрахме...а ти трябва да го изчовъркаш пак :D Недей...няма сми...
:bchug:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от slav4o1 » 24 Юли 2008, 15:22

следя ви диалога с интерес. аз признавам само мерц и бмв, ауди не бих си взел дървено ми е
добре всички мерц стоковите атмосферки (не брабус лоринзер амг и тн) са по мудави от сток бмв. примерно е220 2.2 150 коня на бмв мотора отговарящият мотор пак е 150 кс но е 2.0 има променящо отваряне и затваряне на клапаните (ванос) и гори доста по-малко, така приятел има 2.3 1991 едновалка само 136 кончета и харчи маика си и баща си , 1991 бмв вече имат м50 които близкият мотор по обем е б25 - 2.5 DOHC вади 192 коня срещу праисторическият 8В 136 к.с ...сега говорим за коли от миналия век все пак..
но като хвалиш този дизел бмв 745 4.4 330кс 745нм би-турбо затапва 400 цди ..
и пак казвам уважавам мергелите много , сега за голфовете същото не мога да кажа :mhihi: ама е въпрос на вкус ..
пак казвам ако е въпрос за пъргавина на сток атмосферки (не компресорчетата :) )мерц е назад :!:
но виж бмв като цяло повече праскат глави и легендарните 124 и 190 карат до 1 000 000 разбира се зависи от много неща но като цяло ...

едит: и като каза че БМВ няма да си купиш значи имаш много по различни интереси от хората тук и защо си се регнал?
Последна промяна slav4o1 на 24 Юли 2008, 18:56, променена общо 3 пъти

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 комби

:)

Мнение от samsurnik » 24 Юли 2008, 16:38

точно това иимах предвид и исках да кажа на колегата че сток автомобилите на бмв са по-агресивни от сстко автомобилте на мерцедес, вярно е че мерцедесите както казваш изкарват по 1 000 000 км как няма да е така като има 190 2.5 дизел 80 коня тоя мотор е ввечен наиатина друг в въпроса как се чувства драйвера на тази машина това исках да кажа на колегата и ти правилно каза за 4.0 дизелаа на бмв който също е би турбо така че сток моторрите са по-пъргави

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Agande » 24 Юли 2008, 16:40

Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от DieselPower » 24 Юли 2008, 20:44

slav4o1 написа:едит: и като каза че БМВ няма да си купиш значи имаш много по различни интереси от хората тук и защо си се регнал?

BMW E36 Coupe е причината да съм тук... :yes: :clap:
Уникална кола...евала на БМВ !!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 2advanced » 25 Юли 2008, 0:16

Agande написа:http://youtube.com/watch?v=5c7Q1vIRSAc
:shock: :shock: :shock:

Brabus Killer? :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам :mhihi:
:mhihi:
Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории